mBank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod LaNov 23. 1. 2023 19:02

Potvrzuji, že tam zřejmě něco plošně měnili, akorát já měl naopak notifikace nastavené a nějakou dobu nechodily (bohužel jsem nezaregistroval od kdy) a teď najedou opět začaly chodit.
LaNov
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Rop 23. 1. 2023 20:33

V androidí appce nabídka notifikace nefunguje vůbec :lol:
Když nevíš co s tím, tak to zaúčtuj na základní stádo.
Rop
Administrátor

Odeslat příspěvekod Alfréd z hor 23. 1. 2023 21:12

Dojebali to asi při poslední aktualizaci, do teď jsem mBank apku hodnotil kladně, notifikace jsem měl nastaveny jen na příchozí platby a fungovalo to ... ale tohle ... teď několik dnů prudí nevyžádaná notifikace s každou platbou kartou, nepomůže všechny notifikace vypnout v apce, pomohlo jen zakázat zasílat oznámení v nastavení telefonu, což trochu komplikuje práci s mklíčem ... prostě tradiční mMantákos ... 8-)
Alfréd z hor
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Zedna1 23. 1. 2023 23:16

Jen pro zajimavost:
Podobny problem je i u SkipPay.
Tam pro jistotu nejde v mobilni aplikaci nastavovat notifikace o platbach vubec, takze natvrdo chodi notifikace o kazde platbe bez moznosti vypnuti!
Posilal jsem jim k tomu reklamaci, at to tam doprogramuji (vypnuti notifikaci o platbach - bud uplne nebo volitelne), sice odpovedeli ze to predaji atd., ale pochybuji o uspechu ...
Zedňa
Zedna1
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod retron 24. 1. 2023 01:13

mBank opět nabizi odměnu za zřízení účtu mKonto, 1000 Kč jak pro doporučeného tak pro doporučujícího. Stačí jednou zaplatit mobilem nebo hodinkami.
Pravidla zde: https://www.mbank.cz/informace-k-produk ... en2023.pdf
Kdyby měl někdo zájem, pošlu promokód do soukromé zprávy
retron
Diskutér

Odeslat příspěvekod taylor729 24. 1. 2023 01:52

Asi se koukam porad vyplati ucet u mbank vzdycky zrusit
taylor729
Diskutér

Odeslat příspěvekod Mrusnok 24. 1. 2023 09:46

Zdravím,
nevíte, jak je to se zpoplatněním notifikací. Platí se za SMS i za e-mail, nebo e-mailové jsou zdarma?
Podstatné není dluhy splatit, ale spíš to je být schopen splácet.
Mrusnok
Nadšenec

Odeslat příspěvekod retron 24. 1. 2023 09:57

e-mail je zdarma a pak take chodi okamzite notifikace z appky
retron
Diskutér

Odeslat příspěvekod Milos 24. 1. 2023 09:57

E-mailové notifikace jsou zdarma, platí se pouze za SMS.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod Marek Lutonský 24. 1. 2023 10:03

A ještě k těm notifikacím. Když jsem měl dřív nastavené upozornění na příchozí platby, rovnou se v něm ukázalo kolik a od koho. Teď je to jen odkaz do aplikace, ze kterého se nic nedozvím. Ach jo, asi to vypnu na úrovni systému.
Marek Lutonský
Hlavní administrátor

Odeslat příspěvekod Alfréd z hor 24. 1. 2023 10:55

Jo, to byly časy, když to notifikovalo příchozí částku i odesilatele ... pak to začli dojebávat, muselo se v nastavení v apce zatrhnout o jedno zatržítko víc ... ale pořád to fungovalo. No a teď to funguje tak, že jsem oznámení od mBank musel vypnout v nastavení telefonu, protože jsem pípal a svítil jak diskoška po každé platbě kartou, aniž by to jedním z těch milionu new zatržítek v apce šlo vypnout ... tak snad to rychle odladí, nerad bych se přesouval jinam, když jsem v mÚstavu za ta léta už přežil takových zemětřesení, poplatkových revolucí, omalovánek ... :D 8-P
Alfréd z hor
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Vasek06 24. 1. 2023 12:31

Během týdne asi založim, nabídky SZ.
Vasek06
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Milos 24. 1. 2023 13:19

Promo kód je telefonní číslo stávajícího klienta mBank. Budete jen tak dávat své telefonní číslo "cizím" lidem s vidinou odměny? :-)
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod .void 24. 1. 2023 13:24

Na FinExpertu cokoli, i ledvinu. ;-)
.void
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Rop 24. 1. 2023 13:50

Koukám, že všichni na tomto fóru už jsou jako Patrik
patrik.jpg

Ale k věci - nastavení notifikací v androidí appce už funguje. Povypínal jsem co nechci, takže uvidíme.
Když nevíš co s tím, tak to zaúčtuj na základní stádo.
Rop
Administrátor

Předchozí stránkaDalší stránka