mBank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod jenda_s 16. 10. 2023 12:33

kdepak, i pro nové a pro nové bez losování :-(
jenda_s
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Tonddy 16. 10. 2023 15:25

Pro stávající klienty je to vo ničem.
Tonddy
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Milos 16. 10. 2023 16:02

Pro stávající klienty je ta soutěž nic moc, ale určitá šance na výhru 2000Kč tam je, takže já osobně se zapojím a debetku mBank budu dva měsíce používat. Sice přijdu o 80Kč, které bych s jistotou získal díky mKreditce Plus, která vrací 1% z mobilních plateb (4 x 2000Kč = 8000Kč), na druhou stranu ale mohu získat 2000Kč :-) A když třeba vyhraji hned v první vlně, tak mě to zapojení do soutěže bude stát pouze 20Kč 8-)
Naposledy upravil Milos dne 16. 10. 2023 16:06, celkově upraveno 1
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod Nettopeer 16. 10. 2023 16:04

Tonddy píše:Pro stávající klienty je to vo ničem.

Při minulé akci na jaře jsem vyhrál 2000,- takže to zkusíme znovu.
Navíc je to jen pro zaregistrované do soutěže, a ne pro všechny.
Nabízím 100 USD za registraci na Etoro přes můj registrační link (5 volných míst) -> SZ
Nettopeer
Návštěvník

Odeslat příspěvekod vlaju 16. 10. 2023 16:21

Milos píše:Pro stávající klienty je ta soutěž nic moc, ale určitá šance na výhru 2000Kč tam je, takže já osobně se zapojím a debetku mBank budu dva měsíce používat. Sice přijdu o 80Kč, které bych s jistotou získal díky mKreditce Plus, která vrací 1% z mobilních plateb (4 x 2000Kč = 8000Kč), na druhou stranu ale mohu získat 2000Kč :-) A když třeba vyhraji hned v první vlně, tak mě to zapojení do soutěže bude stát pouze 20Kč 8-)

Počítám s tím, že můžu platit s kreditkou, nebo ne? Podle podmínek přece mám platit kartou k mkontu, snad to může být jakákoliv.
vlaju
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Milos 16. 10. 2023 16:29

Kreditka přece není karta vydaná k mKontu?
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod minarjo 16. 10. 2023 16:34

Nelze kreditkou, skrz tyto akce mBank opakovaně cílí na "oživení" polomrtvých mKont a karet k nim vydaných (což fakt kreditka není, ta z mKonta nečerpá a historii plateb, které budou zařazeny do soutěže, mu nevytváří).
minarjo
Inventář

Odeslat příspěvekod regin 17. 10. 2023 09:23

Ví někdo, jak je to v souvislosti s doporučením? Pochopitelně mi jde o doporučujícího.
regin
Diskutér

Odeslat příspěvekod Nettopeer 17. 10. 2023 09:30

https://www.mbank.cz/informace-k-produk ... en2023.pdf
Doporučení platí do konce roku údajně, ale nesčítá se s novou akcí.

Akci není možné kombinovat s jinými akcemi pořádanými mBank pro nové klienty. Pro
vyloučení všech pochybností uvádíme, že účastník akce „Až 2 000 Kč za platby mobilem a
hodinkami“ nemůže zároveň získat odměnu jako nový doporučený klient v rámci akce
„Doporučte mBank”. Odměna bude účastníkovi přiznána pouze v rámci akce, jejíž podmínky
splnil dříve.
Nabízím 100 USD za registraci na Etoro přes můj registrační link (5 volných míst) -> SZ
Nettopeer
Návštěvník

Odeslat příspěvekod regin 17. 10. 2023 09:49

Pravidla jsem četl a proto jsem napsal "Pochopitelně mi jde o doporučujícího".

Jak je to s odměnou pro toho, kdo nového klienta doporučí? Prostě když si někdo založí nový účet a mne uvede jako doporučujícího, tak:
a) Oba dostaneme odměnu za doporučení, ale už se nemůže zúčastnit této akce?
b) Doporučení se ignoruje, já nic nedostanu a nový klient se může zúčastnit této akce?
c) Doporučující (já) dostane odměnu za doporučení, ale nový klient ne a může se zúčastnit této akce?
d) Nějaká jiná varianta?

Ohledně věty "Odměna bude účastníkovi přiznána pouze v rámci akce, jejíž podmínky splnil dříve." mi přijde, že poslední splněná podmínka bude platba kartou v mobilu a tato podmínka je u obou akcí, takže budou podmínky obou akcí splněné ve stejnou dobu.
regin
Diskutér

Odeslat příspěvekod .void 17. 10. 2023 10:09

S doporučovací akci mBank mám zkušenost takovou, že oni nevyplatí odměnu doporučiteli za doporučení a v rámci reklamačního řízení se tě budou pokoušet přesvědčit, že ty jsi vlastně nikoho nedoporučil do mBank, a to i přes to, že doporučený dostal jenom tu odměnu za doporučení.

Prostě Zakład chroniony S.A., ale s mnohem větší drzostí.
.void
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod regin 17. 10. 2023 10:19

Za doporučení jsem odměny bez problémů dostal. Na druhou stranu to bylo někdy v roce 2014 nebo 2015, takže netuším, jak to probíhá dnes.
regin
Diskutér

Odeslat příspěvekod gekkon 17. 10. 2023 10:21

připluly vám už kapříci?
gekkon
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Milos 17. 10. 2023 10:28

Zatím nepřipluly.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 18. 10. 2023 10:16

Pro nové klienty 2000 Kč, pro staré alespoň slosování

https://www.penize.cz/osobni-ucty/40290 ... ro-novacky
Nekupuji si věci, které nepotřebuji nebo které se mi nelíbí, abych udělal dojem na lidi, kteří mě stejně nemají rádi.
PatrikChrz
Administrátor

Předchozí stránkaDalší stránka