mBank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod ... 20. 1. 2024 08:54

...
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod beowafle 20. 1. 2024 09:07

To vyžaduje identifikátor a heslo pro internetové bankovnictví. Při registraci přes aplikaci jsem si volil jen pin. Co je identifikátor? Rodné číslo? Email? Záhady pokračují.

EDIT: Aha, tak já musím "odblokovat" přístup. Protože mi nikdy žádný "aktivační balíček" neposlali.

https://www.youtube.com/watch?v=DAG-LGXaxmg

EDIT2: S "lítostí" mi oznámili, že nelze moji žádost o kartu zpracovat, protože ještě probíhá předchozí žádost. Takže virtuální kartu asi dostanu, ale poštovní holubi asi o víkendu nelétají. Miluju.
beowafle
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod minarjo 20. 1. 2024 11:13

U mBank musíš být při online založení účtu trpělivý, než si nově založený účet "sedne" a vše funguje+vše se v appce/IB zobrazuje a je použitelné (třeba i ty změny u karet, nebo zadání odchozích plateb), to trvá často i týden. Určitě to není stylem "ráno založím, odpoledne používám".
minarjo
Inventář

Odeslat příspěvekod ripper6 22. 1. 2024 20:03

Je mozne mit Mastercard Svet debetku spolecne s Visa Svet debetka?
Mam uz Visa svet, dnes jsem zkusil odeslat zadost o druhou kartu a to jen MC Svet.
Jen nevim jestli mi ji schvali? V systemu mi sviti stara debetka s delfinem, kterou jsem ani neaktivoval.
ripper6
Poslední varování

Odeslat příspěvekod čulibrk 22. 1. 2024 20:18

Měl jsem obě dvě, MC měla lepší kurzy.
čulibrk
Diskutér

Odeslat příspěvekod malda 22. 1. 2024 20:18

ripper6: Žena to u společného účtu tak má, ale druhý typ má na nové příjmení. Jestli si dobře pamatuji, tak stávající karta jim z nějakeho důvodu nešla převydat s novým příjmením, tak se udělala MC. Takže určitě technicky lze mít oba typy k jednomu účtu.
malda
Návštěvník

Odeslat příspěvekod ripper6 22. 1. 2024 20:30

Diky, ano to chci prave predelat toho delfina, kvuli kurzum.
ripper6
Poslední varování

Odeslat příspěvekod kajer 22. 1. 2024 21:17

ripper6 píše:dnes jsem zkusil odeslat zadost o druhou kartu a to jen MC Svet.

Taky chci zkusit ... a po chvili uz doslo...
"s radostí vám oznamujeme, že vaše žádost o vydání nové platební karty byla dokončena. Karta je už na cestě a na korespondenční adresu by vám měla přijít do 10 dnů, ale platit nebo vybírat hotovost s ní můžete už teď."
svet MC.png
svet MC.png (25.68 ) Zobrazeno 2499 krát
kajer
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod regin 23. 1. 2024 08:41

Mám mKartu Svět Visa a také uvažuju o Mastercard. Jak to má s kurzem? Jde mi o to, že když něco kupuju Visou, tak v tu chvíli kouknu na https://www.mbank.cz/kurzovni-listek/kartove-transakce a přesně tím kurzem se mi platba zaúčtuje. Ale když se dívám na kurz Mastercard pro dnešní den, tak je tam napsáno "Žádná data".
regin
Diskutér

Odeslat příspěvekod beet 23. 1. 2024 08:44

Mít dvě karty svět je zdarma?
beet
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Milos 23. 1. 2024 08:51

@regin: MasterCard vyhlašuje kurzy cca. ve 21 hodin, takže pro dnešní platby provedené do 21 hodin platí kurz ze dne 22.1.2024. O víkendech pak platí páteční kurz.

@beet: Ano, lze mít dvě mKarty Svět zdarma.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod octaviampi 23. 1. 2024 10:15

Já jsem si včera po přečtení Měšce druhou objednal, vzal jsem jen virtuální a do pár minut bylo hotovo.
octaviampi
Diskutér

Odeslat příspěvekod vpe 23. 1. 2024 10:33

beowafle píše:Já chci jen tu kartu Svět na platby v EUR o víkendu, pokud se k ní teda dostanu...

Nemá náhodou revolut lepší kurzy? To jsi na klikáš a můžeš si to přidat do mobilu hned a platit
<- Investown bonus 750-1000 Kč (nemovitosti, zhodnoceni i 11,5% pa)
<- Patria kod 1000 - klikni na muj nick vlevo
<- Tipli 300 Kč, REVOLUT, … Allegro 200,-
<~ MBank kod 1000,- - Klikni v profilu
<~ XTB 15€ v akciích za reg.
<~ Degiro
vpe
Poslední varování

Odeslat příspěvekod kecinzer 23. 1. 2024 10:35

Zrovna jsem se chtěl zeptat, jestli má mKarta Svět lepší kurzy jak Revolut nebo ne?
kecinzer
Nadšenec

Odeslat příspěvekod mojmax 23. 1. 2024 10:45

Včera vyšel na Měšci článek, vše tam najdeš:

https://www.mesec.cz/clanky/kurzy-plate ... -usetrite/
mojmax
Diskutér

Předchozí stránkaDalší stránka