kecinzer píše:Zrovna jsem se chtěl zeptat, jestli má mKarta Svět lepší kurzy jak Revolut nebo ne?
O víkendu může být lepší, ale v pracovních dnech Revolut vede. mBank má jednu hlavní výhodu: je "naše" = nejsou potíže při platbách.
Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
kecinzer píše:Zrovna jsem se chtěl zeptat, jestli má mKarta Svět lepší kurzy jak Revolut nebo ne?
beet píše:Mít dvě karty svět je zdarma?
vpe píše:beowafle píše:Já chci jen tu kartu Svět na platby v EUR o víkendu, pokud se k ní teda dostanu...
Nemá náhodou revolut lepší kurzy? To jsi na klikáš a můžeš si to přidat do mobilu hned a platit
hyper9 píše:Teď jsem volal na mLinku ohledně zrušení karty Visa Svět. Budu si objednávat Mastercard Svět kvůli lepším kurzům. Paní mě nabádala, ať to nedělám, že Visa Svět i Mastercard Svět mají totožné kurzy. Snažil jsem se jí vysvětlit, že praktické testy ukazují něco jiného. Moc mi nevěřila, tak jsem jí poslal na Měšec.
U mne vždy používá kurz platný v okamžiku platby.Milos píše:Ještě pozor na to, že mBank používá kurz platný v den zaúčtování platby a nikoliv v den provedení platby.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků