mBank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod 123123123 29. 3. 2024 02:20

Hlavně aby to pojištění opravdu urušili, místo pouze zpoplatnili.
123123123
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod jasno1 29. 3. 2024 15:29

Jak je na tom prosím kreditka e-shop při platbě na Revolut, nebo platby vyúčtování SkipPay?
Jsou za tyto platby bonusy? Nebo jsou třeba naopak vyloučeny a platby úročeny?
Děkuji
jasno1
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Milos 29. 3. 2024 16:48

Dobití Revolutu spadá do bezúročního období a je za to 1% cashback.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod mareka 30. 3. 2024 08:48

Převedl si někdo úspěšně do mBank dvě kreditky? (V podmínkách uvádí, že jde převést jen jednu https://www.mbank.cz/osobni/karty/kredi ... -do-mbank/)
mareka
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod retron 30. 3. 2024 11:07

jo eShop a +
retron
Přeborník

Odeslat příspěvekod vpe 2. 4. 2024 13:37

Jo, také jsem si převedl už druhou kreditku, protože jsem si vzpoměl - že jsem už minulý měsíc zrušil kreditku jinde, tak jsem hnedka kliknul že jakože převádím, dokud ještě není zrušena, nevím jestli jsem žádal 30. nebo 1. dubna a dnes ji schválili. Nevím jestli se vůbec dívají do registru, jestli nějakou zrušenou kreditku máte nebo nemáte. Ale určitě se podívají po 3 měsících zda je zrušena…

Ještě se to mezitím zadrhlo na tom, že chtěli aktualizovat doklady, a první doklad měl asi moc výrazný Hologram tak to zamítli, která ještě jiná banka neumí automaticky aktualizovat doklady?

Otázky:

Po jaké době (měsících) příchozích výplat vám Mbanka před schválí nějaký úvěrový produkt?

Opravdu je ta jejich aplikace tak hloupá, že si nemůžete pojmenovat M kreditku eshop a M kreditku+, aby se to dalo rozlišít v apce jinak než podle obrázku? takhle si člověk musí pamatovat, že stříbrná je +
<- Investown bonus 750-1000 Kč (nemovitosti, zhodnoceni i 11,5% pa)
<- Patria kod 1000 - klikni na muj nick vlevo
<- Tipli 300 Kč, REVOLUT, … Allegro 200,-
<~ MBank kod 1000,- - Klikni v profilu
<~ XTB 15€ v akciích za reg.
<~ Degiro
vpe
Poslední varování

Odeslat příspěvekod retron 2. 4. 2024 13:47

Do registrů se dívají a ověrují si pak zpětně zda se přenášená kreditka opravdu zrušila.
Předschvalování u mBank je dost zvláštní, někdy předschválí naprostý nesmysl a někdy nic a mění se to skokově každý měsíc, podle čeho to berou netuším, jelikož obraty mám podobné. Na druhou stranu to co je předschváleno obvykle přiklepnou jako jediní s ČSOB. U ČS a RB jsou to předscvhálená hausnumera a stejně požadují doložit příjem. Sem tam i volají s předschválenou nabídkou úvěru.
retron
Přeborník

Odeslat příspěvekod hyper9 2. 4. 2024 14:00

Kde se v mBank objevují ty předschválené nabídky?

Musím se přiznat, že IB a SB je pro mě tak nepřehledné, že tam nejsem schopen rychle dohledat ani základní věci, natož speciality typu předschválená nabídka. Kdo tyhle aplikace navrhoval? Nejhorší na tom je fakt, že v bance si asi myslí, jak je tohle děsně cool.
hyper9
Diskutér

Odeslat příspěvekod Rop 2. 4. 2024 14:06

SB - produkty - úvěry
SB - produkty - karty - Chci novou mKreditku
SB - produkty - účty - Chci mRezervu
Když nevíš co s tím, tak to zaúčtuj na základní stádo.
Rop
Administrátor

Odeslat příspěvekod hyper9 2. 4. 2024 14:30

Děkuji
hyper9
Diskutér

Odeslat příspěvekod marecek29 2. 4. 2024 15:00

vpe píše:Po jaké době (měsících) příchozích výplat vám Mbanka před schválí nějaký úvěrový produkt?

Výplata asi netřeba.Já mbanku používám jen na vklady a výběry z bankomatu a KK na 200 000 jsem dostal na počkání,dalších 200 000 mě volaly.
marecek29
Návštěvník

Odeslat příspěvekod mareka 2. 4. 2024 17:11

Požádal jsem o převedení kreditky z ČS (exHB) do mBank.

Mail z banky: nepodařilo se ověřit údaje, doložte původní úvěrové smlouvy k refinancovanému závazku.
Poslal jsem dopis ČS o převodu karty z HB do ČS a odkaz na info k přechodu.

Mail z banky: nepodařilo se ověřit, doložte.... Odeslal jsem původní smlouva s HB a dopis ČS o přechodu.

Mail z banky: nepodařilo se ověřit, doložte....

Tak už nevím, co poslat.
mareka
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod vpe 3. 4. 2024 02:33

Overuji to asi v registrech, tak si obstarej vypis z registru, zda v registrech kreditku mas evidovanou.
<~ Degiro
vpe
Poslední varování

Odeslat příspěvekod L - Core 5. 4. 2024 07:58

peter23p píše:Zrušené se nepočítají v minulosti sem jich rušil několik a další se daly normálně založit.
Dtto. Teď to řeším se supportem, ty zrušené mSpoření prý někde v systému "visí", odmazali to prý ručně, ale je to pořád stejné, nic nejde založit. Jejich IT na tom třeba bude podobně jako bylo u HB… :shock:
L - Core
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod vpe 6. 4. 2024 15:05

Jejich YT je opravdu tragické, jednak mi to nabízí kreditku až 490 000 navýšení bez dokládání, ale když si navýšit o 10 000, tak prý problém

-- 6. 4. 2024 15:08 --

... píše:Tak proc neotestujes rovnou 105000 Kc?

105000 je int. limit pro vyšší úrok 5,5
tedy od 105000,01 už se bude úročit 0,01% celý zůstatek
<~ Degiro
vpe
Poslední varování

Předchozí stránkaDalší stránka