To asi ne, 1% je za platby mobilem nebo hodinkami.JakubAsgard píše:Curve... případně běžné nákupy online
Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
To asi ne, 1% je za platby mobilem nebo hodinkami.JakubAsgard píše:Curve... případně běžné nákupy online
Milos píše:To jako když se mKreditky nepoužívají, poplatek za vedení se u nich neúčtuje?
kajer píše:Mne cil nejde ani upravit stale(zalozene mam dlouho) -jak SB tak IB...
tulum píše:Milos píše:To jako když se mKreditky nepoužívají, poplatek za vedení se u nich neúčtuje?
Poplatek se bohužel účtuje. Respektive jsem za duben žádný rámec na mKreditce nečerpal a teď v květnu naúčtovaný poplatek 59 Kč za vedení karty, tak bacha na to
retron píše:akorat u obyč mKreditky není minimální obrat
jo a další špek je, že se to vztahuje na daný měsíc nikoliv zúčtovací období!
123123123 píše:Předpokládám, že to je u všech stejné, já mám jen mKredifku Eshop. Dozvěděl jsem se to na pobočce mBank v HK, pracovnice tvrdila, že když není úvěrový rámec čerpán (nulová splátka), tak není poplatek. Bohužel ta kreditka má pohyblivé zúčtovací období, takže se musí každý měsíc v IB kontrolovat, kdy začíná a končí zúčtovací období, v appce to ani zobrazeně nikde není, jen v IB. Pak je třeba splatit vše a přesně nejpozději poslední den zúčtovacího období, což může být také problěm, když se např. člověk spolehne na Fio a to mu na den zablokuje okamžité platby.
Aktualizace aplikace mBank 24. 5. 2024 pro Android píše:Zavádíme další změny na obrazovce s mKlíčem. Ve vybraných případech vás můžeme požádat o přiloložení aktivní karty mBank k vašemu telefonu. Uděláme to, když budeme mít pochybnosti, zda aplikaci nepoužívá někdo neoprávněný
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků