Ti, kterým odměny nepřišly by mohli napsat, za jaký druh platby to bylo (to se užsnad tajit nemusí, ne?). Já dostal celých 200 za platbu ze 17.9., ale ta platba narozdíl od Revolut a Tw není v kategorii Poplatky a úroky, i když je stejného charakteru (psát jí sem nebudu, ať to taky nezatrhnou).
Nikdo se zde zatím nezmínil o aktuálně probíhající soutěži s eKartou, ve které se hraje o 10 iPhonů a 40 AirPodů https://www.mbank.cz/promotion/soutez-s-ekartou/ Zaregistrovali jste se do soutěže a hrajete?
Účast ve slosování za každou online platbu, hmm... Revolut už mi psal bububu ohledně payment linků (akce odměny s Platím a spořím od ČS byla náročná ) a platba přes Kaufland Pay asi nejde rozdělit po korunkách...
u mě to moc na postupné zavádění nevypadá. Jednu transakci, za kterou by bonus už být neměl mám 3.9., další (stejný typ) až 26.9. a za obě bonus připsán...
retron píše:mě přišly cca 2/3 takže to šlo postupně, resp. platby v září ještě zahrnuli
Jak poznám v mobilní aplikaci, že mi byla vytvořena nová eKarta? Před požádáním o novou eKartu jsem už měl dvě staré, ale po požádání se mi žádná další v seznamu karet neobjevila. Nebo nová eKarta se nevytvoří hned?
Vydání nové eKarty za normálních okolností trvá pár minut. Mělo by ti o tom přijít e-mailem potvrzení o dokončení žádosti a nová eKarta se ti objeví mezi ostatními kartami.