mBank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod milanBrno 17. 10. 2024 21:37

Neni potreba nic blokovat, staci tam nemit penize...
Telekomunikace: Neomezene volani a sms + 15GB za 500kc/mes
FinTech: za vyuziti meho doporuceni nabizim odmenu (Revolut , SkipPay , Twisto , Curve , Plutus , Portu , RONDA , RB , CS , Indigo , Coinmate , Anycoin , Trading212 , XTB atp)
Zabava: MAX za 50kc
milanBrno
Nadšenec

Odeslat příspěvekod aaaa 18. 10. 2024 02:57

Proc mit ale penize na te druhe, kdyz je tam staci vlozit jen tesne pred platbou? Drzet je tam jen kvuli odliseni karet?
Nokia E50 + 2GB microSD A-Data + Nokia BH 202
aaaa
osobne

Odeslat příspěvekod A_Delarge 18. 10. 2024 13:37

Nevíte, jestli nastane nějaký "problém", když jsem převedl všechny peníze z BÚ jinam a mám zároveň nastaveno pravidelné spoření 1 Kč na SÚ? Předpokládám, že do mínusu nepůjdu, ale ztratím případně i vyšší úrok na SÚ?
A_Delarge
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Milos 18. 10. 2024 15:01

Nic se nestane, pravidelné spoření prostě jen neproběhne, na výši úroku to nemá žádný vliv.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod Bellows-CZE 23. 10. 2024 09:59

Přidal jsem eKartu do LidlPay a po zaúčtování je u platby text druh operace PLATBA KARTOU. Myslíte, že se LidlPay započítává mezi online platby a tedy splní podmínky aktuální soutěže s eKartou? Dle mne by měl být druh operace PLATBA NA INTERNETU. Nevíte, jak se chová Curve s eKartou?
Bellows-CZE
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod vpe 23. 10. 2024 10:24

Ja bych se zeptal v bance - mas v bance (ib i smartb) chat a mas tak pisemnou vymahatelnou odpoved

Jestli ale chces jen soutezit, poslu ti odkaz a muzes zaplatit 12 haleru (0,12 Kc) a mas splneno :-))
<- Investown bonus 750-1000 Kč (nemovitosti, zhodnoceni i 11,5% pa)
<- Patria kod 1000 - klikni na muj nick vlevo
<- Tipli 300 Kč, REVOLUT, … Allegro 200,-
<~ MBank kod 1000,- - Klikni v profilu
<~ XTB 15€ v akciích za reg.
<~ Degiro
vpe
Poslední varování

Tento příspěvek byl odstraněn.
Roger73

Odeslat příspěvekod Milos 27. 10. 2024 17:10

Bellows-CZE píše:Přidal jsem eKartu do LidlPay a po zaúčtování je u platby text druh operace PLATBA KARTOU. Myslíte, že se LidlPay započítává mezi online platby a tedy splní podmínky aktuální soutěže s eKartou? Dle mne by měl být druh operace PLATBA NA INTERNETU. Nevíte, jak se chová Curve s eKartou?

Platba LidlPay je internetová platba. Curve s eKartou funguje a dělá z normálních plateb internetové platby.
U všech transakcí provedených eKartou mám uvedeno PLATBA KARTOU, i když se jednalo o internetovou platbu, mBank u této karty konkrétní druh operace v IB/SB asi nerozlišuje.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod Persbrandt 29. 10. 2024 15:52

vpe píše:Ja bych se zeptal v bance - mas v bance (ib i smartb) chat a mas tak pisemnou vymahatelnou odpoved

Jestli ale chces jen soutezit, poslu ti odkaz a muzes zaplatit 12 haleru (0,12 Kc) a mas splneno :-))

já bych poprosil o tento odkaz na platbu do zprávy, pokud to ještě platí..
Persbrandt
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod pepisis 30. 10. 2024 06:16

Ja bych taky rad...
pepisis
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod LuboMi 1. 11. 2024 12:38

Také se přidávám s prosbou o odkaz na platbu 0,12Kč, děkuji.
LuboMi
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Persbrandt 4. 11. 2024 17:22

Zatím zde nevidím žádnou zmínku o novém bonusu 3000 Kč, tedy 6 x 500 Kč pro ty, kdo si založí u mBank nové podnikatelské konto.
Tak si říkám, jestli ten bonus za založení podnikatelského účtu dostanou i stávající klienti mBank, kteří u ní již mají osobní účet mkonto (jakožto fyzické osoby starší 18 let)...
Persbrandt
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Persbrandt 4. 11. 2024 18:34

tak podle odpovědi z chatu mBank to platí i pro stávající klienty s osobním účtem mkonto..
Persbrandt
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod hyper9 4. 11. 2024 19:49

Díky za tip na super akci. :love:

Do akce jsou zařazeni účastníci, kteří splňují následující podmínky:
Od 1. 1. 2024 do 3. 11. 2024 neměli založený účet mKonto Business.
• V žádosti o založení účtu uvedou v poli „Přicházím na základě akce“ kód akce: PODNIKATEL
• Během akce účastník neučiní žádný krok k ukončení Smlouvy o vedení účtu.
• V kalendářním měsíci následujícím po otevření účtu zaplatí alespoň 3x v kamenném obchodě nebo
online platební kartou vydanou k účtu.
• Za každý kalendářní měsíc v období akce, ve kterém provede 3 platby platební kartou vydanou k
účtu v kamenném obchodně nebo online, má účastník nárok na odměnu 500 Kč.
• Maximální výše odměny je 3000 Kč, čili 6 po sobě následujících měsíců v období akce x 500 Kč
hyper9
Diskutér

Odeslat příspěvekod ladisg 4. 11. 2024 20:39

Mám běžný účet u mBank. Nejsem podnikatel a když si založim ten podnikatelský účet, je třeba něco doložit, nebo je tam nějaká podmínka, háček? Jako, jestli si ho může založit každý :-)
ladisg
Návštěvník

Předchozí stránkaDalší stránka