od Persbrandt 4. 11. 2024 22:26
vidím, že mě jiní předběhli...
@ladisg: je potřeba doložit např živnostenský list, v žádosti uvést IČO...
já jsem třeba stávající klient osobního mkonta a zajímala mne tedy logicky moje situace. Zajímavé je, že na chatu mi tvrdili, že bonus 3000 Kč pro nové majitele mkonta Business nelze využít současně s účastí v soutěži o iphony, která probíhá pro klienty osobního mkonta.
Jenže já o tomto tvrzení dost pochybuju. Operátor chatu sice našel v podmínkách soutěže o iphony větu přibližně tohoto znění: "účast v této soutěži nelze kombinovat s jinými akcemi mBank určenými pro nové klienty ". Taková věta tam skutečně je, tak jsem to nejdříve považoval za uzavřené.
Jenže pak mi to nedalo a podíval jsem se na to znova a ověřil jsem si, že ta "soutěž o iphony" má vlastně dvojí detailní podmínky. Jedny platné pro nové klienty mBank a druhé platné pro stávající klienty. No a tu zmíněnou větu, že "účast v soutěži nelze kombinovat s jinými akcemi mBank pro nové klienty" jsem našel pouze v té verzi podmínek platné pro nové klienty mBank, v té druhé není. A podle mě to nebude náhoda.
Takže bůhví jak to je a jak to mBank bude posuzovat, ale vcelku by mi dávalo smysl to chápání, že mBank prostě nechce, aby se nějaký člověk krátce po sobě mohl stát novým klientem jak osobního mkonta, tak novým klientem podnikatelského mkonta Business a z obou titulů čerpal určité bonusy nebo výhody. Zatímco pokud by se stávající klient osobního mkonta zúčastnil probíhající soutěže o iphony (tím že si pořídí a začne používat nový produkt - ekartu) a zároveň by se stal novým klientem podnikatelského mkonta Business s bonusem 3000 Kč, tak by to pro banku mohlo být akceptovatelné..
Jak říkám, je otázka, jak nakonec mBank bude tyto případy posuzovat, ale tímto popsaným dojmem na mne aspoň přístup mBank silně působí...