kecinzer píše:Taky mi to přijde divné, proč by se to mělo danit. To si všichni daní ty vratky u Monety třeba?
Já jo.
Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
kecinzer píše:Taky mi to přijde divné, proč by se to mělo danit. To si všichni daní ty vratky u Monety třeba?
kecinzer píše:Žádal jste už někdo o to business konto? Jak dlouho to trvá? Já si požádal, napsalo mi to, že mi přijdou informace do mailu, ale stále se nic neděje.
dalich píše:kecinzer píše:Taky mi to přijde divné, proč by se to mělo danit. To si všichni daní ty vratky u Monety třeba?
Já jo.
Rop píše:Jenom bych ten bonus viděl jako příjem z podnikání. Takže s odvodem daně, zdravotního a sociálního pojištění.
Milos píše:dalich píše:kecinzer píše:Taky mi to přijde divné, proč by se to mělo danit. To si všichni daní ty vratky u Monety třeba?
Já jo.
A u podnikatelské kreditky je zdaňuješ dle paragrafu 7 (příjmy z podnikání) nebo dle paragrafu 10 (ostatní příjmy)?
aaaa píše:Takze si takove ico muzu zaridit i ja? Nekde proste reknu, ze chci byt umelec, kouzelnik, a oni mi jen tak prideli ico?
Milos píše:dalich píše:A u podnikatelské kreditky je zdaňuješ dle paragrafu 7 (příjmy z podnikání) nebo dle paragrafu 10 (ostatní příjmy)?
Milos píše:Řekl bych, že si toto banka ověřuje a OSVČ s přerušenou živností podnikatelský účet vůbec nezaloží.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků