NiceBoy ONE - platební prsten

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 8. 8. 2024 11:46

Díky. Právě že ani moc ne. Jako snažil jsem se platit, kde do jde, ale nejdříve bylo potřeba splnit podmínky na jiných kartách, pak někde dávaly jiné karty bonus (třeba ČS/AirB v Albertu), pak tu byly platby v zahraničí, kde používám Creditas,..., takže na mBank toho moc nezbylo
Přílohy
platby.png
Nekupuji si věci, které nepotřebuji nebo které se mi nelíbí, abych udělal dojem na lidi, kteří mě stejně nemají rádi.
PatrikChrz
Administrátor

Odeslat příspěvekod Terminator3 8. 8. 2024 12:35

PatrikChrz píše:Tak mi přišla zpráva do IB, že jsem prsten vyhrál :). Teď přijde to vybírání velikosti. Moc nevěřím tomu měření, zkoušel jste někdo ve zlatnictví zkoušet ty modely prstenů, jestli to odpovídá těm velikostem v tabulce Niceboy?

Objednaný mi velikostí sedí se svatebním.
Terminator3
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Terminator3 2. 9. 2024 15:01

Funguje Vám dnes placení prstýnkem? Dnes od dopoledne mi to s ním všude zamítá platbu a v appce mBank se mi objevuje push zpráva, že byla platba zamítnutá, ale že se nepodařilo identifikovat příčinu. Přitom vše se všude tváří ok i včetně limitů.. Dík..
Terminator3
Návštěvník

Odeslat příspěvekod FRENKY33 2. 9. 2024 15:27

Prsten s nahranou Curve funguje ok. Zadny problem dnes...
Mmch...nebyly to automaty? Konkretne s Delikomaty ma mBank obcas problem...placeni prstenem (s mbank kartou) neni na nich spolehlive. Pak se objevuje v appce presne ta hlaska, kterou popisujete.
FRENKY33
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Terminator3 2. 9. 2024 16:33

Byly to i normální terminály - řeklo si to o PIN - to jsem zadal (správně jako vždy, když si to o něj řekne) - ovšem ihned to zamítlo. A pak už vždy to samé a nejde ani na automatech. Mno uvidíme, zítra - jestli se to nerozběhne, tak pošlu reklamaci na mBank :-)
Škoda Fabia II Combi 4x2 R3 12V
Terminator3
Návštěvník

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 2. 9. 2024 23:03

Ahoj, jsem na Taiwanu a funguje (podkladová mBank) na rozdíl od Creditas karty, viz vlákno o Creditas.
PatrikChrz
Administrátor

Odeslat příspěvekod FRENKY33 19. 9. 2024 19:21

Tak udajne se na podzim prida csob a raifka ...
https://www.penize.cz/osobni-ucty/46136 ... e-chystaji
FRENKY33
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Ladislav_2 30. 9. 2024 20:35

Trochu mě překvapuje, že mluvčí Air a Fio odpověděli, že to neplánují, přitom na fidesmo.com jsou jako oficiálně fungující banky v ČR obě dvě spolu s mBank, RB a jtbank.

Niceboy je ale asi nezávislá platební metoda, kterou musí nasadit zvlášť.
Ladislav_2
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod FRENKY33 2. 10. 2024 08:00

Raifka ma soutez, kde nabizi niceboy prsteny...spusteni se zrejme blizi (jestli uz neni spusteno teda)
https://www.facebook.com/share/vEbuSBCrBeJjujqC/

Edit: Tak ano..je spusteno https://www.rb.cz/osobni/ucty/aplikace
FRENKY33
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod FRENKY33 2. 10. 2024 10:18

A csob uz taky jde pridat, jak bylo avizovano ...
FRENKY33
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod FRENKY33 5. 12. 2024 10:59

Byt to CSOB (asi) ještě oficialně nekomunikovala, tak niceboy už ji (oficiálně) má v seznamu podporovaných bank

https://niceboy.eu/cs/info/niceboy-pay
FRENKY33
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Kinga 14. 12. 2024 04:16

Tak prsten včera dopoledne dorazil, celkem rychlost:

Jinak kartu / účet mBank skoro nepoužívám, vadí mi hlavně ta okamžitá platba za 1 Kč...
Obrázek

Párování prstenu bylo teda docela opruz - páruje se dvakrát. Poprvé při úvodním spuštění aplikace, to šlo OK, podruhé po přidání karty (KK Mastercard ČSOB Premium) a to mi trvalo asi 10 minut, než se mi prsten povedlo podržet dostatečně dlouho na správném místě ze zadní části tel.
Kinga
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Milos 14. 12. 2024 12:28

Já jsem s párováním prstenu ani karty neměl žádný problém, vše šlo jednoduše a rychle. Doporučuji při tom nemít prsten nasazen přímo na prstu, ale mít ho jen někde volně položen a přiložit k němu mobil.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod dr._lukas 14. 12. 2024 22:42

Kinga píše:Tak prsten včera dopoledne dorazil, celkem rychlost:

Co máš za barvu? Chtěl jsem Brushed, ale pro mBank není v mé velikosti skladem, když kliknu na prsteny pro všechny banky, tak skladem je..bílá je hnusná, ta lesklá barva mě taky nebere..Psal jsem do mBank, ať mi prodlouží platnost voucheru, protože do konce roku nestihnou naskladnit :roll:
dr._lukas
Inventář

Odeslat příspěvekod Kinga 15. 12. 2024 03:45

Milos: Zkoušel jsem všechno možné vč. prstenu na stůl a hýbat tel., ale vůbec. Nakonec zafungovalo tel. vhodně chytit s nasazeným prstenem. Pouzdro jsem z telefonu sundal. Tak nevím. Mám Pixel 7 a zrovna u tohoto tel. jsem měl pocit, že NFC funguje dobře - v tom smyslu, že se při běžné platbě chytá okamžitě a na relativně velkou vzdálenost.

dr._lukas: Mám brushed, taky se mi ty ostatní nelíbily. Jsem to objednal hned jak mi přišel kód. Po zkušenosti z jakési podobné akce z minula, kdy dárky byly poměrně rychle pryč :-)
Kinga
Návštěvník

Předchozí stránkaDalší stránka