mBank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod FRENKY33 14. 2. 2025 08:46

Pulpanm: Prozatim jen mbank, csob, rajfka a curve (všechny musí byt Mastercard). Tady je oficialni seznam:
https://niceboy.eu/cs/info/niceboy-pay

Ale další banky by se měly přidat.
FRENKY33
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod polda 14. 2. 2025 09:21

Přepínáš v mobilu.
polda
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Milos 14. 2. 2025 09:39

Kartu v prstenu přes mobil jen tak nepřepneš, jelikož do prstenu (do appky) lze nahrát jen jedna karta. Pro změnu karty musíš původní kartu smazat a novou kartu pak spárovat s prstenem.
Jednoduše přepínat karty v prstenu lze jedině pokud si do prstenu nahraješ Curve kartu s tím, že karty pak přepínáš v Curve appce.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod hyper9 14. 2. 2025 10:50

@korenisko
Ja som pred týždňom v pondelok požiadal o odkup investičných jednotiek. Peniaze mali byť na účte v pondelok no neboli. V stredu som sa ozval na mbank chat, kde ma ubezpečil, že peniaze prídu ešte v ten deň. No neprišli. Dnes ráno sme vypísali reklamáciu, na vyriešenie ktorej majú 30 dní... tak som zvedavý kde je problém

Jaké investice máš na mysli?
Předpokládám, že šlo o převod z jiné banky do mBank, což mBank nemůže nijak ovlivnit.
hyper9
Diskutér

Odeslat příspěvekod PlesnivyKun 14. 2. 2025 11:10

mBank SK nabízí investice do podílových fondů.

https://www.mbank.sk/individualni/inves ... nvestovat/
PlesnivyKun
Návštěvník

Odeslat příspěvekod hyper9 14. 2. 2025 11:27

Díky za doplnění. I mBank CZ uvažovala o produktu investování už hodně dávno, no zatím to nevyšlo.
hyper9
Diskutér

Odeslat příspěvekod Zedna1 14. 2. 2025 12:03

Tak hlasim, ze i ja jsem vcera vecer dostal email od mBank s odmenou na prsten za 1Kc.
Uz se tesim na testovani ...
Bude to dalsi hracka do sbirky, k chytremu naramku take za 1Kc ziskanemu pred par lety od CSOB.
:-)
Zedňa
Zedna1
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Jirka.2 14. 2. 2025 12:40

To máte účty který nevyužíváte? Mě ani manželce nikdy nic nepřišlo. Už z principu jim to platit nebudu když to na nevyužívaný účty posílají zadarmo.
Jirka.2
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod FRENKY33 14. 2. 2025 13:33

Jirka2: Ano, zjevně to bude pobídka na využívání účtu. Nám to do rodiny taky příšlo na účet, na kterém léta není pohyb (a na využívané účty nepříšlo nic).
FRENKY33
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod kecinzer 14. 2. 2025 13:42

Prosím, prosím, nabití Tankarty mKreditkou eShop je asi také vyloučeno ze získání CB že?
kecinzer
Nadšenec

Odeslat příspěvekod PULPANM 15. 2. 2025 08:17

FRENKY33 píše:Pulpanm: Prozatim jen mbank, csob, rajfka a curve (všechny musí byt Mastercard). Tady je oficialni seznam:
https://niceboy.eu/cs/info/niceboy-pay

Ale další banky by se měly přidat.

Díky to mi úplně stačí
PULPANM
Diskutér

Odeslat příspěvekod OnderCZ 16. 2. 2025 00:07

Také přišel email s nabídkou. S mBank kartou jsem naposledy platil v červenci 2024. Používal jsem kartu mKarta Svět pro platby v Polsku. Pak jsem ještě něco poplatil tady v ČR a od té doby nepoužil ani jednou. Na účtu mBank nechána od konce července symbolická 1 Kč. Nabídku využiju, proč ne.
OnderCZ
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod PULPANM 16. 2. 2025 09:26

Mám to podobně =také prsten vyzkouším
PULPANM
Diskutér

Odeslat příspěvekod Rop 16. 2. 2025 09:30

A my se čtyřmístným číslem účtu nic. :roll:
Když nevíš co s tím, tak to zaúčtuj na základní stádo.
Rop
Administrátor

Odeslat příspěvekod aaaa 16. 2. 2025 09:35

Ja memam ani zadnou kartu, tak se nedivim, ze nic. :D
Nokia E50 + 2GB microSD A-Data + Nokia BH 202
aaaa
osobne

Předchozí stránkaDalší stránka