mBank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod vpe 6. 3. 2025 16:28

To jsem nezkousel ale pokud to platis v aplikaci a ne pres fyzicky terminal - tak by melo stejne jako u tesco s temi jejich cteckami a zaplatis u kasy “online” a ne pres terminal.

Vyzkousene to nemam a kdyby to fungovalo jinak tak bych to reklamoval pro zmatecnost.
vpe
Poslední varování

Odeslat příspěvekod Milos 6. 3. 2025 19:05

kecinzer píše:Máte už někdo zkušenosti s Lidl Pay a mKartou eShop? Našel jsem, že se to kdysi řešilo, ale bez pořádné odpovědi.
Zajímá mě, jestli se platba přes Lidl Pay počítá do internetové platby a zda na to vrací mBank 1%.

Mám vyzkoušen Lidl Pay i Kaufland Pay a v kombinaci s mKreditkou eShop je u obou těchto plateb 1% odměna. Stejně tak jako je odměna u Qerko platby.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod filip123123 16. 3. 2025 16:18

Byl by prosím někdo ochotný poskytnout mi kód pro doporučení, abychom každý dostali odměnu 1.000 Kč, a zároveň se podělit o část své odměny?

EDIT: vyřešeno
filip123123
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod MirekM. 16. 3. 2025 16:55

Tyto vykuky slušně řečeno miluji. Pokud dostane odměnu jen doporučijící, rozdělení doměny chápu. Ale pokud oba dostanou stejně a ještě doporučený chce část odměny od doporučijícího: sorry jako.
Lidově: blbý kdo dává, blbější kdo nebere. :-)
Pokud je můj text bez diakritiky, je nadatlený na mobilu ...
MirekM.
Přeborník

Odeslat příspěvekod aaaa 16. 3. 2025 19:40

Je to jen otazka nabidky a poptavky, neviditelna ruka trhu.
Nokia E50 + 2GB microSD A-Data + Nokia BH 202
aaaa
osobne

Odeslat příspěvekod bodyczech 18. 3. 2025 18:59

bodyczech píše:
kecinzer píše:Prosím, prosím, nabití Tankarty mKreditkou eShop je asi také vyloučeno ze získání CB že?

Už to tak vypadá, alespoň dle posledního výlovu kapříků... Možná to tak bylo i dříve, ale nějak jsem tomu nevěnoval pozornost.

@kecinzer: Omlouvám se za mystifikaci. mKreditka eShop stále poskytuje CB za nabití Tankarty.
bodyczech
Diskutér

Odeslat příspěvekod petr.novak888 19. 3. 2025 15:06

mBank nabízí časově limitovanou nabídku s termínovanými vklady 3,5 % na 3 měsíce, 3,4 % na 6 měsíců a 3,2 % na 12 měsíců.
petr.novak888
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod didzej 19. 3. 2025 16:30

Kde jsou k této akci nějaké informace? Nikde nic takového nemůžu najít. Aktuální sazba termínovaného mVkladu je na webu mBank i v aplikaci 0,01 % pro 3 a 6 měsíců, resp. 0,1 % pro 12 měsíců.
didzej
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod LaNov 19. 3. 2025 22:32

Nabídku dostanou v aplikaci ti, co mají "plné" mSpoření (8x100) nebo jim končí předchozí akční mVklad.
LaNov
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Jirka.2 19. 3. 2025 22:54

Takže můžu vybrat to mspoření a dát na výhodnější tříměsíční mvklad? Jinak potvrzuji, nabídka mi přišla do zpráv.
Jirka.2
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Jirik74 20. 3. 2025 10:52

mBank spouští novou síť vkladomatů, budou jinde než ty dosavadní.
https://www.penize.cz/osobni-ucty/46861 ... avadni-sit
Jirik74
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod outlier 21. 3. 2025 01:17

Já jsem nic nedostal. Kdyby radši změnily mSpoření na klasický rozumně úročeny spořák bez šaškování s cíly, udělali by líp. Jsem si jistý, že to s cílem spořit drobné téměř nikdo reálné nepoužívá.
outlier
Nadšenec

Odeslat příspěvekod hannys85 22. 3. 2025 09:55

Nedaří se m v IB najít žádost o zrušení KK. Vím, že kdysi dávno v minlosti jsem to takto jednoduše vypovídal, ale nyní nemůžu najít v žádostech nic, co by se jen trochu podobalo výpovědi KK. Mají tam akorát možnost poslat si potvrzení o zrušení KK. Blbě se dívám, anebo už jde kreditka vypovědět jen písemně (datovkou) či přes nějaký formulář s ověřeným podpisem ?
hannys85
Nadšenec

Odeslat příspěvekod hyper9 22. 3. 2025 12:27

IB: Info - Zadat jinou žádost (Centrum žádostí)
Vyhledávač, píšu "zrušení"
najde to: Žádost o zrušení nebo vypovězení produktu

Nabídne se mi seznam produktů ke zrušení, kde je i kreditka.

V mobilní aplikaci mi to vůbec nenabídlo, bylo nutné použít IB.
hyper9
Diskutér

Odeslat příspěvekod Akciový Klokan 25. 3. 2025 13:08

Tak jsem šel kolem nového vkladomatu mBank v NC Královo Pole v Brně. Neodolal jsem :-) Zkoušel jsem vložit tokenizovanou kartou v mobilu (Ios), funguje. Kupodivu na rozdíl od ostatních bank (které používám) to nechce následně PIN. Klávesnička je jinak zapuštěná velice hluboko, překrytá ještě nějakým krytem. Kdo má tlustý ruce tak bude mít problém :-)
Jinak to chce zadat částku která se bude vkládat, bez toho nešlo mačkat na "další". Co by se stalo kdybych zadal částku rozdílnou od skutečně vkládané částky ... těžko říct. Ptal jsem se hned vedle na kiosku a pán taky nevěděl, prý je to tam 4 dny. Jinak peníze připsány na účet až asi po 20 minutách. Na stvrzence je položka "Vklad na účet : " + částečné číslo účtu, ale to číslo nesedí na můj účet. Ale připsáno.
Nevěřte lidem nad 30 let. Mohli by mít znalosti a zkušenosti ! :-)))
Akciový Klokan
Diskutér

Předchozí stránkaDalší stránka