Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
obbr píše:technikus píše:Proč jde vlastně mBank touto cestou a jsou okamžité platby zpoplatněné? Platí se ještě někde jinde?
Ne, jinde je to zdarma. mBank musí mít vždycky něco spešl. Kolik na tom rejžujou by mi docela zajímalo, ale asi to nebude nezanedbatelná částka.
Teď to naučí všechny používat zdarma a pak to zase zpoplatní.
outlier píše:Nevím, zpoplatněné okamžité platby jsou podle mě businessově negativní
Jirka.2 píše:Přišla soutěž o prsten za 1kč pro oslovené. 500 klientů dostane poukaz každý měsíc. Ti kteří zaplatí kartou nejvíckrát. Ale akorát nevím jestli se to vztahuje i na kartu k firemnímu účtu, k osobnímu kartu nemám.
hyper9 píše:outlier píše:Nevím, zpoplatněné okamžité platby jsou podle mě businessově negativní
Naprostý souhlas. V době, kdy i velké banky mají účty a platby zdarma, by mě nenapadlo účtovat si 1 Kč za okamžitou platbu. Tak asi si mBank hodně věří, že to nebude mít vliv na funkci úspěšné banky.
Rop píše:A my zasloužilí soudruzi se stranickým odznakem 0000xxxx vstoupivší 25. 11. 2007 zase nic
outlier píše:Tahle banka měla vrchol v letech 2008 a 2009 a od té doby to s ní jde od desíti k pěti. Snad ještě má nějaké klienty z té doby, kteří tam měli nastavené inkasa a trvaláky a byli líní utéct, ale nové klienty asi nenalákají.
Rop píše:Řesil jsem přes chat. Vyřešeno za 2 minuty.
outlier píše:Tahle banka měla vrchol v letech 2008 a 2009 a od té doby to s ní jde od desíti k pěti. Snad ještě má nějaké klienty z té doby, kteří tam měli nastavené inkasa a trvaláky a byli líní utéct, ale nové klienty asi nenalákají.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků