mBank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 16. 7. 2008 05:39

spike18: vkládat peníze u mBank zatím není možné nikde a v blízké budoucnosti asi ani nebude.
Je několik možností, jak to obejít:
1) účet ještě u jiné banky a peníze do mBank přeposílat
sice se to může zdát zvrácené, ale vzhledem k tomu, že mBank zatím neposkytuje plné portfolium služeb je to stejně pro některé nutnost a tak využívají z obou bank to, co se jim hodí. Místo x převodů z "drahého" účtu, udělají jeden v měsíci do mBank a dále to rozesílají odtud. Stejně tak 3 výběry měsíčně zdarma z jakéhokoliv bankomatu nejsou k zahození
Ale v Ostravě je i FIO a ta má základní služby rovněž zdarma. I když ty jejich pokladní hodiny jsou fakt na pytel - pondělí až pátek ............. 9:00 až 11:30 a 13:00 až 16:30
2) poslat peníze poštovní poukázkou z pošty - není to zdarma, ale pořád levnější než "vklad na účet u cizí banky" přes přepážku některé z bank
Obrázek
3) Sazka a Fortuna - přes tyhle dvě to jde zdarma, jen to není úplně jednoduché - musí se založit sázkařský účet - na fóru mBank je v několika diskusích popsané jak na to
Nekupuji si věci, které nepotřebuji nebo které se mi nelíbí, abych udělal dojem na lidi, kteří mě stejně nemají rádi.
PatrikChrz
Administrátor

Odeslat příspěvekod Ruprecht001 16. 7. 2008 06:44

Ono není možné vložit peníze na účet ani na pobočce mBank?
Ruprecht001
Diskutér

Odeslat příspěvekod mikicz 16. 7. 2008 08:16

Ruprecht001: ne. vážně tě to překvapuje?
it is not about the money. it is about sending a message
mikicz
Inventář

Odeslat příspěvekod Epe 16. 7. 2008 08:31

byl jsem pred mesicem na pobocce v Brne na care... Byl jsem tam cca 10min nez jsem si zalozil ucet a za tu dobu tam prisli 3 lidi a ptali se jestli tam muzou vlozit penize, ze si zalozili ucet. Slecna jim uz zkusene vysvetlila, ze mBank je internetova banka atd. Bych se asi zblaznil furt vysvetlovat to stejny 10x za hodinu :D
Epe
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Ruprecht001 16. 7. 2008 08:48

No, je to handicap, ale dá se to přežít... za ty prachy :-)

Jinak se těším spíše na ten nový systém mikroplateb.
Ruprecht001
Diskutér

Odeslat příspěvekod S474N 17. 7. 2008 08:18

Ruprecht001: no nevim, za stejny penize mam FIO a to mi nabizi vklady, takze podstatne vice muziky.
citát dne: "Kde jde o sekundy, je Policie na místě během několika minut."

"Neozbrojený člověk může před zlem pouze utéct, a zlo není přemoženo tím, že se před ním utíká."
S474N
Inventář

Odeslat příspěvekod Rop 17. 7. 2008 15:07

Co říkáte na změny v IB?
První je zavedení možnosti SIPO (které není tak už strašně nutné zrovna u účtu bez poplatků)
Druhou je možnost rozdělení u šablon na ty které se musí znovu potrvdit sms a ty které se potvrdit sms nemusí ...
Ještě něco jsem zapomněl?

Btw kdyby někomu chyběli nějaké příspěvky, tak už se to tady jednou probíralo a v odpovídajícím tématu.
Když nevíš co s tím, tak to zaúčtuj na základní stádo.
Rop
Administrátor

Odeslat příspěvekod Ruprecht001 17. 7. 2008 16:21

No, ještě to mBank bude nějaký čas trvat, než to bude mít tak vymakané, jak jsem na to byl zvyklý u eBanky (tam mi IB plně vyhovovalo).
Ruprecht001
Diskutér

Odeslat příspěvekod snowboarder 21. 7. 2008 13:38

tak už jsem si taky zařídil účet u mBank, zadarmo může ležet :-) aspoň už budu mít připravený nějaký, kde pak nebudu muset měnit číslo účtu :-)
::: Vyzkoušejte aplikaci SuperFórum pro Android http://goo.gl/3OyV6 :::
snowboarder
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod 4honza 21. 7. 2008 15:31

Rop píše:Co říkáte na změny v IB?
První je zavedení možnosti SIPO (které není tak už strašně nutné zrovna u účtu bez poplatků)
Druhou je možnost rozdělení u šablon na ty které se musí znovu potrvdit sms a ty které se potvrdit sms nemusí ...
Ještě něco jsem zapomněl?

Jeste pribyly vypisy v IB, ktere lze generovat za libovolne obdobi. Pouzitelne formaty jsou PDF a HTML, nabizi se sice i CSV, ale ty jsou pro automaticke zpracovani dost nepouzitelne.

Tez doslo k nejakym drobnym opravam (a opravam chyb po releasu).
4honza
Diskutér

Odeslat příspěvekod wit.cz 21. 7. 2008 16:16

snowboarder píše:tak už jsem si taky zařídil účet u mBank, zadarmo může ležet :-) aspoň už budu mít připravený nějaký, kde pak nebudu muset měnit číslo účtu :-)

taky dneska? ^^
<- Pod obrázkem najdete odkaz na platformu Portu, kde po registraci získáme oba 3 měsíce bez poplatků. Díky, kdo jste využil.
wit.cz
Diskutér

Odeslat příspěvekod snowboarder 21. 7. 2008 17:05

no, dneska jsem podepsal tu smlouvu připravenou už pár měsíců :D a zároveň kámoš tam byl dneska s úplně novou, takže já mám číslo účtu jako bych si to objednával v únoru, vypadám jako služebně starší :-))
::: Vyzkoušejte aplikaci SuperFórum pro Android http://goo.gl/3OyV6 :::
snowboarder
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod NVNT 21. 7. 2008 21:49

Rop píše:Co říkáte na změny v IB?

Super, SIPO zavedli přesně v době, kdy jsem ho začal používat, takže jsem si ho hned první den, jakmile to bylo možné, zřídil. Aktivní bude ale až o září. Holt budu muset ještě jednou běžet na poštu, což mi ani nijak nevadí, když ji mám 30 metrů od baráku :-)
NVNT
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod 4honza 21. 7. 2008 21:52

Pokud jste si SIPO uz aktivoval, tak bude fungovat od srpna. Puvodne se v IB objevovala informace, ze bude SIPO prikaz bude funkcni az od zari, ale to se zobrazovalo chybne. SIPO zadana do 24.dne v mesici se projevi jiz dalsi mesic.

Viz http://www.mbank.cz/mkonto/inkaso.html
4honza
Diskutér

Odeslat příspěvekod S474N 22. 7. 2008 07:28

NVNT: muzes mi prozradit, na co je vhodne jeste v dnesni dobe pouzivat SIPO?
citát dne: "Kde jde o sekundy, je Policie na místě během několika minut."

"Neozbrojený člověk může před zlem pouze utéct, a zlo není přemoženo tím, že se před ním utíká."
S474N
Inventář

Předchozí stránkaDalší stránka