Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
Koby píše:... Možná akorát, ted se platí i první převod z emax plus a to 20,- a pak 150,- Dřív byl první zdarma a další nevim, ale myslim, že za 100,-
Koby píše:jak píše patrik... Dokud se dá učet provozovat bez problému tak, aby mě to pořád nic nestálo, tak neni třeba utíkat... Možná akorát, ted se platí i první převod z emax plus a to 20,- a pak 150,- Dřív byl první zdarma a další nevim, ale myslim, že za 100,-
Noxik píše:By me treba zajimalo, co system udela, kdyz neprovede platbu z duvodu nedostatku penez. Nezkousel jsem, ale napise mi alespon mail?
wrrong píše:No mBank bude ve ztrátě ještě několik dalších čtvrtletí, či spíše rovnou let. S tím se ale určitě dopředu počítalo.
memorix píše:Pridal bych jen, ze mBank NEMA pobocky (je treba s tim pocitat) a dale ze vybery v zahranici jsou skutecne zdarma (to je velice zajimava nabidka), ale jsou tri na den a pak slus. Proc to vi jenom buh a polsti majitele. Kazdopadne jak uz psal Patrik neni to pro nikoho, kdo vybira desetkrat v mesici hotovost.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků