mBank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod DoubleSix 11. 9. 2009 12:27

The_mike : jsem na tom podobně jako S474N, také mám účty u více bank ;-) , má to své výhody.
Jinak jsou i věci, které mě na ČSOB silně vadí a také je s bankou otevřeně komunikuji. Např. příchozí platba za 6Kč a ani v rámci banky to nemíní provádět zdarma. Totéž inkaso za 6Kč, nejvyšší cena u bank v ČR. Navíc i SIPO stojí 6Kč a to je prosím inkaso v rámci banky >:-( . A jejich nabídka spořících účtů, jedním slovem tragedie. Ten spořící účet s prémií si může založit asi jen člověk, co u toho moc přemýšlet nebude.
Je zajímavé, že jejich dcřinka Poštovní spořitelna je v tomto ohledu na tom o mnoho lépe.
DoubleSix
Diskutér

Odeslat příspěvekod The_mike 11. 9. 2009 16:32

hej kdo mi poradil abych misto vkladu vyuzil sluzeb Fortuny tak je ***** ... nikdy jsem se za posledni leta nerozehral jako tedka za dva dny pres ifortunu...pomoooc uz jsem spadnul do toho kolotoce ...kdy svoji prohru musim zpet vytahnout double vkladem abych jsem byl na vyrovnane hladine....aaaa pomooc
All C*ntent Cop*right 1999-2010
The_mike. All r*ghts reserved.
The_mike
Návštěvník

Odeslat příspěvekod dr._lukas 13. 9. 2009 22:46

Taky mám účty u více bank- a to u KB, PS a mBank... ale popravdě, KB platím měsíčně 125,- a platím z tohoto účtu vše... a mbank jsem využil pouze v zahraničí při výběru a stejně mě ohli na svém nejdrahším kurzu a 2% přirážkou... PS jsem založil spíš s hecu a peníze tam občas pošlu jen, když chci mít přehled co utratím za nákupy za jídlo apod... Ale protože mám u KB spořící účet jen do 50 tisíc, do mBanky bych neuložil ani pětník- protože je to pro mě nedůvěryhodná banka a pojištění do 50 tisíc eu mít můžou, ale nemíním v případě krachu brát nějaké zloté a tratit na kurzu a čekat několik měsíců, a tak budu chtě nechtě založit červené konto u PS...

Jinak jsem byl včera na chodově a mít dobrý foťák sebou, tak si krásně vyfotím údaje o lidech, kteří zrovna brali u mbanky nějaký produkt.... opravdu kvalitně chráněné
dr._lukas
Inventář

Odeslat příspěvekod dr._lukas 13. 9. 2009 22:48

The_mike píše:hej kdo mi poradil abych misto vkladu vyuzil sluzeb Fortuny tak je ***** ... nikdy jsem se za posledni leta nerozehral jako tedka za dva dny pres ifortunu...pomoooc uz jsem spadnul do toho kolotoce ...kdy svoji prohru musim zpet vytahnout double vkladem abych jsem byl na vyrovnane hladine....aaaa pomooc

ty vole zavolej si na číslo 553 695 147 ... je to oddělení 16 a léčí se tam gambling... kdysi jsem tam dělal zdravoťáka :-D
dr._lukas
Inventář

Odeslat příspěvekod DoubleSix 14. 9. 2009 06:59

dr._lukas píše:Ale protože mám u KB spořící účet jen do 50 tisíc, do mBanky bych neuložil ani pětník- protože je to pro mě nedůvěryhodná banka a pojištění do 50 tisíc eu mít můžou, ale nemíním v případě krachu brát nějaké zloté a tratit na kurzu a čekat několik měsíců, a tak budu chtě nechtě založit červené konto u PS...
Na své penízky můžeš čekat až 5 let. Proto není dobré mít všechny úspory u jedné finanční instituce.
DoubleSix
Diskutér

Odeslat příspěvekod voshi 14. 9. 2009 08:41

The_mike píše:hej kdo mi poradil abych misto vkladu vyuzil sluzeb Fortuny tak je ***** ... nikdy jsem se za posledni leta nerozehral jako tedka za dva dny pres ifortunu...pomoooc uz jsem spadnul do toho kolotoce ...kdy svoji prohru musim zpet vytahnout double vkladem abych jsem byl na vyrovnane hladine....aaaa pomooc
?? Přesně takhle to začíná, z 1,- si chtěl mít 1000,- žejo :tleskani
voshi
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod The_mike 14. 9. 2009 15:59

ne....z dve ste jsem chtel mit 400
All C*ntent Cop*right 1999-2010
The_mike. All r*ghts reserved.
The_mike
Návštěvník

Odeslat příspěvekod voshi 14. 9. 2009 16:05

Co to má společného s mbank, něco bych Ti řekl ale byl bych vyhoštěn a to nechci.
voshi
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod dr._lukas 14. 9. 2009 18:44

DoubleSix píše:
dr._lukas píše:Ale protože mám u KB spořící účet jen do 50 tisíc, do mBanky bych neuložil ani pětník- protože je to pro mě nedůvěryhodná banka a pojištění do 50 tisíc eu mít můžou, ale nemíním v případě krachu brát nějaké zloté a tratit na kurzu a čekat několik měsíců, a tak budu chtě nechtě založit červené konto u PS...
Na své penízky můžeš čekat až 5 let. Proto není dobré mít všechny úspory u jedné finanční instituce.

no vidíš to jsem ani nevěděl, že tak dlouho.... tak příští měsíc zase otevřu, která banka co nabízí
dr._lukas
Inventář

Odeslat příspěvekod myšpulín 25. 9. 2009 16:52

Tak mi žena sdělila že v obchodech Žabka už není možné provádět vklady finanční transakce. Prý jim přišlo z centrály že je to pozastavené kvůli nějakým licencím, které oni nemají.
myšpulín
Diskutér

Odeslat příspěvekod R.P.I. 26. 9. 2009 21:54

V aktuálním iLetáku je uvedené mají, spíš to vypadá, že se někomu nechtělo, nebo to neumí ;-]
R.P.I.
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod memorix 26. 9. 2009 23:30

Vklady v obchodech Zabka. :D :D

Ale uprimne..takhle jsem se dlouho nenasmal. Od srdce. Nic ve zlym.
Nektere ustavy stimuluji kreativni potencial enormne. Co prijde priste? Vklad na Filipojakubskou noc za uplnku? Zabka.
memorix
Nadšenec

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 27. 9. 2009 05:36

A proč ne? Je to služba jako jakákoliv jiná. Pokud má svoje zákazníky, tak proč jí nevyužít?
Nekupuji si věci, které nepotřebuji nebo které se mi nelíbí, abych udělal dojem na lidi, kteří mě stejně nemají rádi.
PatrikChrz
Administrátor

Odeslat příspěvekod mar007 27. 9. 2009 07:59

memorix píše:Vklady v obchodech Zabka. :D :D

Ale uprimne..takhle jsem se dlouho nenasmal. Od srdce. Nic ve zlym.
Nektere ustavy stimuluji kreativni potencial enormne. Co prijde priste? Vklad na Filipojakubskou noc za uplnku? Zabka.

Ona je mBanka tak trochu zvláštní banka ( na naše poměry ), kdy v zemích koruny české :-D je bankovní klient zvyklý na kompletní služby a je " hýčkán" hustou síťí kamenných poboček. A když sem před několika lety vtrhla mBanka, bylo na ni kladeno obrovské očekávání, něco jako na Husejna Obamu v júesej :D . Jenže po dvou letech je situace taková, že mBanka zůstala stát na místě, někdy i trochu couvla. Za ty dva roky toho moc nepředvedla (kromě opakované výměny několika generálních ředitelů ;-) ) a co se týče služeb, překoná ji v lecčem i prachobyčejná družstevní záložna, například Fio - pokladny, zahraniční platby, Europlatby, kontokorent, výběr několika druhů debetních karet, online mailová notifikace atd atd . A tak mBance zůstala věrná skupinka specifických klientů, kteří vyvíjejí leckdy neuvěřitelné úsilí , aby si chybějící služby nahradili nějakou berličkou. Často to působí komicky nebo spíše směšně. Především neexistence skutečných popoček s pokladnama je i pro mKoumáky značný oříšek, který se řeší od prvních dnů existenci mBanky. :-D A právě vklady přes Žabku jsou nyní v jistých kruzích " in" . Podobně jako vklady ve Fortuně atd .....
Ale máš pravdu, také jsem se tomu zasmál. ;-) :-D
Naposledy upravil mar007 dne 27. 9. 2009 11:49, celkově upraveno 1
mar007
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Noxik 27. 9. 2009 08:28

mar007: Ja myslim, ze jsi to vystihl naprosto presne. Sice se me zmeny v mBank primo nedotykaji, ale velice me mrzi, ze jsme se dostali do stadia, kdy clovek jen se strachem ceka, co se zase zhorsi nebo omezi. Proste zadna pozitiva uz nas necekaji. ]:-<
Noxik
Diskutér

Předchozí stránkaDalší stránka