mBank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 16. 10. 2009 10:31

Přesně tak. Ani zrno nazmar :D Proč platit víc, než je naprosto nezbytně nutné, ne?
Nekupuji si věci, které nepotřebuji nebo které se mi nelíbí, abych udělal dojem na lidi, kteří mě stejně nemají rádi.
PatrikChrz
Administrátor

Odeslat příspěvekod S474N 16. 10. 2009 11:44

Jasne, nez zaplatit o par kacek vic, tak do toho zatahnu vsechny znami a budu je znasilnovat o jejich karty :oboze
citát dne: "Kde jde o sekundy, je Policie na místě během několika minut."

"Neozbrojený člověk může před zlem pouze utéct, a zlo není přemoženo tím, že se před ním utíká."
S474N
Inventář

Odeslat příspěvekod myšpulín 16. 10. 2009 11:53

Tak to já zaplatím třeb tou kartou i o nějaký ten haléř víc, protože sbírám za platbu kartou body. Proto nepoužívám kartu mBank ale Maxkartu co mám k Postžiro zadarmo.
myšpulín
Diskutér

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 16. 10. 2009 11:54

Když se budu chtít napít mlíka, tak si taky kvůli tomu nepůjdu koupit krávu, ne? A když už ty karty mají, tak proč je nevyužít? Já zase jiným lidem posílám zahraniční platby přes moje účty u devizové společnosti.
Nekupuji si věci, které nepotřebuji nebo které se mi nelíbí, abych udělal dojem na lidi, kteří mě stejně nemají rádi.
PatrikChrz
Administrátor

Odeslat příspěvekod memorix 16. 10. 2009 12:43

Devizove spolecnosti? A neni jednodussi kliknout na prikaz k uhrade? Naposledy me stala platba 250 Euro asi 50 Euro u KB...je to velice vyhodne :D

Oprava: bylo to 1760 Euro.
memorix
Nadšenec

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 16. 10. 2009 12:52

Šak oni kliknou jen na příkaz k úhradě (na můj účet).

Ta cena u KB se mi nezdá. SEPA platby má za paušál 195 Kč (v tomhle patří k nejlevnějším bankám na trhu, ostatní banky mají většinou 220 až 250 Kč, pokud vůbec slevu pro SEPA platby poskytují). Pokud by to nebylo v režimu SEPA, tak 0,9 %, min. 250 Kč, max. 1500 Kč (opět o něco lepší nabídka, než ostatní banky).
Tedy pokud někdo není *** a nepodá příkaz papírově na přepážce. Tam je příplatek 300 Kč.
PatrikChrz
Administrátor

Odeslat příspěvekod S474N 16. 10. 2009 14:03

Patrik se chce napit mleka a proto pres plot skoci k sousedovi podojit jeho kravu a divi se, ze ona je uz vydojena a nema dost mleka na jeho zizen :mrgreen:
citát dne: "Kde jde o sekundy, je Policie na místě během několika minut."

"Neozbrojený člověk může před zlem pouze utéct, a zlo není přemoženo tím, že se před ním utíká."
S474N
Inventář

Odeslat příspěvekod mikicz 16. 10. 2009 14:14

jsi zlý, mlékaři Dane.
it is not about the money. it is about sending a message
mikicz
Inventář

Odeslat příspěvekod srato 16. 10. 2009 15:29

**** píše:
budu.linek píše:Schválně jsem se dnes ptal u našeho místního "Forda", jestli mi prodají Mondeo " na kartu". .... Ani náhodou. :-D

cece tak to se tam dojdu zitra taky zeptat :)

tak vyzkouseno a odpoved zni "zadny problem". Takze otazka zni kde jsi se to byl vlastne ptat :D
Naposledy upravil srato dne 16. 10. 2009 20:29, celkově upraveno 1
srato
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 16. 10. 2009 15:49

Tak vida :). Napadá mě další místo, kde se platí velké obnosy kartou - z mého bývalého zaměstnání - hodinky a šperky. Ovšem tihle lidé nejspíš limity na kartách neřeší :D
I když, když jsme prodali v Brně hodinky přes půl milionu, tak to zákaznice (no, spíš její manžel :) ) zaplatila klasickým bankovním převodem. Musela si tak na ně pár dní počkat.
PatrikChrz
Administrátor

Odeslat příspěvekod memorix 16. 10. 2009 16:31

Mam to tady pred sebou, 1760 Euro a chteli 47,52 Eur. Bylo to v rezimu expres.
Tak ja nevim.
memorix
Nadšenec

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 16. 10. 2009 16:36

Aha, expresní platba. No jo, to máš ale říct. Ani v rámci ČR není expresní platba levná, banky si účtují někde mezi 100 a 200 Kč.
PatrikChrz
Administrátor

Odeslat příspěvekod Noxik 16. 10. 2009 18:14

PatrikChrz: Nedelal jsi nahodou v Brne u Svobodaku, v takovem tom prima obchode s hodinkama, kde ma na ne prodavac rukavicky? Jednou jsem tam omylem zabloudil a byl jsem jemne vypoklonkovan ven :-D
Noxik
Diskutér

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 16. 10. 2009 18:23

Ne, jsem z Prahy a navíc jsem dělal ve velkoobchodě. Ale je pravděpodobné, že jsme tam hodinky dodávali, v Brně jsme měli jako partnera firmu Hanák (tam se prodaly ty půlmilionové hodinky), Halada a pak Citi Watch (ti jsou na tom Náměstí Svobody, ale možná už je to jinak, ve firmě už nějakou dobu nejsem).
PatrikChrz
Administrátor

Odeslat příspěvekod libol 16. 10. 2009 21:49

BTW: luxusní hodinky na Moravě - vyhozené prachy, kdysi aspoň ten Hanák byl k něčemu, dneska už ani on není jistota - takže investuj do luxusních hodinek .. do první výměny baterky.
Jinak sorry, ale proč hned auto, ve slušnějším hotelu se pod 80k nedostanu a to řešíte jak, balíčkem eur? Neumluvě o "běžné útratě"
libol
Diskutér

Předchozí stránkaDalší stránka