mBank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod vpe 8. 11. 2011 21:07

A to jsou oficialni informace z banky?

Aktivity by te zajimaly? Mozna se jedna o testovani, nikoliv o bezne pouzivani (zejmena u bankomatu). Co se tyka plateb, je spousta sluzeb, kde lze nastavit postupne strhavani, neco jako autodobijeni a nakup v obchodech a na internetu - nelze to presne odlisit, rozpoznat od platby u obchodnika, takze u plateb to neni az tak nemozne (pokud treba nekdo provadi transakce pro nekoho jako sluzbu apod... to se muze tykat i toho bankomatu - jde jen o spekulaci).
vpe
Poslední varování

Odeslat příspěvekod Já Osobně 16. 11. 2011 16:12

Obávám se, že to je 5 různých lidí - rekordmanů ;-) Ne jeden blázen, který zběsile kartou platí a navíc ještě zběsileji vybírá stejnou kartou z bankomatu :D

Já Osobně 8-)
Já Osobně
Návštěvník

Odeslat příspěvekod vpe 16. 11. 2011 18:01

Myslíš? Tak to mi zase jako rekord Výběr z bankomatu v České republice – 228 nepřijde sám o sobě nějak úctyhodný ':)
vpe
Poslední varování

Odeslat příspěvekod DNSTUFF 26. 11. 2011 20:21

dneska jsem zrusil mkonto a hezky mi rozsfrihla delfina...rip
DNSTUFF
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod S474N 26. 11. 2011 21:07

Nechapu logiku tohoto kroku. Osobne je pro me mBank na uplnem dni bankovnich sluzeb, nicmene kdyz uz ten ucet mam, tak proc bych ho rusil?
citát dne: "Kde jde o sekundy, je Policie na místě během několika minut."

"Neozbrojený člověk může před zlem pouze utéct, a zlo není přemoženo tím, že se před ním utíká."
S474N
Inventář

Odeslat příspěvekod ultima__ratio 26. 11. 2011 21:48

Tak člověk u nich teď už nikdy neví, co tam můžou ještě v budoucnu zpoplatnit, že?
ultima__ratio
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod S474N 26. 11. 2011 22:22

To je sice pravda, ale pro lidi, kteri navstevuji toto forum, snad nic duleziteho neunikne, ne? :wink:

"Neozbrojený člověk může před zlem pouze utéct, a zlo není přemoženo tím, že se před ním utíká."
S474N
Inventář

Odeslat příspěvekod ultima__ratio 26. 11. 2011 22:33

Tady zas člověk nikdy neví, kdy dostane BAN.

Obrázek
ultima__ratio
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod mikicz 26. 11. 2011 22:50

Wasn't me...
it is not about the money. it is about sending a message
mikicz
Inventář

Odeslat příspěvekod ultima__ratio 27. 11. 2011 08:05

A můžeš tu IP adresu vyjmout z těch zaBANovaných?
ultima__ratio
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod S474N 28. 11. 2011 09:04

A proc to cpes do tematu mBank?

S474N
Inventář

Odeslat příspěvekod vpe 28. 11. 2011 11:10

ultima__ratio píše:Tak člověk u nich teď už nikdy neví, co tam můžou ještě v budoucnu zpoplatnit, že?

mozna blbe komentare v (jejich) foru?

Pri zmene podminek/sazeniku ti to maji/musi dat na vedomi a to bych ocekaval dopisem na tvou adresu... Napr. kdyby zavedli zpoplatneni kazdeho pasivniho uctu nebo karty, tim by si moc fanousku asi neziskali...
vpe
Poslední varování

Odeslat příspěvekod wit.cz 28. 11. 2011 12:57

Resilo se tady uz driv, nekteri se proste radi stouraji ve stokrat omletych tematech :D Proste ho zrusi, je to jeho rozhodnuti, nevim, co na tom nekteri nemuzou pochopit. V situaci, kdy od teto banky nechce nekdo jiz nic vyuzivat, neni duvod udrzovat smluvni vztah a opravdu jen cekat a pote sledovat, zda a kdy se neco nahodou nezpoplatni..
<- Pod obrázkem najdete odkaz na platformu Portu, kde po registraci získáme oba 3 měsíce bez poplatků. Díky, kdo jste využil.
wit.cz
Diskutér

Odeslat příspěvekod ultima__ratio 28. 11. 2011 17:49

Přesně tak, než se jednou měsíčně dívat do IB na prázdné účty, jestli tam náhodou není zpráva od banky, že se mění poplatky, nebo než kvůli tomu kontrolovat email, jestli ti tam náhodou neposlali zprávu o změnách sazebníku, tak to raději zrušit všechny účty a máš klid. A to si myslím, že jim stačí změnu sazebníku pouze zveřejnit dopředu na svých internetových stránkách, nemusí o tom ještě upozorňovat každého klienta zvlášť emailem nebo dokonce dopisem.
ultima__ratio
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod bacman 28. 11. 2011 23:17

Zdravím Vás,
potřebuji poslat 3000 USD do USA - SWIFT. Dočetl jsem se, že mBanka nyní takovou službu nabízí. Nicméně nevím, kolik mě to celé bude stát.

mBanka si vezme tuším 0,5%, ale kolik zaplatím za převod CZK (můj účet) - USD ( cílový účet)?

Kolik zaplatím celkem?
bacman
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka