Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
Spíše by sis měl zamést před vlastním prahem, viz nížeFranklin píše:Ale v případě mBank doporučuji extrémní obezřetnost vzhledem k obrovskému bordelu v bance.
Ještě před založením vkladu se ti zobrazí informace o vkladu včetně úrokové sazby, tak sem nepleť dobrou víru. Spíš bych to nazval slepou vírou To, že byl chvíli nesoulad mezi internetovým bankovnictvím (které se asi přehodilo automaticky po půlnoci) a webem (který asi přehazoval člověk ručně) je druhá věc. Podstatné jsou úroky platné ke dni založení vkladu, a ještě ten samý den se web zesouladil se systémem. Já bych to za tragédii neoznačovalFranklin píše:Jak jsem už psal, na webu byly uvedeny staré výhodnější sazby, zatímco v bankovním systému už byly nastaveny sazby nové. Bude banka nahrazovat škodu těm klientům, kteří si mVklad uzavřeli v dobré víře v platnost starých sazeb?
U ročního vkladu nezměnili sazbu při předčasné výpovědi vkladu z 1% na 1,5%. Za to mlžení potom by někoho měli vykopnout, a ty haléřové škody by měl nahradit ze své kapsyFranklin píše:Další kauzou je to, že v době platnosti sazby 3% si mBank ve svém systému omylem nastavila sazbu 2%, a i když na to klienti rychle přišli, pracovníci banky tomu z počátku nevěřili. Z toho plyne závěr, že veškerá čísla si klienti mBank musí neustále přepočítávat, aby je banka neokradla.
A když ti vysvětlím tu obrovskou záhadu, omluvíš se mBank za svůj "zlatý hřeb"? Před rokem když se měl strhnout poplatek za výběr jsi neměl na účtu dost peněz na strhnutí celého poplatku. mBank ti strhla co bylo na účtu a zbytek (15,96 Kč) čekal až ti tam příjdou nějaké peníze. Podívej se do historie operací na poslední transakci před rokem, taky tam je "nesmyslný" poplatek za výběr z bankomatu, viď? (2,04 Kč, 11,04 Kč nebo 19,04 Kč) Pochopen smysl výše poplatku?Franklin píše:mBank mi naúčtovala poplatek 15,96 Kč za výběr z bankomatu. Platební karta mi leží v šuplíku, více než rok jsem ji nepoužil. Čili už samotná přítomnost poplatku v mé transakční historii svědčí o naprostém chaosu v mBank. Dále: výše poplatku 15,96 Kč je nesmyslná a pro mě nepochopitelná.
Ten jednokorunový poplatek je fakt likvidační, zvláště když se mu nejspíše účtovalo za kontokorent jenom 19 Kč místo 29 Kč. S tím byla právě spojena ta chyba s poplatkem 1Kč za inkaso. Tohle aspoň někdo psal na fóru mBank. Jestli mu chybný poplatek nevrátili, tak to má reklamovat.Franklin píše:Ale zasloužil jsem si to. Už od loňska se neustále směju kolegovi za to, že mu mBank dvakrát naúčtovala neexistující poplatek za SIPO a že mu ho dodnes nevrátila. Zasloužený trest za mou škodolibost mě neminul.
PobavilsFranklin píše:Jak je možné, že tyto garážové praktiky nikdo nezarazí? To tu nefunguje bankovní dozor? Proč jim ČNB nevezme licenci?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků