mBank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod Rop 3. 8. 2024 20:16

Mě to dělá vždy. Zkusil jsem to celé vypnout a znovu zapnout, tak uvidím, zda bude nějaká změna.
Když nevíš co s tím, tak to zaúčtuj na základní stádo.
Rop
Administrátor

Odeslat příspěvekod cz01 12. 8. 2024 20:39

Dnes jsem chtěl provést test platby mbank eshop skrz Curve. Při platbě curve kartou byla platba zamítnutá

"We noticed recent declined transactions due to your card issuer blocking the transaction on your linked card. You can contact your bank directly and ask them to whitelist Curve. This usually happens for new customers who’s card issuer’s automated fraud system suddenly sees all purchases deriving from Curve.

A simple call would unblock your card going forward and you can keep enjoying benefits with Curve."

Máte stejnou zkušenost? Myslel jsem, že platba vždy projde, jen případně nedostanu bonus.
cz01
Nadšenec

Odeslat příspěvekod aaaa 12. 8. 2024 20:45

Spise si zkontroluj, jak mas u mBank nastavene transakcni limity.
Nokia E50 + 2GB microSD A-Data + Nokia BH 202
aaaa
osobne

Odeslat příspěvekod cz01 12. 8. 2024 21:04

To mám dlouhodobě 50 000 na všechny typy transakcí, běžné jsem splatil na 20 000 Kč (limit mám 10k) a v pohodě jednou platbou zaplatil. Dnes jsem chtěl v Penny platit malý testovací nákup za 80 Kč, zůstatek je tam 1000 Kč a žádná jiná platba na limity.
cz01
Nadšenec

Odeslat příspěvekod aaaa 12. 8. 2024 21:09

No zkontroluj i limity na pocet transakci.
aaaa
osobne

Odeslat příspěvekod cz01 12. 8. 2024 21:22

Asi to mám... V Curve bylo číslo karty správně, ale já před pár měsíci měnil z fyzické do virtuální podoby a tam se změnila expirace a cvc, které ani jedno z toho není v Curve vidět. Když jsem zkusil teď platbu, tak mi vyskočila z mbank notifikace, že transakce byla zamítnutá kvůli chybnému datu platnosti karty. V blízké době zkusím znovu (přidaljsem kartu zniva do curve), vypadá to na moji chybu, která nejde na první pohled v Curve poznat.
cz01
Nadšenec

Odeslat příspěvekod hunter80 15. 8. 2024 17:03

Ahoj, provedl jsem vklad na mSporeni pro dosažení cíle. Kde můžu vidět, zda se mi ten vklad úročí 5 % ? Díky
hunter80
Návštěvník

Odeslat příspěvekod aaaa 15. 8. 2024 18:20

Nikde. Dozvis se to az z vyse pripsanych uroku. A zalezi jen na vysi zustatku, ne vysi vkladu.
aaaa
osobne

Odeslat příspěvekod hunter80 15. 8. 2024 18:24

To nastavení výše a datumu dosažení cíle je jen pro mou informaci ? Důležité je tam držet částku těsně pod 100K ? Úrok připíší měsíčně ?
hunter80
Návštěvník

Odeslat příspěvekod aaaa 15. 8. 2024 18:28

Jo. Ale pristi mesic asi uz tak vysoky urok mit nebudou. Zatim taji, na kolik to snizi.
aaaa
osobne

Odeslat příspěvekod cz01 15. 8. 2024 19:08

cz01 píše:Asi to mám... V Curve bylo číslo karty správně, ale já před pár měsíci měnil z fyzické do virtuální podoby a tam se změnila expirace a cvc, které ani jedno z toho není v Curve vidět. Když jsem zkusil teď platbu, tak mi vyskočila z mbank notifikace, že transakce byla zamítnutá kvůli chybnému datu platnosti karty. V blízké době zkusím znovu (přidal jsem kartu znova do curve), vypadá to na moji chybu, která nejde na první pohled v Curve poznat.

Fyi, už mi to prošlo, příští měsíc uvidím, jak se mBank zachová.
cz01
Nadšenec

Odeslat příspěvekod aaaa 17. 8. 2024 08:54

Milos píše:Já věřím, že odměny za platby provedené v červenci dle starých podmínek, nám 16.8. normálně dorazí.

Mne kaprici za cervenec nepripluli, platil jsem hned zacatkem cervence. Co vam ostatnim?
aaaa
osobne

Odeslat příspěvekod Milos 17. 8. 2024 09:30

Kapříci zatím mají zpoždění.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod aaaa 17. 8. 2024 10:26

Myslis kvuli vikendu, nebo ze uz nikdy nepripluji?
aaaa
osobne

Odeslat příspěvekod Milos 17. 8. 2024 18:32

Stačí vydržet, a připlují :-)
Milos
Inventář

Předchozí stránkaDalší stránka