Ty sluzby navic se opravdu nekdy precenuji, ale zalezi jakym zpusobem se to udela. Pokud banka nabizi jenom typicky svoje "vyhodne" produkty, tak jsou mnohdy mene vyhodne nez konkurencni a vyberou si je jenom ti, co nemaji jinou moznost (lenost) nebo nad tim nepremysli.
Pokud bude urcita moznost vyberu z ruznych produktu, bude to urcita vyhoda. Ja mam tri osobni ucty, jeden sporici, dve debetni karty, jednu charge kartu, jednu kreditni kartu, jednu hypoteku, jedno penzijni pripojisteni, jedno investicni zivotni pojisteni, jedno stavebni sporeni, jeden ucet s cennymi papiry a jedno pojisteni. Nevyrizoval jsem to najednou, ale dokazu si predstavit, ze nabidkou na jednom miste si muzu usetrit cas, ktery stravim nikoliv schuzkami s ruznymi agenty a uredniky, kdy oni maji cas, ale kdy mam cas ja. Usetreny cas muzu venovat tomu, ze si o tom neco prectu a vyberu si ten lepsi produkt. Me vyhovuje moznost vyberu a hlavne kdyz me nekdo zbytecne x-krat rocne neprudi, abych si u nich koupil supervyhodny produkt XY (v tomto me nejvice dojima eBanka, ktera mi pravidelne nabizi spotrebitelsky uver nebo kontokorent, jakmile mam nejaky vetsi obnos na uctu).
Cena taky nebude pro vsechny rozhodujici, uvidime s cim prijdou na trh a jak bude vypadat jejich internetbanking. Kazdopadne pokud se jim vstup na cesky (a slovensky) trh povede a stanou se nejakym vyznamejsim hracem, vydelat na tom mohou i klienti ostatnich bank diky konkurencnimu boji. Takze ja ji drzim palce, ale FIO kvuli ni zatracovat nebudu