mBank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod octaviampi 2. 9. 2024 21:41

Pro SB jsem mel nastaveno pul mega. Zmenil jsem limit na 20 mega a neprojde ani 500 001 Kc. Takze to dost mozna maji jenom nefunkcni.
octaviampi
Diskutér

Odeslat příspěvekod aaaa 3. 9. 2024 05:19

Ja mel vzdy nastavene maximalni limity. Spis tam jsou navic nejake skryte limity, viz prispevek tmx643:

tmx643 píše:Tak jsem chtěl dnes vyvést peníze do RB a ouha. Přestože mám limit milion, následně zvýšený na 2 miliony, protože jsem zakládal účet na dálku přes selfie a nikdy nebyl na pobočce, ve skutečnosti můžu převést maximálně 120 tisíc denně. Pro zrušení tohoto omezení se musím jít fyzicky ověřit na pobočku (a to přímo mbank, ne Broker Consulting).
Nokia E50 + 2GB microSD A-Data + Nokia BH 202
aaaa
osobne

Odeslat příspěvekod Zedna1 6. 9. 2024 09:38

Prisla zprava do SB, na webu to jeste neni:
Akce od 6.9. do 6.10. stavajici klient muze pozvat az 5 novych pres doporucujici odkaz, za kazdeho ziska 500Kc a slevu na prsten za 1249Kc. Ten novy klient ziska prsten za 1Kc.
Zedňa
Zedna1
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod kecinzer 6. 9. 2024 12:40

Tu slevu na prsten mám jako klient mBank snad od začátku ne? To je tedy super akce :-D.
kecinzer
Nadšenec

Odeslat příspěvekod FRENKY33 6. 9. 2024 12:51

mBank po prstenu spouští i placení náramkem viewtopic.php?f=316&t=1338142
FRENKY33
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod aaaa 6. 9. 2024 12:57

kecinzer píše:Tu slevu na prsten mám jako klient mBank snad od začátku ne? To je tedy super akce :-D.

To si myslim, ze ne. Jen ten, koho vylosovali v nejake predchozi akci mozna?
Nokia E50 + 2GB microSD A-Data + Nokia BH 202
aaaa
osobne

Odeslat příspěvekod Zedna1 6. 9. 2024 13:04

Stavajici klienti meli narok na slevu (zhruba za polovinu), soutez pro stavajici klienty byla o prsten za 1Kc.
Zedňa
Zedna1
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod MirekM. 6. 9. 2024 13:05

Už aby se dalo platit i kroužkem do nosa ... :-)
Pokud je můj text bez diakritiky, je nadatlený na mobilu ...
MirekM.
Přeborník

Odeslat příspěvekod kecinzer 6. 9. 2024 13:12

aaaa píše:
kecinzer píše:Tu slevu na prsten mám jako klient mBank snad od začátku ne? To je tedy super akce :-D.

To si myslim, ze ne. Jen ten, koho vylosovali v nejake predchozi akci mozna?

Určitě, já si objednával 2 hned na začátku za 1249 Kč a oba je vrátil. Klidně sem mohu hodit ten slevový kód. Za 1 Kč ho měli jen vylosovaní lidé, nebo noví klienti do určitého počtu.
Takže akce na lov nových klientů je pěkná, včetně 1 Kč za prsten pro nováčky, ale nevím proč do toho pletou slevu na prsten pro stávající zákazníky, když tu slevu máme už od vydání toho prstenu :hm .
kecinzer
Nadšenec

Odeslat příspěvekod TommasCZ 11. 9. 2024 19:19

Už je to dostupné. Koukal jsem teď na tu aktualizaci a je to docela hezká funkce. Ale stále se vydávají cestou přidávání věcí do aplikace a dělání složitějšího menu. Na místo zjednodušení a přehlednější aplikace, což bych spíš preferoval.
TommasCZ
Návštěvník

Odeslat příspěvekod wetherek 17. 9. 2024 14:40

Milos píše:Za Revolut a Curve to jsou ale bohužel poslední kapříci :-(

Nějak jsem to omezení nezaregistroval a dobíjel R i v srpnu a kapříci připluli dnes i za srpen �
wetherek
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Milos 17. 9. 2024 15:16

Nojo, já odměnu za srpnové dobití R taky dostal O:-) Asi jim systém ještě běží postaru :nenapadne
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod cz01 17. 9. 2024 15:46

Křivka nezabrala ve vyúčtování, ale jinak souhlas a i ochucený twister zabral...
cz01
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Ladislav_2 17. 9. 2024 19:57

Testoval jste někdo CRV? Nebo to už bylo ošetřené dřív?

-- 17. 9. 2024 21:00 --

Jo, už vidím, vyloučené to už bylo v podmínkách předtím, ale zkoušel to někdo?

Milos píše:Zapojením KK mBank eShop do Curve sice výhodný kurz získá, ale nezíská 1% cashback. Proto se ptal, jak vychází kurz při přímé platbě KK mBank eShop, jestli by se kurzový rozdíl třeba tím 1% cashbackem nevyrovnal. Kurzový rozdíl je ale větší, než to 1%.
Ladislav_2
Mírně pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka