mBank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod minarjo 17. 9. 2024 20:29

Já v srpnu u mBank eShop udělal od každé nově z odměn vyloučených plateb 1-2, doufaje, že třeba minimálně jednu nově zakázanou kategorii zapomenou vyloučit. Jsem sice rád, že jsem dostal plných 200 Kč, ale znamená to, se museli zapomenout vyloučit více než jednu kategorii. Pouze Revolut nestačí, to bych dostal pod 200, museli navíc zapomenout na něco z ostatního. Tedy tím lépe, budu testovat v září holt znova celé portfolio zákazů :).
minarjo
Inventář

Odeslat příspěvekod aaaa 18. 9. 2024 03:19

A nevyplacej v zari bonus za cervenec? Nebude bonus za srpen az v rijnu?
Nokia E50 + 2GB microSD A-Data + Nokia BH 202
aaaa
osobne

Odeslat příspěvekod Milos 18. 9. 2024 06:24

Ne, to je nesmysl. Bonus vyplacený v září je s jistotou za srpnové platby.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod aaaa 18. 9. 2024 08:23

To jsou veci tedy, nekteri uz mozna kreditky i zrusili?
aaaa
osobne

Odeslat příspěvekod Milos 18. 9. 2024 08:59

Tipnul bych si, že příští měsíc už bude mít mBank ty nové výjimky z odměn ošetřené správně. Nicméně čím později to bude, tím lépe pro nás ;-)
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod minarjo 18. 9. 2024 09:15

Ano také myslím, v létě byly dovolené, navíc komu by se chtělo (nejen) v mBank makat a programovat ty změny uprostřed léta, že? :)
Napadla mě v této souvislosti i celkem nedávná nostalgie na Hello bank, kde od omezení odměn kreditky (platnosti změnového dokumentu) trvalo snad půl roku, než prakticky v reálu k omezením došlo. Jistě bychom se nezlobili, když by to v mBank šlo také tak pomalu - programátorů je dnes málo, je to nedostatkové zboží na trhu práce... No hlavně aby pak neudělali zpětně korekci již připsaných odměn, snad ne, já už je na mSpoření ani nemám :).
minarjo
Inventář

Odeslat příspěvekod DrumSession 26. 9. 2024 11:50

Kde v SB lze nalézt "účet", kde se mi hromadí "nakradené" drobné z každé platby (1 Kč, 10%...) ?

-- 26. 9. 2024 12:53 --

Kde v SB lze nalézt "účet", kde se mi hromadí "nakradené" drobné z každé platby (1 Kč, 10%...) ?
PENÍZE nebo nepočitatelná LÁSKA ? ŠTĚSTÍ spočívá vědět to, co si vybrat
Nesmíte se bááát a na hlavu si nechat s... Takže? Musíte se ptááát !!
DrumSession
Diskutér

Odeslat příspěvekod hopo.hopo 26. 9. 2024 12:05

mSpoření? produkty > spoření
hopo.hopo
Nadšenec

Odeslat příspěvekod octaviampi 26. 9. 2024 12:30

mBank vyhrožuje omezením využití účtu, když bych nezkontroloval údaje. Pokud jeden z údajů (email) chci změnit, vyžaduje to vyplnění údajů z OP, které se přitom nezměnily a chce to fotky občanky.

Přitom tento ústav zároveň píše, že se konečně napojuje na registry a nebude už buzerovat...
octaviampi
Diskutér

Odeslat příspěvekod curvecardik3 26. 9. 2024 14:16

mSpoření od 1.10.2024 jen 3,75 % p.a.
curvecardik3
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod aaaa 26. 9. 2024 15:28

Opravdu? Me pisou, ze snizili uroky uz ode dneska 26.9.2024, smejdi jedni. A zpravu mi poslali az ted, abych nestihl penize odeslat standardni platbou.
>:-(
aaaa
osobne

Odeslat příspěvekod Alfréd z hor 26. 9. 2024 15:34

Nešiř paniku a v klidu si přečti co ti píšou, resp. nepleť si platnost zprávy od 26.9.2024 do 26.10.2024 s obsahem vlastní zprávy ;-) 8-P
Alfréd z hor
Nadšenec

Odeslat příspěvekod aaaa 26. 9. 2024 16:43

Zpravu jsem smazal, tu uz si neprectu, ale dik za opravu.
aaaa
osobne

Odeslat příspěvekod octaviampi 26. 9. 2024 19:53

aaaa píše:Opravdu? Me pisou, ze snizili uroky uz ode dneska 26.9.2024, smejdi jedni. A zpravu mi poslali az ted, abych nestihl penize odeslat standardni platbou.
>:-(

Krive obvineni strazniku
octaviampi
Diskutér

Odeslat příspěvekod HonzaLBC 27. 9. 2024 12:18

Akce „Doporučte MBank“ a získejte 10x 100 Kč za placení mobilem … Doporučil jsem blbou blondýnu, chyba � V červenci založila účet, minimálně 10x zaplatila a potom přišel bonus jen 2x 100 Kč. Podala se reklamace, dneska výsledek zamítnuto, se ukázalo, že ta trubka zaplatila jen 2x mobilem a všechny ostatní platby byly normálně kartou � Takže smůla, víc nebude, 60 dnů uběhlo, akce už skončila …

Ale koukám do podmínek a tam je, že ZAČÍT do 60 dní od zřízení účtu platit a platit mobilem … Začít platit stihla, není tam, že se počítají jen platby během těch 60 dní.

5) Začne do 60 dní od zřízení účtu platit kartou a to prostřednictvím mobilu nebo hodinek (Apple
Pay, Google Pay, Garmin Pay, Fitbit Pay, Xiaomi Pay, SwatchPAY!)

Takže teď zkusíme ještě zaplatit 8x správně mobilem a začneme se dohadovat s mBank o splnění podmínek. Co myslíte, má to nějakou šanci? � Nepřesně definované podmínky?

-- 27. 9. 2024 13:26 --

Je tam sice dál:

Vyplacení odměny
1) V případě splnění všech podmínek podle části „Podmínky akce pro doporučené“ má
doporučený nárok na odměnu 100 Kč za každou provedenou a zaúčtovanou platbu
definovanou v bodu 5, maximálně 1000 Kč (slovem „jeden tisíc korun českých“). Za stejné platby
získává odměnu 100 Kč i doporučitel, který splnil podmínky, taktéž až do výšky 1 000 Kč (slovem
„jeden tisíc korun českých“)

Ale platba definovaná v bodě 5, je jen definovaná jako platba prostřednictvím mobilu nebo hodinek ...
HonzaLBC
Návštěvník

Předchozí stránkaDalší stránka