mBank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod p507 9. 10. 2024 12:20

Dobrý den, je tu prosím někdo, kdo má platební kartu mSvet pouze ve virtuální podobě? Mohli byste prosím jen vyzkoušet, jaký vám aplikace ukáže poplatek, když byste si požádali o plastovou kartu? Je to v Produkty, karty, všechny karty, změna formy karty. A změna z virtuální na plastovou? Z té žádosti se pak dá normálně vyjet, ukončit to. Potřebovala bych vědět ten poplatek, co je tam uvedený. Děkuji, Pavla
p507
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Milos 9. 10. 2024 15:05

Virtuální mám jen mKreditku Plus a změna na plastovou verzi se mi ukazuje s nulovým poplatkem. U debetky bych předpokládal, že ta změna bude taky bez poplatku. Máš jen jednu debetku nebo několik?
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod tmx643 9. 10. 2024 15:35

Pokud se to nezměnilo, bez poplatku lze mít jednu visu a jednu mc. Takže pokud virtuální je visa, nutno zažádat o plast MC. Ono to ani visu nenabízí, jen virtuální mc a plastovou mc. Žádný poplatek to neukazuje.
tmx643
Diskutér

Odeslat příspěvekod p507 9. 10. 2024 16:33

Děkuji. Mám jen 1x kartu, virtuální byla MC, plastová taky, už mi přišla a má stejné číslo. Právě jsem měla pocit, že tam byl uvedený nulový poplatek, ale ruku do ohně bych za to nedala, mohla jsem se přehlédnout. Jde mi o to, že mi strhli 100 Kč poplatek a je to prý v pořádku, protože to bylo na mou žádost a je to duplikát karty.
p507
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Milos 9. 10. 2024 17:15

Zkusil bych to vyreklamovat s tím, že při žádosti o změnu z virtuální na plastovou to ukazovalo nulový poplatek. Dále bych uvedl, že pokud bys hned od začátku chtěla plastovou kartu, tak by ti ji vydali zdarma a ty mohla takovou kartu klidně používat i jako virtuální (v mobilu). Nicméně chtěla jsi šetřit přírodu a náklady mBank, tak jsi ze začátku zvolila virtuální kartu. Ta má však určitá omezení, o kterých jsi dříve nevěděla a proto jsi zažádala o změnu na plastovou kartu. A nyní jsi za svůj EKO přístup finančně "potrestána".
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod petrr95 9. 10. 2024 17:42

Mám u nich jen jednu kartu, a to virtuální debetku mKarta Svět. Zkusil jsem v mobilní aplikaci naklikat žádost o změnu na plastovou a jasně mi to ukázalo, že by to bylo za 0 Kč.
petrr95
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod zivan 9. 10. 2024 21:49

tmx643: To je nekde v sazebniku? Ja mam roky mKartu VISA a mKartu Svet taky VISA a podle me jsem za zadnou nikdy neplatil zadny poplatek za vydani. A dokonce jsem nenasel ani poplatek (nauctovany ve vypisu) za vydani obnovene karty k eMaxu.
Naposledy upravil zivan dne 10. 10. 2024 11:06, celkově upraveno 1
zivan
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod hyper9 9. 10. 2024 22:00

https://www.mbank.cz/informace-k-produk ... tualni.pdf

V sazebníku je poplatek: "Obnovení plastové karty před expirací" 100 Kč

To je myšleno tak, že když klient má plastovou kartu a tu hodně ošoupe/znehodnotí a zároveň nedojde ke ztrátě ani zneužití, tak si požádá o duplikát a zaplatí 100 Kč. Vydání karty se stejným číslem dříve, než došlo k přirozené obnově, zpoplatňuje mBank stokorunou. Ale vždycky se to dalo obejít tak, že se požádalo o úplně novou kartu, tedy kartu s novým číslem, a to bylo zdarma.

Jinak jsou mKarty Svět vždy zdarma.
Pokud v minulosti dávali jen 1 Visu a 1 MC zdarma, tak toto omezení už neplatí.
hyper9
Diskutér

Odeslat příspěvekod korenisko 10. 10. 2024 06:57

Tiež som menil z virtual na plast a zauctovali i poplatok.
Po tel. reklamacii ho ihned vratili na ucet.
...-> Galaxy A35
korenisko
Návštěvník

Odeslat příspěvekod jenda_s 16. 10. 2024 15:17

mbank překvapila. za eShop kreditku kapříci už na mSpoření. A opět ve výši dle pravidel před změnou v srpnu :-)
jenda_s
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Milos 16. 10. 2024 15:49

Že ta nová pravidla nefungují, to je velice potěšující a měli bychom za to mBank pochválit O:-)
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod A1rh- 16. 10. 2024 16:20

pšššt ...
V profilu nebo SZ promo Revolut 700Kč, SkipPay 500Kč, AliExpress US $19, Raiff. 300Kč ...
A1rh-
Diskutér

Odeslat příspěvekod cz01 16. 10. 2024 16:43

Ale twister se třeba netočí, bohužel, takže...
cz01
Nadšenec

Odeslat příspěvekod aaaa 16. 10. 2024 18:07

A to pred zmenou podminek slo?
Nokia E50 + 2GB microSD A-Data + Nokia BH 202
aaaa
osobne

Odeslat příspěvekod cz01 16. 10. 2024 19:00

Minulý měsíc u mě ano, tento už ne.
cz01
Nadšenec

Předchozí stránkaDalší stránka