mBank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod dr._lukas 8. 7. 2022 23:05

https://www.mbank.cz/informace-k-produk ... en2022.pdf

Co myslíte, dostaneme odměnu i za platbu hodinkami na benzínce? :-D
dr._lukas
Inventář

Odeslat příspěvekod mareka 9. 7. 2022 06:13

Předpokládám že benzinka je taky kamenný obchod = očekávám odměnu i za platbu zde.

Spíše přemýšlím, jak poznám že odměna je stále aktuální - očekávám že 12 000 registrací bude dříve než v září (ale o naplnění kvóty = ukončení akce banka infornovat nebude).

"III Pravidla a doba trvání Akce
1. Akce probíhá v období od 27. 6. 2022 do registrace 12 000 Účastníků, nejdéle však do 30. 9. 2022 (dále jen „Doba trvání Akce“)."
mareka
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Tatatoooo 9. 7. 2022 06:22

dr._lukas píše:https://www.mbank.cz/informace-k-produktum/dokumenty-ke-stazeni/dokumenty/akce/usetrete-na-dovolene_stavajici-klient_pravidla_cerven2022.pdf

Co myslíte, dostaneme odměnu i za platbu hodinkami na benzínce? :-D

Doufam, ze ano. Kvuli tomu jsem si kartu poridil. Benzinky, myto...
Ta informace, zda jsem zahrnuty v akci je dost podstatna, banka by mela informovat, v idealnim pripade mit na webu banner s aktualnim stavem nebo alspon zaslat informaci v emailu, jste XXXX v probíhající akci, pripadne akci jste nestihl..
Zakládal jsem 1.7. online, aktivace pravdepodobne kvuli svatkum (nebo velke vytizenosti?) probehla az 7.7.
8.7. jsem stahl apku, zmenil pin karty, ale pri pridani do googleplay mi to hazi chybu, ze to mam zkusit pozdeji..
Karta je ve výrobě az od 8.7., přijít má až 22.7.
Tatatoooo
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod DrholecR 9. 7. 2022 10:03

Mně jako stávajícímu klientovi po zaregistrování do akce na webu přišel potvrzující email:

Vážený kliente,

děkujeme, ze jste se zapojil do naší akce. Po splnění podmínek akce vám odměnu pošleme na váš účet.

S pozdravem,
Tým mBank
DrholecR
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod regin 9. 7. 2022 14:19

To se týká jen zahraničních plateb kartou v mobilu a hodinkách, nebo i kartou samotnou?
regin
Diskutér

Odeslat příspěvekod dr._lukas 9. 7. 2022 14:22

Jenom přes apple pay, google cosi a hodinky ;-) Takže bacha na to :-)
dr._lukas
Inventář

Odeslat příspěvekod regin 9. 7. 2022 19:05

OK, jen jabka, túúdle a holinky. Takže nic pro mne. :-D
regin
Diskutér

Odeslat příspěvekod minarjo 10. 7. 2022 12:32

Ano ten email o zařazení do akce, který citoval @DrholecR, mi také 1.7. po žádosti o mKartu Svět (měl jsem mKonto bez ní) a vyplnění formuláře přihlášení do akce dorazil a beru ho jako potvrzení, že jsem se do 12 tisíc účastníků vešel. Jen pozor, po vyplnění tohoto formuláře nedorazí e-mail hned, mně třeba došel až asi za 12-20 hodin, tak to chce trpělivost (já vyplnil dvakrát a potvrzení pak dostal také dvakrát, ale odměna už asi dvakrát přiznána nebude :D ). Výhodou je, že na fyzickou mKartu Svět není třeba čekat, do Google pay lze přidat hned po schválení žádosti o ní, jakmile jsou v appce vidět údaje karty ne výrobě. Funguje to pak hned i před vyrobením fyzické, ověřeno teď při dovolené v Srbsku (+cestou Slovensko, Maďarsko).
minarjo
Inventář

Odeslat příspěvekod Tatatoooo 10. 7. 2022 14:42

Jako novému klientovi mi prislo 6 majlu od 7.7... jeden z n ich potvrzuje ucet, jeden, kartu, jeden sporak, ale nikde nevidim, ze jsem zarazen do akce..
Bylo to psano volne v mejlu nebo v priloze?

kartu jsem si v apce aktivoval, ale pri pridani do gpay hazi uz nekolikaty den chybu-pomohlo preinstalovani..

Infolinka nedokaze zjistit, poradit zda jsem v akci..
Tatatoooo
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Milos 11. 7. 2022 08:11

@Tatatoooo: A ten formulář https://form.mbank.cz/app/contact_form/ ... arketing=y pro přihlášení do akce jsi vyplnil? Po jeho vyplnění by ti měl přijít potvrzující e-mail (bez přílohy) s textem, který výše uvedl @DrholecR
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod hopo.hopo 11. 7. 2022 08:33

Pro nové klienty je jiný postup / jiné podmínky, žádný formulář: https://www.mbank.cz/informace-k-produk ... en2022.pdf

1. Akce probíhá v období od 27. 6. 2022 do otevření 12 000 nových Účtů, nejdéle však do 30. 9.
2022 (dále jen „Doba trvání Akce“).
2. Do Akce jsou zařazeni Účastníci, kteří splňují následující podmínky:
a) Podají žádost o zřízení Účtu a uzavřou Smlouvu o vedení Účtu v Době trvaní akce.
b) V žádosti potvrdí, že se seznámili s podmínkami zpracování osobních údajů uvedenými
v Informaci o nakládání s osobními údaji klientů mBank (dostupné na webu mBank).
hopo.hopo
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Tatatoooo 11. 7. 2022 08:43

na potvrzení jsem si dával pozor, informace jsem měl odsud..
Kontaktní formulář byl součástí zakladání účtu, včetně potvrzení osobních údajů..

Nejde mi do hlavy, že bore cna infolince po pulhodinovém rozhovoru o tomto problemu je schopen to uzavřít tím, že se to dozvím až po ukončení akce, coz uz je pro me dost pozde :D

informace má přijít do int. bankovnictví nebo smartbank., ale ani v jednom není.
Jediné, čím mi dal naději, že se to vyhodnocuje postupně a info jestě může přijít..
Tatatoooo
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Schwarzie 14. 7. 2022 11:24

Ta pravidla letní akce (10% odměna za platby mkartou svět v zahraničí) psal tedy zase nějaký chytrák. Ze znění podmínek pro vyplacení odměny jasně vyplývá, že platba kartou tokenizovanou v Apple Watch nezakládá nárok na odměnu.......
Odstavec z podmínek zde: https://postimg.cc/BtYMYfrx

EDIT: Na chatu v IB mBank jsem z nich vypáčil, že se obecně počítá Apple Pay, ale protějšek z podpory moc nevěděl, o čem je řeč. O letní akci vůbec nevěděl, musel se ptát, jeho první dotaz byl, zda mám na mysli platby kreditkou...... Takže tak.
Schwarzie
Nadšenec

Odeslat příspěvekod panPeněženka 14. 7. 2022 12:05

Také jsem to tak pochopil, proto hodlám raději platit jen Apple Pay v mobilu a hodinky raději vynechám... ;-)
panPeněženka
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod hopo.hopo 14. 7. 2022 12:17

Tohle jsem tu už zmiňoval a na to jsem tu dostal odpověď od Finmxperta:

Finmxpert píše:Podstatný je mobil nebo hodinky. Apple Pay i Google Pay se bude počítat stejně ať to bude to či ono.
hopo.hopo
Nadšenec

Předchozí stránkaDalší stránka