mBank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod minarjo 14. 7. 2022 12:44

Melo by to být jedno, klidně i Xiaomi pay třeba s náramkem Mi Band6 NFC. Toto vše u mBank (jak můžete sami vidět u již zaúčtovaných transakcí jakoukoliv mBank kartou v detailech dané transakce) spadá do stejné kategorie "platba mobilním zařízením", na kterou udělají pak filtry (tentýž filtr ostatně dělají už delší dobu na odměnu 1% u kreditky mBank Plus). Zde navíc u té akce s debetkou Svět bude druhý filtr, aby země platby byla jiná než CZ, no a je to.
minarjo
Inventář

Odeslat příspěvekod Schwarzie 14. 7. 2022 12:56

No ja jsem si to tak myslel. Mne slo jen o to, ze ty podminky formuluji amatersky a ty jejich vyplody pak vyvolavaji pochybnosti….
Schwarzie
Nadšenec

Odeslat příspěvekod retron 14. 7. 2022 13:03

Apple Pay v mobilu nebo hodinkách je absolutně totožné, tak nevím, co tady zase vytváříte za zbytečné hoaxy. mKreditka Plus také dává odměny za obojí. Nehledě na to, že nikdo nedokáže odhalit v jakém zařízení bylo tokenizovanou kartou placeno. Podstatné je akorát, že ta platba musí proběhnout na terminálu, nikoliv online.
retron
Přeborník

Odeslat příspěvekod Schwarzie 14. 7. 2022 13:17

Tak si precti, jak jsou pravidla letni akce mBank formulovana. (Odkaz jsem daval). V bance u Apple Pay vidi minimalne nazev zarizeni, ve kterem je karta pridana. To se mi stalo u UCB, kdy mi volali, zda si kartu opravdu pridavam do Apple Pay a citovali nazev, ktery u zarizeni mam. U Applu ma v tomto nazvu kazdy vetsinou (pokud si to nezmeni) krestni jmeno a napr. Watch nebo iPhone 12 Pro apod. Takze by mohli poznat, zda platim kartou v mobilu nebo v hodinkach.
Schwarzie
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Finmxpert 14. 7. 2022 16:20

Opravdu se budou počítat všechny platby mobilem i hodinkami nebo náramky u všech druhů Pays. Vidím, že je to nepřesně formulováno, ale nedávalo by velký smysl vyloučit iWatche nebo hodinky s AND.
Jinak btw lze snadno rozpoznat i bez jména zařízení, zda token je vygenerován pro mobil, hodinky, tablet, Macbook...
Finmxpert
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod dr._lukas 14. 7. 2022 17:14

Dnes jsem nechal v Polsku 10 tisíc, platil jsem přes mobil - Apple pay, pak dám vědět jestli jsem něco dostal zpátky :-D
dr._lukas
Inventář

Odeslat příspěvekod minarjo 14. 7. 2022 17:52

Akce (akceptace zahraničních plateb do odměny) běží do konce září a mBank má pak na její výplatu maximálně 60 dní, takže tvé reference (stejně jako nás ostatních) se můžeme dočkat až na konci listopadu. Pro všechny je to tedy evidentně míněno jako předvánoční odměna na vánoční nákupy, no :D
minarjo
Inventář

Odeslat příspěvekod Schwarzie 14. 7. 2022 18:11

minarjo, to jsem chtel doktorovi napsat, ze vyhodnoceni bude az za dlouho :-)
Jinak dekuji expertovi za potvrzeni, ze jde snadno poznat, pro ktere zarizeni je vygenerovan token a ze jsou pravidla letni akce zavadejici :-)
Naposledy upravil Schwarzie dne 15. 7. 2022 05:01, celkově upraveno 1
Schwarzie
Nadšenec

Odeslat příspěvekod dr._lukas 14. 7. 2022 18:33

Dalších deset padne určitě v Chorvatsku, tak dárek to bude příjemný :-D
dr._lukas
Inventář

Odeslat příspěvekod MP007 15. 7. 2022 06:56

Asi se to zde už řešilo, ale zajímalo by ne, proč v rámci akce "Ušetřete na dovolené..." je všude v prezentacích na webu mBank uváděna formulace "vrátíme vám až 10% z plateb mobilem" a pravidlech akce je uvedeno "má Účastník nárok na odměnu 10%...". Proč mají na webu x-krát formulaci "až 10%" a v podmínkách "nárok na 10%". Copak ten nárok lze stupňovat 0-10% dle nějakých parametrů?
MP007
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod eetg 15. 7. 2022 07:02

Je nějaká maximální částka ne? Když se do ní vejdeš, tak 10 %, když utratíš víc, tak to už nebude 10 % logicky.
eetg
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod MP007 15. 7. 2022 07:21

Tohle jasné je, jen to mohli formulovat jako odměnu 10% do max. výše 2000 Kč a ne všude v textech vypisovat "až 10%". Díky za potvrzení :-)
MP007
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod čulibrk 15. 7. 2022 08:01

Kurz mKarta Svět Visa v Chorvatsku 11.7.2022 docela zklamání 3,3473 CZK/HRK, to Revolut Visa měl ten samý den 3,2825 CZK/HRK. Rozdíl 1,93 % :-( Vše ověřeno platbami v místním obchodě.

Obrázek
Naposledy upravil čulibrk dne 15. 7. 2022 08:46, celkově upraveno 1
čulibrk
Diskutér

Odeslat příspěvekod hopo.hopo 15. 7. 2022 08:14

MC mKarta Svět má o něco lepší kurz než Visa, co jsem nedávno koukal (MC 3,3142, Visa 3,3472). Aktuální akce 10 % zpět to ale dost vylepší.
hopo.hopo
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Finmxpert 15. 7. 2022 08:15

To už je dost. Kurz je napárován na Visa, což tu všichni víte, tak je možný, že se jim zrovna nedařily tyhle operace provádět moc efektivně.
Finmxpert
Mírně pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka