mBank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod tulum 20. 10. 2022 16:07

myšpulín píše:Tak nevím jestli budu brán jako nový klient, před dvěma roky jsem rušil vše v mBank, ale teď při založení mám stejné přístupové číslo a v nastavení uloženy mé tehdejší telefony. :hm

A taky nemám mKonto funkční, je sice vidět, že přišla 1 Kč a odešlo 0.67 Kč ale účet tam nikde nevidím :D

To IB a aplikace jsou strašný, grafika, barvy... :D

tak v podmínkách akce mají jasně definováno, že

a) Neměli otevřený Účet od 1.1.2022 do 16. 10. 2022.

otevřený účet si v té době neměl, takže jsi v této kampani jasně definován jako nový klient
tulum
Nadšenec

Odeslat příspěvekod milanBrno 20. 10. 2022 16:23

Tak hlavne je to i pro stavajici klienty, takze je uplne jedno jestli je bran jako novy nebo jako stary...
Telekomunikace: Neomezene volani a sms + 15GB za 500kc/mes
FinTech: za vyuziti meho doporuceni nabizim odmenu (Revolut , SkipPay , Twisto , Curve , Plutus , Portu , RONDA , RB , CS , Indigo , Coinmate , Anycoin , Trading212 , XTB atp)
Zabava: MAX za 50kc
milanBrno
Diskutér

Odeslat příspěvekod slavo963 20. 10. 2022 17:43

Smolu maji akorat ti, kteri zrusili ucet 1.1.-16.10.
slavo963
Inventář

Odeslat příspěvekod myšpulín 20. 10. 2022 18:23

Mám mKonto funkční nějak napůl, příchozí platby přijdou a vidím je , ale odchozí nelze zadat a o karty nejde žádat protože není k čemu. Snad nebude limit účastníků naplněn než mi to aktivují pořádně. :D
myšpulín
Diskutér

Odeslat příspěvekod myšpulín 20. 10. 2022 20:06

12 tisíc u stávajících klientů a 10 tisíc nových?
myšpulín
Diskutér

Odeslat příspěvekod Milos 20. 10. 2022 21:43

Od zítřka mBank zvyšuje úrok na mSpoření na 5.5%, viz. nový úrokový lístek platný od 21.10.2022 https://www.mbank.cz/informace-k-produk ... tualni.pdf
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod minarjo 20. 10. 2022 22:58

@myšpulín:
To je "normální" při online založení mKonta, že se to tam po aktivační platbě vše zprovozňuje na etapy (nejdřív třeba není ten účet ani vidět, pak tedy vidět je ale ještě neumí odchozí platby, nejde k němu ještě založit nějaký doplňkový produkt jako třeba teď ta eKarta atd.), měl jsem to před lety při zřízení také tak. Stačí cca 2-4 pracovní dny počkat a pak už funguje vše, aspoň ten 1-2 roky zpět u mě tomu tak bylo :).
Jinak to že po zrušení a po čase opět založení mKonta u mBank vše zůstává je také normální, opět osobní zkušenost.
minarjo
Inventář

Odeslat příspěvekod privrat 21. 10. 2022 05:09

Nevíte, zda jsou do akce na ekartu zařazeny i platby za ubytování přes booking? Nikde ve výlukách jsem to nenašel, tak snad ano..
privrat
Návštěvník

Odeslat příspěvekod myšpulín 21. 10. 2022 06:03

Jo v noci mi přišla další várka emailů informující o aktivaci účtu a zřízení debetní karty. Teď už jde založit i ekarta.
myšpulín
Diskutér

Odeslat příspěvekod jjrr 21. 10. 2022 06:13

Já založil 2 ekarty, dá se jedna zrušit? V android appce to nabízí jen blokaci.
jjrr
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod MP007 21. 10. 2022 06:39

Může mi někdo objasnit, jak lze dobít ekartou mBank tank. kartu Benziny? Našel jsem snad dvě možnosti - přidat ekartu do GPay, ale GPay mi píše, že vydavatel tuto kartu neumožňuje přidat. Nebo přidat ekartu jako další kartu do aplikace Benziny, ale tam mi odmítá proběhnout aktivační platba 1 Kč. Nevím, co dělám špatně. Děkuji za radu.
MP007
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod hopo.hopo 21. 10. 2022 07:05

Máš na ekartu předvedený peníze?
hopo.hopo
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Schwarzie 21. 10. 2022 07:07

Přesně tak. U té ekarty (v apce) je tlačítko Změnit částku, kterým musíš nastavit částku, kterou chceš mít k dispozici pro ekartu. Nad ním je: Dostupné prostředky, kde tu částku vidíš.
Schwarzie
Nadšenec

Odeslat příspěvekod MP007 21. 10. 2022 07:16

Peníze jsem přímo na kartu převedené měl.

Platba pojistného pojišťovně je z akce vyloučena, že?
MP007
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod lukas1107 21. 10. 2022 07:28

d) Z internetových plateb jsou vyloučené platby
"u společností poskytujících finanční, platební nebo pojišťovací služby (například
Revolut, Curve, Paypal), včetně plateb zprostředkovaných těmito společnostmi"

MP007: Co myslíš?
lukas1107
Mírně pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka