mBank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod ripper6 26. 10. 2022 08:19

Coze to bylo bez limitu? Takze kdyz bych za to koupil treba za 100 tisic neco tu dobu? :)
Jenze to clovek nevi jiste.
ripper6
Poslední varování

Odeslat příspěvekod Pospa874 26. 10. 2022 13:23

Kazdy tyden bylo jedno kolo jestli si pamatuju spravne pravidla a aspon jednim nakupem >= 500 byl uzivatel zarazen do losovaciho kola. Vice nakupu v jednom souteznim tydnu nezvysovalo sanci na vyhru, protoze do slosovani byl kazdy uzivatel se splnenym nakupem zarazen jen jednou v danem souteznim tydnu. AFAIK
Ja jsem se zucastnil jen jednou a zda se, ze se nezadarilo, nekdo musi mit tu 0% uspesnost :)
Pospa874
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod regin 26. 10. 2022 18:13

Podle podmínek noví klienti dostávají bez losování 100 Kč za každých utracených 500 Kč, ale maximálně 2000 Kč. U stávajících klientů takové omezení nebylo, takže někdo mohl získat až 4000 Kč.
regin
Diskutér

Odeslat příspěvekod bodyczech 26. 10. 2022 18:47

Zřejmě nečekali, že by se zúčastnilo tak málo stávajících klientů, aby statisticky relevantně někdo mohl být vylosován vícekrát...
bodyczech
Diskutér

Odeslat příspěvekod regin 27. 10. 2022 07:12

Že se účastnilo málo klientů, to je celkem dobrá zpráva pro ty, kteří zatím jen uvažují o aktuální akci s eKartou. Takhle je velká šance, že se 12.000 klientů zatím nezúčastnilo a dost možná ani nezúčastní.

BTW v Kauflandu prý testují nějaký "Kaufland Pay", který je v tuto chvíli považován za platbu na internetu, takže by na to nejspíš šel použít.
regin
Diskutér

Odeslat příspěvekod tomasvlasak 27. 10. 2022 11:28

tak ale ono taky akce jen pro penny vs akce na "libovolný" online nákup je taky trochu něco jiného z pohledu atraktivity a přístupnosti pro zákazníky ... penny jsem vůbec neřešil, nemám po ruce a moc se mi jejich sortiment nelíbí, ale online platbu jsem doporučil i dost lidem z okolí
Věnuji se stavebnímu spoření, doplňkovému penzijnímu spoření, úvěrům a investicím. Osobní konzultace v Praze a Středních Čechách zdarma.
tomasvlasak
Nadšenec

Odeslat příspěvekod obbr 27. 10. 2022 12:08

Platil někdo s tou eKartou třeba paušál mobilnímu operátorovi?
Uvažuji, že to na část toho využiju. Vyloženě v podmínkách jsem nenašel, že by to nebylo akceptovatelné.
obbr
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Finmxpert 27. 10. 2022 12:20

Cokoliv u operátorů je ok
Finmxpert
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod jjrr 27. 10. 2022 15:08

Já koupil kredit u Vdf prepaid SIM.
jjrr
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Lenka_2 27. 10. 2022 16:24

Já platím operátorovi 79 Kč měsíčně, takže u mě by to znamenalo předplatné na 3 roky. :)
Lenka_2
Nadšenec

Odeslat příspěvekod jjrr 27. 10. 2022 16:32

Koupíš kredit a pak si ho necháš vrátit při zrušení SIM.
jjrr
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod termistor 28. 10. 2022 13:50

Někdo tu psal že neplatí pro GoPay? Znamená to že pro eshopy kde platím kartou přes gopay bránu to neplatí?

Dále tu nekdo psal poukázky na benzín, kde se dají koupit?
Díky
termistor
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Milos 28. 10. 2022 15:01

Nákup v e-shopu, který používá platební bránu GoPay, je do akce určitě zahrnut. Není důvod, proč by taková platba měla patřit do výjimek.

Psalo se zde o tankovacích kartách a tankovacích aplikacích (viz. viewtopic.php?p=13353375#p13353375), nikoliv o poukázkách na benzín.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod nikko 28. 10. 2022 15:41

termistor píše:Někdo tu psal že neplatí pro GoPay? Znamená to že pro eshopy kde platím kartou přes gopay bránu to neplatí? ...

Byla tu dříve zmínka, že ekartou od mBank nešlo dobít tankovací kartu Benziny ( https://www.tankarta.cz/ ) pomocí GPay (Google Pay), nešlo o GoPay:
MP007 píše:Může mi někdo objasnit, jak lze dobít ekartou mBank tank. kartu Benziny? Našel jsem snad dvě možnosti - přidat ekartu do GPay, ale GPay mi píše, že vydavatel tuto kartu neumožňuje přidat. Nebo přidat ekartu jako další kartu do aplikace Benziny, ale tam mi odmítá proběhnout aktivační platba 1 Kč. Nevím, co dělám špatně...
nikko
Nadšenec

Odeslat příspěvekod obbr 28. 10. 2022 21:22

jjrr píše:Koupíš kredit a pak si ho necháš vrátit při zrušení SIM.

Kredit se myslím vrací jen pokud přejdeš k jinému operátorovi. Jen tak zrušit předplacenou sim nemůžeš.
obbr
Mírně pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka