mBank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod .void 26. 1. 2023 18:45

Tak to je opravdu zbytečný, když si o účet můžu zažádat online nebo přes kurýra i já na mém počítači.
.void
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Zedna1 27. 1. 2023 01:36

To je info pro ty, kteri chteji zakladat osobne (opravdu takovi existuji) a v jejich meste neni pobocka mBank, ale je tam pobocka OKPoint.
Zedňa
Zedna1
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod .void 27. 1. 2023 06:26

Ano, tomu rozumím, ale pokud oni neumí ověřit totožnost a aktivovat účet přímo na místě, tak to celkem postrádá smysl.
.void
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod ripper6 30. 1. 2023 10:33

Zedna1: ano jsou, casto to musi jit i bez dalsich dokladu, lidi nemaji doklady krome OP :)
ripper6
Poslední varování

Odeslat příspěvekod Milos 2. 2. 2023 09:29

mBank přestane od 1. dubna 2023 poskytovat úvěry pro podnikatele, omezuje také pojištění ke kreditním i debetním kartám. Zdroj https://www.mesec.cz/aktuality/mbank-ko ... ich-karet/
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod .357 4. 2. 2023 16:10

Včera jsem kreditkou platil vyučování Skip Pay, když mi místo potvrzení autorizace dorazila SMS s informací, že mi byla zablokována nejen karta, ale komplet všechny účty...

Musel jsem volat mLinku a absolvovat asi desetiminutový pohovor na téma rizik spojených s používáním karet k internetovým platbám a kriminálními aktivitami osob poskytujících falešné bankovní služby...
.357
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod octaviampi 4. 2. 2023 16:38

Tolik asi k tematu, jak je potreba zrusit hotovost.
octaviampi
Diskutér

Odeslat příspěvekod zivan 6. 2. 2023 12:32

Asi nahoda, ze moje kompletni blokace vsech pristupu do mBank v prosinci byla po pokusu zaplatit Skip Pay kreditku pomoci QR kodu a bankovni aplikace mBank:
viewtopic.php?p=13389975#p13389975
Motorola Edge 20; HP Elitebook 845 G8 (Ryzen 5650U, 32GB RAM, WD SN570 1TB, 14" fullHD IPS) + HP USB-C G5 Essential + 29" LG 29UM65 + 22" Eizo S2202W
zivan
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod minarjo 6. 2. 2023 16:11

Prostě Poláci tomuto projektu od ČSOB očividně nedůvěřují, kdoví jaký je tam použitý MCC atd., tak to raději mBank kartami neplatit a je klid :).
minarjo
Inventář

Odeslat příspěvekod zivan 6. 2. 2023 17:58

Ja to ale kartou neplatil, ja to platil normalne prikazem z uctu pomoci QR kodu. Jen jsem mel maly limit na mobilni bankovnictvi, zvedl jsem ho, zkusil to znovu a vse zablokovano.
V lednu uz byla platba bez problemu.
Motorola Edge 20; HP Elitebook 845 G8 (Ryzen 5650U, 32GB RAM, WD SN570 1TB, 14" fullHD IPS) + HP USB-C G5 Essential + 29" LG 29UM65 + 22" Eizo S2202W
zivan
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod radoch1 11. 2. 2023 16:49

rssreader píše:Dneska mi z aplikace mBank naskočilo upozornění o příchozí platbě 0.00 korun, ať se prej podívám o koho mi přišla... Stalo se to také někomu, nebo si dělají srandu jen ze mě?

Doplnění: Tak prý se jednalo o chybu. Pokud se to někomu také stalo, doporučují vypnout a zapnout notifikace v Aplikaci.

Mám několik týdnů stejný problém. Zkoušel jsem notifikace vypnout, uzavřít aplikaci, znovu zapnout, ale problém se stále vyskytuje. Aktualizováno na poslední verzi.

Neví někdo o dalším řešení? Ješte mě napadá vymazat data aplikace a znovu zprovoznit.....
radoch1
Návštěvník

Odeslat příspěvekod minarjo 11. 2. 2023 20:14

Mně notifikace o příchozí platbě 0,00 Kč chodí jen při převodu z jiné banky přímo na kreditku mBank, při převodu na mKonto je částka v notifikaci ok. Takže to neřeším, protože kolik si posílám na kreditku vím sám (a nikdo jiný na ni nic nevkládá), nemusím to vědět ještě z notifikace :).
minarjo
Inventář

Odeslat příspěvekod nikko 13. 2. 2023 08:55

Chystané letošní novinky v mBank:
- přibude bankovní identita
- obnovené plastové karty budou moci být jen virtuální
- v mobilní aplikaci letos nepřibudou investice do akcií a podílových fondů
- nebudou platby na kontakt (na číslo mobilu)
- okamžité platby nebudou zdarma
- okamžité platby v eurech letos nebudou
- nebude vlastní síť bankomatů
https://www.penize.cz/bezne-ucty/440074-co-chysta-mbank-rozhovor-o-letosnich-planech
Naposledy upravil nikko dne 13. 2. 2023 09:12, celkově upraveno 2
nikko
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Alfréd z hor 13. 2. 2023 09:06

Tak mě zaujalo jen konstatování, že 1 Kč za okamžitou platbu považují za marginální problém, pro mě třeba v dnešní době problém zásadní k tomu, abych mBank využíval naplno, jako "za mlada" ... od okamžiku plné emigrace mě tak dělí jen nostalgie a lenost sejít tři patra do mzdovky nahlásit nové číslo účtu a oznámit dalším plátcům jiné číslo účtu, aby v příjmech nebyl the chaos ... :D :D :D
Alfréd z hor
Nadšenec

Odeslat příspěvekod radoch1 14. 2. 2023 06:34

nikko píše:Chystané letošní novinky v mBank:
- přibude bankovní identita
- obnovené plastové karty budou moci být jen virtuální
- v mobilní aplikaci letos nepřibudou investice do akcií a podílových fondů
- nebudou platby na kontakt (na číslo mobilu)
- okamžité platby nebudou zdarma
- okamžité platby v eurech letos nebudou
- nebude vlastní síť bankomatů
https://www.penize.cz/bezne-ucty/440074-co-chysta-mbank-rozhovor-o-letosnich-planech

Také mě ten rozhovor zaujal tím, jak převažuje, co všechno nebude a naopak jen minimum toho, co bude. Ohledně prosazování virtuálních karet jde samozřejmě jen o snahu ušetřit na výrobě plastu, o pokrok se nejedná. To by se jinak snažili i v jiných produktech. Z toho všeho mi tvrdošíjnost na zpoplatnění okamžitých plateb vadí nejvíce. Škoda, že zrovna na tohle žádné ankety nedělají, přestože jinak mají každou chvíli nějakou....
radoch1
Návštěvník

Předchozí stránkaDalší stránka