mBank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod octaviampi 14. 2. 2023 16:43

Nemá smysl masivně investovat, když je na prodej.
octaviampi
Diskutér

Odeslat příspěvekod ripper6 14. 2. 2023 18:10

.357 píše:Včera jsem kreditkou platil vyučování Skip Pay, když mi místo potvrzení autorizace dorazila SMS s informací, že mi byla zablokována nejen karta, ale komplet všechny účty...
Musel jsem volat mLinku a absolvovat asi desetiminutový pohovor na téma rizik spojených s používáním karet k internetovým platbám a kriminálními aktivitami osob poskytujících falešné bankovní služby...

To je normalni, mBank je na toto bych rekl prisnejsi a klidne bez vahani ti zablokuje penize i kdyz to ani nevis.
Posle nejaky udajny email a pokud jsi ho nedostal mas problem. Budou rikat ze je vse v poradku ;-)

-- 14. 2. 2023 18:12 --

octaviampi píše:Tolik asi k tematu, jak je potreba zrusit hotovost.

Po zkusenostech s par bankama si nemyslim ze to je dobry krok. Dopadlo by to potom tak, ze budou lidi po ulici radeji litat s bitcoin penezenkou :D
ripper6
Poslední varování

Odeslat příspěvekod minarjo 17. 2. 2023 13:30

Odměny za platby kreditkami (2x200 Kč) včera tradičně (16.) připsány na mSpoření.
minarjo
Inventář

Odeslat příspěvekod rssreader 19. 2. 2023 10:57

Zdravím, nevíte někdo jak je to s virtuální kartou pro mKonto Business?
Ano, na webu sice píšou, že nelze. Ale když si otevřu v aplikaci - Produkty - Karty - Žádost o zřízení mKarta Business, tak tam jasně píšou: "Možnost virtuální karty bez platu".
Vyzná se někdo v tomhle mBordelu?
rssreader
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Finmxpert 19. 2. 2023 11:05

Můžeš mít virtuálku i pro byznysovej účet. Stačí to zvolit v tý žádosti.
Kde se píše, že to nelze?
Finmxpert
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod rssreader 19. 2. 2023 19:21

Pravda beru zpět, jde normálně založit i pro Business.
Zmátla mě informace na této stránce: https://www.mbank.cz/osobni/karty/debetni-karty/ekarta/
Kde píšou:
K jakým typům účtů je možné eKartu vydat?
eKartu je možné vydat k účtům mKonto nebo mKonto #navlastnitriko. eKarta není k dispozici pro dětské klienty do 15 let a pro klienty s mKontem Business.

Jenže to je stránka s informacemi pouze pro osobní účet, nechápu, proč tam do toho míchají mKonto Business...
rssreader
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Finmxpert 19. 2. 2023 19:39

eKarta je samostatný produkt pouze pro transakce na netu a opravdu nejde vydat k podnikatelskýmu účtu. Virtuální karty jsou obecně ty bez plastu (jedna z nich je i eKarta) a jdou vydat ke všem účtům
Finmxpert
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod ripper6 23. 2. 2023 10:32

mbank ma nyni tuto akci ala doporuceni a 1000czk.
Vedel by zde nekdo, zda to vzdy plati jen pro online zalozeni? :) Tedy kdyz nekdo potrebuje zalozit jen osobne na pobocce.

https://www.mesec.cz/aktuality/mbank-da ... loYZ5gX7Ok

https://www.mbank.cz/informace-k-produk ... en2023.pdf
ripper6
Poslední varování

Odeslat příspěvekod .void 23. 2. 2023 11:10

Tahle akce je už pro nás známá, a podmínkou je zadání telefonního čísla jako promo kód v žádosti o založení běžného účtu. To, jestli lze uplatnit promo kód i při založení na pobočce bez předchozí žádosti nevíme.
.void
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod peter23p 23. 2. 2023 11:11

Dříve to šlo kolonka byla i v papírové žádosti. Ale je to už několik let tak je otázka jestli se od te doby něco nezměnilo.
peter23p
Diskutér

Odeslat příspěvekod Zedna1 23. 2. 2023 11:17

Ja mam potvrzeno/overeno/vyzkouseno, ze pri osobnim zalozeni uctu mBank na pobocce OKPoint (partnerske pobocky mBank) slo zadat doporucovaci kod, zadal ho tam pracovnik po ustnim sdeleni pri zakladani.
Predpokladam tedy, ze i na pobockach mBank to bude stejne.
Zedňa
Zedna1
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Alfréd z hor 27. 2. 2023 16:07

Tak mě dnes z mBank dorazil výpis poplatků za minulý rok ... a musím konstatovat, že zařazuji mBank za brutálně nejdražší bankovní ústav ze všech bankovních ústavů, kterými disponuji, bo jsem tam zaplatil ukrutných 2 Kč (okamžité platby) za rok :D . Kdo by před pár lety býval byl řekl, že taková spořka a další v minulosti poplatkově nenažrané ústavy, mě minulý rok přišla na celých 0 Kč 8-P ...
Alfréd z hor
Nadšenec

Odeslat příspěvekod retron 27. 2. 2023 16:24

jsem na tom naprosto stejně a ta jejich koruna za okamžité platby, které se dle vyjádření ani nechtějí do budoucna vzdát je zvlášť v kombinaci s tím, že to byla první bezpoplatková banka vyloženě trapné účtovat si za těch 7 haléřů nebo kolik korunu.
retron
Přeborník

Odeslat příspěvekod ROlda78 28. 2. 2023 12:18

již dlouho nemá tato banka moc, co nabídnout
držím si tam jednu kreditky (a debetku, ale ta už je skoro k ničemu)
O chytré ženské je nouze. Konečně o chytré mužské zrovna tak. Jan Werich
ROlda78
Diskutér

Odeslat příspěvekod jenda_s 28. 2. 2023 12:57

přesně. mKreditka eshop a k tomu mKarta Svět pro případ nutnosti výběru cash v zahraničí...
jenda_s
Nadšenec

Předchozí stránkaDalší stránka