mBank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod Milos 29. 5. 2024 13:37

Info z Google Play:
Přílohy
mBank-aktualizace 2024-05-27.gif
mBank-aktualizace 2024-05-27.gif (15.93 ) Zobrazeno 5990 krát
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod Milos 29. 5. 2024 16:11

Jinak před chvilkou se mi aktualizace na verzi 3.77 nabídla :-) Ale ta informace o možném požadování přiložení karty při placení se mi přímo v appce nikde neobjevila. Je to vidět jedině ve Správě aplikací u appky mBank v části "Co je nového".
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod Rop 29. 5. 2024 17:44

Kristova noho. Mám S24 obyč.
Text je přímo na Google Play jako popis novinky na obrázku dole.
Snímek obrazovky 2024-05-29 174358.jpg
Když nevíš co s tím, tak to zaúčtuj na základní stádo.
Rop
Administrátor

Odeslat příspěvekod regin 30. 5. 2024 07:50

Snad to nebude vyžadovat i u zařízení bez NFC. :D
regin
Diskutér

Odeslat příspěvekod vpe 1. 6. 2024 12:59

Takovahle kravina na iOS (zatim) nehrozi. Plastove karty mam davno v kosi. Tyhle obstrukce jsou reakci bank na fraudy pres Androidy/PC.

Fio ted zavedlo restriktivni odhlasovani po 5 minutach i u IB (driv od minuleho stoleti meli uzivatelsky nastavitelny timeout).
vpe
Poslední varování

Odeslat příspěvekod fc70 9. 6. 2024 16:22

Před pár roky jsem zrušil všechy cíle na mSpoření. Letos jsem si jeden zase založil.

Na výpisu vidím, že ten „nový“ cíl má číslo účtu jednoho z těch dříve zrušených cílů.

Stejně se ta čísla účtů nedají přímo používat, tak to nemá na nic vliv, ale je to zvláštní, a třeba někomu pomůže, když na to upozorním.
fc70
Přeborník

Odeslat příspěvekod myšpulín 10. 6. 2024 06:04

Akce prsten dnes startuje!
Kdo nemá a ani loni neměl účet u mBank může získat platební prsten jen za 1 Kč.https://www.mbank.cz/prsten/
Z podmínek akce:

Do akce jsou zařazeni účastníci, kteří splňují následující podmínky:
• Od 1. 1. 2023 do 9. 6. 2024 neměli založený účet mKonto.
• Během akce podají žádost o založení účtu mKonto a uzavřou smlouvu o vedení účtu a to
prostřednictvím těchto kanálů:
• webových stránek http://www.mbank.cz
• mobilní aplikace mBank
• call centra mLinka
• obchodních míst mBank dostupných zde: seznam obchodních míst s výjimkou
Broker Point Premium.
• V žádosti uvedou v poli „Přicházím na základě akce“ kód akce: PRSTEN
Akci není možné kombinovat s jinými akcemi pořádanými mBank pro nové klienty. Pro
vyloučení všech pochybností uvádíme, že účastník akce „Stylový platební prsten pro nové klienty“
nemůže zároveň získat odměnu jako nový doporučený klient v rámci akce „Doporučte mBank” a
naopak. Účastník akce „Stylový platební prsten pro nové klienty“ ale následně může dále
doporučovat mBank v rámci akce „Doporučte mBank” a získat tak odměnu za doporučení.
myšpulín
Diskutér

Odeslat příspěvekod Alfréd z hor 10. 6. 2024 11:33

Já jen doplním, že v šanci vyhrát rumburakův prsten nejsou ošizeni ani stávající klienti mBank, stačí se jen registrovat, resp. v doručené zprávě potvrdit, zda soutěžit o prsten za kačku, nebo si jej rovnou objednat za casch ... Podmínky pro stávající klienty proklikem z doručené zprávy. Jako je to ptákovina, ale kačku jsem ochoten obětovat, plnou cenu ani náhodou ...
Alfréd z hor
Nadšenec

Odeslat příspěvekod hopo.hopo 10. 6. 2024 11:40

Žádná zpráva mi (zatím) nepřišla, ale našel jsem zde https://www.mbank.cz/prsten/

Jste již klientem mBank?
O prsten můžete soutěžit nebo ho získat se slevou

Chci do soutěže o stylový prsten
1. V registračním formuláři označte políčko „Chci do soutěže o stylový prsten“.
2. Za každou platbu telefonem nebo hodinkami vás zařadíme do soutěže. Tedy čím častěji platíte, tím větší šanci máte.
3. Každé 2 týdny budeme losovat 200 šťastlivců, kteří získají slevový kód na platební prsten za 1 Kč.

Chci prsten se slevou
1. V registračním formuláři označte políčko „Chci platit stylově hned“.
2. Obratem vám pošleme slevový kód na zvýhodněnou cenu 1249 Kč.
3. Počet prstenů za výhodnou cenu je omezený, proto neváhejte příliš dlouho.

Podle podmínek se počítají jen platby debetní kartou vydanou k mKontu, takže s mKreditkou smůla.
hopo.hopo
Nadšenec

Odeslat příspěvekod kecinzer 10. 6. 2024 12:23

Jestli se nepočítají platby mKreditkou, tak to je tedy pakárna.
kecinzer
Nadšenec

Odeslat příspěvekod minarjo 10. 6. 2024 13:22

Právě mi to nabídla skrz notifikaci/zprávu přímo appka mBank, tu soutěž o prsten.
minarjo
Inventář

Odeslat příspěvekod jir.vesely 10. 6. 2024 13:30

Teď se mi stala docela zajímavá věc. Kreditní karta má den vyúčtování 2. v měsíci. Tentokrát se mi tam ale nacpala i platba ze 3.6. a výpis ukazuje období 3.5-3.6.

Ne že by mi to přineslo nějakou větší komplikaci, ale přijde mi to teda dost nestandardní. Máte někdo podobnou zkušenost? Nebo to tak prostě je a doteď jsem se netrefil tak, aby to zrovna vyšlo?
jir.vesely
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Milos 10. 6. 2024 13:58

Není to nic nestandardního. Když vychází den vyúčtování na víkend, tak se zúčtovací období protahuje až do pondělí a do výpisu se zahrnou všechny do té doby zaúčtované platby. Schválně se podívej třeba na výpis za únor, budeš na něm mít období 3.2.2024 - 4.3.2024 :-)
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod pepisis 10. 6. 2024 14:47

Ja mam mkreditku teprve druhy mesic, prisel mi prvni vypis a tam prazdna stranka. Da se nekde vypis stahnout? Nenasel jsem to a nemyslim filtr u historie transakci.
pepisis
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Milos 10. 6. 2024 15:04

Výpis jako takový stáhnout nelze, za poplatek lze objednat kopie výpisu. Ten špatný výpis bych tedy vyreklamoval.
Milos
Inventář

Předchozí stránkaDalší stránka