mBank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod jir.vesely 10. 6. 2024 15:45

Aha, to s tím víkendem mě nenapadlo, ale neřekl bych teda, že nějaká další kreditka mi tohle dělá. A nebo jsem si toho fakt jenom nevšiml. To se asi mohlo lehce stát.
jir.vesely
Nadšenec

Odeslat příspěvekod minarjo 10. 6. 2024 16:25

@jir.vesely:
Naopak je to i jinde (ne všude) běžné, že neúčetní den posune účetní období kreditky. Třeba kreditky Raiffeisenbank to mají naopak, tedy když účetní den vychází na víkend či svátek, tak se období zkracuje, ne prodlužuje jako u mBank. Třeba má kreditka RB má zlom účetního období 16. v měsíci a pokud by to třeba byla neděle, bylo by to už 14. v pátek. Ale třeba ČS kreditky, ty to mají pevné z 10. na 11. bez ohledu na víkend, nelze tedy paušalizovat.
minarjo
Inventář

Odeslat příspěvekod regin 10. 6. 2024 16:35

Jestli to chápu dobře, ten prsten jde "propojit" jen s MC kartou (kterou nemám), ale pro účast v soutěži se počítají i platby VISA kartou (kterou mám)? V pravidlech nic o typu karty není.

Jinak já bych to nejspíš na placení nepoužíval, ale jako dárek pro někoho jiného, nebo jako čip na otevírání dveří (pokud je to spíš jako karta než jako mobil nebo hodinky) by to asi šlo.
regin
Diskutér

Odeslat příspěvekod peter23p 10. 6. 2024 17:04

Ano ale tak MC jde nechat vydat jako virtuální na počkání a tu nahrát do prstenu. U mBank lze mít zdarma jak Visu tak MC dohromady.
peter23p
Diskutér

Odeslat příspěvekod Rop 10. 6. 2024 19:31

Počkat počkat počkat!!!!
To jsem vůbec nevěděl. Takže lze mít k jednomu mKontu dvě platební karty (VISA mKarta Svět a MasterCard mKarta Svět) zdarma? Dvě plastové?
Když nevíš co s tím, tak to zaúčtuj na základní stádo.
Rop
Administrátor

Odeslat příspěvekod jenda_s 10. 6. 2024 19:33

ano, lze, mám to tak a žádný poplatek
jenda_s
Nadšenec

Odeslat příspěvekod peter23p 10. 6. 2024 19:34

Ano přesně tak buď dvě plastové nebo klidně kombinace plastová+virtuální ale vždy jde jen jedna Visa a jedna MC. Jedna z mála výhod mBank že si člověk objedná toho vydavatele který mu v peněžence chybí.
peter23p
Diskutér

Odeslat příspěvekod Rop 10. 6. 2024 19:38

Proč jste mi to nenapsal někdo dřív?!!! To řeší můj problém s platbami na internetu a přes GooglePay. Jednu kartu budu mít doma v šuplíku a v GooglePay jako primární a druhou v peněžence jako záložní. Jeden účet, dva limity ke kartě.
Ve FIO asi nic takového nejde, že?
Rop
Administrátor

Odeslat příspěvekod retron 10. 6. 2024 19:42

Mě dokonce volali a nabídli sami od sebe a už mam i MC Svět doma
retron
Přeborník

Odeslat příspěvekod petrr95 10. 6. 2024 20:18

@Rop Zrovna ve FIO by to mělo jít taky - viz změna ceníku od 29. dubna. Osobní zkušenost s tím ale nemám.
petrr95
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Rop 10. 6. 2024 20:53

Dík. Až přestanu být zasypaný prací, tak si to optimalizuji.
Rop
Administrátor

Odeslat příspěvekod Zedna1 10. 6. 2024 22:36

Ano, ve FIO lze mit take zdarma 2 karty (ruzneho typu) zaroven.
Zedňa
Zedna1
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod kecinzer 11. 6. 2024 08:10

Tak prsten dnes dorazil, akorát je větší než jsem čekal. Budu si muset nějak zařídit výměnu.
kecinzer
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Rop 11. 6. 2024 10:56

Jaký má průměr? Jaká to je velikost? Je víc velikostí?
Rop
Administrátor

Předchozí stránkaDalší stránka