mBank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod Milos 18. 11. 2024 08:24

Ano, jsou to reálné kurzy platné pro různé typy platebních karet mBank.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod tulum 19. 11. 2024 16:50

Tak kapříci za minulý měsíc už přes RVLT bohužel ochořely.
tulum
Nadšenec

Odeslat příspěvekod jir.vesely 19. 11. 2024 17:28

Každá párty jednou končí :) Vypadá to, že možná ty kreditky časem přece jenom zredukuju.
jir.vesely
Nadšenec

Odeslat příspěvekod minarjo 19. 11. 2024 17:28

Potvrzuji a doplním dle dnes došlých odměn, že u eShop kreditky už není odměna za: Revolut dobití, vklad kartou na investiční účet Trading 212, platby u Twisto, online sázkové kanceláře ani za transakce přes Curve. Toto vše jsem v říjnu jako vzorek měl a vše už neprošlo, takže už ani nezkoušet :(. Prošly fakt jen běžné online platby jako ČEZ online, eShop objednávky atd.
minarjo
Inventář

Odeslat příspěvekod dalich 19. 11. 2024 18:19

Rop píše:Předpokládám, že se dívají do Registru osob, kde jsou všechny činnosti vidět (která je a která není pozastavená). Jediné co nevidí je autor a sportovec. Ale to už jsem psal.

Tak jsem si přerušenou živnost na dva dny obnovil, zřidil účet, vše cajk. A zase ji pozastavím, bo na ty jiné příjmy živnost nepotřebuji (ale danit je musím). :mrgreen:
dalich
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Milos 19. 11. 2024 21:23

Tak než tu živnost zase pozastavíš, tak si podnikatelský účet s odměnou můžeš založit ještě v KB a UCB ;-)
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod dalich 20. 11. 2024 00:03

Milos: Dík! KB je moje hlavní firemní banka, takže tam už nic. Ale UCB mi unikla, dnes bude :mrgreen:
dalich
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod aaaa 20. 11. 2024 02:44

Ma nekdo otestovano, zda se da opravdu vyhnout u mKreditky eshop mesicnimu poplatku docasnou blokaci karty?
Nokia E50 + 2GB microSD A-Data + Nokia BH 202
aaaa
osobne

Odeslat příspěvekod servpack 20. 11. 2024 06:26

Odpověď máš na předchozí straně.
servpack
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Milos 20. 11. 2024 06:27

Dočasné zablokování nestačí, musel bys ji zablokovat úplně. Psalo se zde o tom na předchozí straně.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod aaaa 20. 11. 2024 06:30

Dik. On tam psal cely mesic zablokovana, ale neni z toho jasne, jestli zvolil moznost docasne nebo trvale, a jestli tim myslel kalendarni mesic nebo zuctovaci obdobi kreditky.

To je tedy lepsi rovnou zrusit nez blokovat ne? Ti trvale blokovani pak uz stejne nejde zrusit.
Nokia E50 + 2GB microSD A-Data + Nokia BH 202
aaaa
osobne

Odeslat příspěvekod Finmxpert 20. 11. 2024 07:42

U dočasné blokace je jedno, po jakou dobu byla nastavena. Poplatek se naúčtuje vždy.
Finmxpert
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod tulum 20. 11. 2024 08:46

Milos píše:Dočasné zablokování nestačí, musel bys ji zablokovat úplně. Psalo se zde o tom na předchozí straně.

Tady bych byl opatrný. Když jsem měl ještě od nich mKreditku Plus, tak jsem ji trvale přes apku bloknul, ale i tak mi měsíční poplatek naúčtovali. Reklamoval jsem to na infolince, ale bylo mi sděleno, že blokace karty nemá na měsíční poplatek vliv, ten poplatek je účtovaný za vedení úvěrového produktu. Pokud neplacení poplatku někomu s trvalou blokací prochází, tak to je zřejmě jen chyba v systému, což u mBank není nic mimořádného, ale spoléhat se na to zkrátka trvale nedá.
tulum
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Milos 20. 11. 2024 08:51

aaaa píše:To je tedy lepsi rovnou zrusit nez blokovat ne? Ti trvale blokovani pak uz stejne nejde zrusit.

Po zrušení ti KK už nemusí nově schválit (neprojdeš třeba schvalovacím procesem), při úplné blokaci ti zůstává v platnosti smlouva o KK a následně kdyžtak stačí jen požádat o vydání nového plastu.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod Dvorik 20. 11. 2024 14:08

Milos píše:Tak než tu živnost zase pozastavíš, tak si podnikatelský účet s odměnou můžeš založit ještě v KB a UCB ;-)

Problem je, ze podnikatelsky ucet nelze zalozit u UCB online vubec a u KB jen v pripade, ze nemas osobni.
Odmena 3500 Kc u Raifky, 1600 Kc u Ceske sporitelny, Curve 500 Kc, SkipPay 500 Kč, Revolut 600 Kc. Napiste si o odkaz.
Dvorik
Mírně pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka