mBank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod treborit 26. 1. 2016 15:18

Zdravim, uz jste nekdo dostal pripsanu vratku na novy typ mKreditky? prave mi dorazil vypis za minule obdobi (do 25.1.) a na mSporeni nic .. diky
treborit
Diskutér

Odeslat příspěvekod Franklin 26. 1. 2016 15:30

Na žumpě se píše toto: bonusy nijak nesouvisí ani s účetním obdobím ani s výpisem. mBank jede na kalendářní měsíce. Bonusy z plateb zaúčtovaných minulý měsíc by měly být připsány do konce tohoto měsíce.

Z toho mi vyplývá, že vzrušovat se má cenu nejdříve 31.1.
A to jenom v případě, že na bonusové kreditce byly nějaké zaúčtované platby ještě v prosinci.
Ten, komu jde o platby zaúčtované v lednu, musí počkat do 29.2.
Franklin
Diskutér

Odeslat příspěvekod Zedna1 29. 1. 2016 17:34

Na FB mBank jsem se dozvedel zajimavou informaci:

Ladislav Široký: mBank se nedodržuje kodexem mobility?
mBank: Dobrý den, Ladislave, ne, my jsme ke Kodexu mobility klientů nepřistoupili.
Ladislav Široký: Jaký jste měli důvod k tomu nepřistoupit?
mBank: Žádný, Ladislave, přistoupit plánujeme letos :-)

Takze mBank jako zrejme posledni banka v CR nakonec asi take pristoupi k bankovnimu kodexu mobility.
Zedňa
Zedna1
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 29. 1. 2016 18:00

Zrovna tohle je to poslední, co by mi vadilo/chybělo.
PatrikChrz
Administrátor

Odeslat příspěvekod Zedna1 29. 1. 2016 18:31

@Patrik
Ja bych tohle take nevyuzil, ale jak je videt ze zverejnenych udaju a statistik jinych nizkonakladovych bank, tak prekvapive mnoho lidi toto vyuziva a absence teto sluzby jen nahani spoustu potencialnich novych klientu ke konkurenci.
Zedňa
Zedna1
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod osobne2 29. 1. 2016 18:34

To je sluzba pro blbce, kteri si nedokazou sami prevest sve trvale prikazy a sva inkasa z jednoho uctu na druhy.
osobne2
Přeborník

Odeslat příspěvekod anonymni 29. 1. 2016 18:45

Někdy se to může hodit ke zrušení starého nevyužívaného účtu..
Když se objeví nějaká nová zajímavá nabídka/banka, klidně to využiju a "zbavím" se nějakého, který už nepoužívám.
anonymni

Odeslat příspěvekod osobne2 29. 1. 2016 23:34

mBank se zas předvedla, nový sazebník a poplatky, které snad ani jiné banky nemají. :D
http://www.mbank.cz/blog/post,666,zjednoduseni-podavani-zadosti-a-zmeny-v-sazebniku.html
Odeslání naskenovaného potvrzení na vaši e-mailovou adresu okamžitě po vyhotovení a ověření daného potvrzení – 50 Kč
osobne2
Přeborník

Odeslat příspěvekod Bond2 30. 1. 2016 17:38

29-01-2016 BONUS MKREDITKA E-SHOP připsán. Už jsem skoro nedoufal.
Bond2
Nadšenec

Odeslat příspěvekod osobne2 30. 1. 2016 18:54

Take bonus pripsan 29.1.2016, u vsech trech mKreditek. 8-)
osobne2
Přeborník

Odeslat příspěvekod avathar 30. 1. 2016 23:49

Hm, je ty debiloove nebyli schopny mesic dorucit plastik.....
avathar
Diskutér

Odeslat příspěvekod Franklin 31. 1. 2016 00:01

Co bys nechtěl od banky, které uvedla na trh embosovanou kartu bez reliéfního písma. :D :mrgreen: :twisted:
Franklin
Diskutér

Odeslat příspěvekod dr._lukas 31. 1. 2016 19:20

osobne2 píše:mBank se zas předvedla, nový sazebník a poplatky, které snad ani jiné banky nemají. :D
http://www.mbank.cz/blog/post,666,zjednoduseni-podavani-zadosti-a-zmeny-v-sazebniku.html
Odeslání naskenovaného potvrzení na vaši e-mailovou adresu okamžitě po vyhotovení a ověření daného potvrzení – 50 Kč

Ten judaismus polský národ neopustil ani po desetiletích :-D
dr._lukas
Inventář

Odeslat příspěvekod __Pavel 1. 2. 2016 10:30

Může mi někdo potvrdit, že automatická 100% splátka mKreditky se strhává z mKonta až v den splatnosti po 20 hodině? Děkuji.
__Pavel
Nadšenec

Odeslat příspěvekod fremantle 1. 2. 2016 10:41

Kreditku sice přímo potvrdit nemůžu, neb jsem nikdy od mBank žádnou neměl, ale splátka spotřebitelského úvěru se tak chová - inkasuje se v den splatnosti po 20 hodině...
fremantle
Inventář

Předchozí stránkaDalší stránka