mBank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod ripper6 17. 2. 2016 21:03

fremantle: a co kdyz uz ji ma z dob kdy delal? :)
ripper6
Poslední varování

Odeslat příspěvekod anonymni 17. 2. 2016 21:19

Dlouhodobě nezaměstnaný nemá disciplínu splácet několik karet.
anonymni

Odeslat příspěvekod drkarel 17. 2. 2016 21:25

A jejda, "měšťan" ze Žižkova dorazil nás, socky, obohatit slovem i písmem. :-)
drkarel
Inventář

Odeslat příspěvekod pmajco 17. 2. 2016 21:34

na Slovensku sa asi neda platit na poste KK, vsak?
pmajco
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod S474N 18. 2. 2016 09:17

nnnokiaE52: s dovolenim bych si dovolil nesouhlasit :mrgreen:
citát dne: "Kde jde o sekundy, je Policie na místě během několika minut."

"Neozbrojený člověk může před zlem pouze utéct, a zlo není přemoženo tím, že se před ním utíká."
S474N
Inventář

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 18. 2. 2016 09:38

ripper6 píše:
PatrikChrz píše:Já točím dvě Citi, Home Credit i mBank :)

Takze sobe posilas dobirky a ty pak skocis zaplatit za 50k kartou :-D Nezlob se na me, ale tohle bych cekal u cloveka co je socka, nepracuje, nema co delat tak posle 3x dobirku a pak vytasi na jinej poste 3 karty a plati 150 000 (3x50k) aby mel na matros (dostane min 1500czk na davku). Ne u cloveka co chodi normalne do prace a ma treba svoje zajmy :shock:
Idealni ale brigada pro nezamestnane obcany :D

Tak po odečtení nákladů na poštovné jsou to 4 tisíce čistého za měsíc. A to už mám od včerejška další kartu (čekám na PIN) a ještě jednu v jednání.

Jako ročně nějakých 50 tisíc čistého zisku není úplně k zahození.
PatrikChrz
Administrátor

Odeslat příspěvekod franko_cz 18. 2. 2016 09:42

Já myslím, že je to pěkný koníček, a dokonce na rozdíl od jiných koníčků prostředky přináší.
franko_cz
Diskutér

Odeslat příspěvekod anonymni 18. 2. 2016 11:34

S474N píše:nnnokiaE52: s dovolenim bych si dovolil nesouhlasit :mrgreen:

Tak dobře: dlouhodobě nezaměstnaný, nevydělávající si na černo.. :?:
anonymni

Odeslat příspěvekod ripper6 18. 2. 2016 15:07

PatrikChrz: Dobra dekuji za vysvetleni :) Pokud mas kazdou kartu alespon na 50k a alespon 4 karty tak to potom neco da, to uz se nejspis vyplati. I kdyz platit 4 dobirky (po 50k) nekam sobe na ucet bych asi nechtel. To leda to hodit na nekoho z rodiny :D Ja to zkusil nekomu uz poradit, kdo prave nemel moc penize a bylo me receno ze to je vychcanost a jeste se s tim clovek chlubi.

-- 18. 2. 2016 15:09 --

nnnokiaE52 píše:
S474N píše:nnnokiaE52: s dovolenim bych si dovolil nesouhlasit :mrgreen:

Tak dobře: dlouhodobě nezaměstnaný, nevydělávající si na černo.. :?:

Nechci ti brat radost, ale muzu ti rict ze nasi nepracujici spoluobcane, jine pleti, davno takove veci maji a dokonce jeden takovy stahnul tyto instituce o cca 2 mega ;-)
ripper6
Poslední varování

Odeslat příspěvekod marvy 18. 2. 2016 17:36

A kde uvádim pak číslo učtu odesílatele kvuli zaplacení přes kartu? Dobírku sem platil naposled ještě přes starej systém v hotovosti a žádnou sem neposílal :hm :-)
marvy
Diskutér

Odeslat příspěvekod mojmax 18. 2. 2016 19:51

Viz vlákno Česká pošta.
mojmax
Diskutér

Odeslat příspěvekod STSCHvojkoviceBrod 18. 2. 2016 20:05

Já Patrika obdivuju, sám na to nemám koule, posílat to sám sobě.
STSCHvojkoviceBrod
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod mojmax 18. 2. 2016 20:53

Já v tom problém nevidím a za ty (nemalé) peníze pár kyselých ksichtů a otázek od pošťaček to rozhodně stojí! :-)
mojmax
Diskutér

Odeslat příspěvekod muf2muf 18. 2. 2016 22:21

Proč by na to neměl mít koule? O odvaze to není, spíš o tom nebýt líný. Patrik líný není a tak si našel způsob přilepšení, má moje sympatie.
Každému by se líbilo, kdyby mu prakticky za nic přišly měsíčně 4000,-. Ale málokdo už zvedne zadek a 4x za měsíc zajde na poštu (nebo třeba jen 2x, když se povede sladit rytmus). Přitom šance máme všichni stejné.
muf2muf
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod ripper6 19. 2. 2016 01:30

muf2muf: njn posilat to ale sobe na ucet treba, to mame cca min 150 000, aby pak neprislo nekomu domu zda nejde o prani spinavych penez a nebo aby jim to nezacalo bejt divny :-) Ja bych to na uctu nechtel min 3x 50k, pak to tam poslat a zas znova prichozi treba tak transakce. Zajmavy ale co uz Cesi nevymyslej :D
ripper6
Poslední varování

Předchozí stránkaDalší stránka