mBank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod Franklin 24. 2. 2016 12:58

Limit na počet transakcí byl v mBank vždycky.
Ve starém IB byl lépe vidět => byla větší šance, že si toho člověk všimne.

Ukázka:
http://novedemo.mbank.cz/karty/vcm/detaily_karty/index.html
http://novedemo.mbank.cz/karty/vcm/parametry/zmenit_limity/

Nové IB je nepěkné, limit na počet transakcí je tam více skrytý, více lidí s tím má najednou problém. Důkazem jsou neustálé dotazy na různých fórech. Na to, kolik nové IB stálo peněz, tohle mBank nezvládla dobře.
Franklin
Diskutér

Odeslat příspěvekod vlazy 24. 2. 2016 13:01

eL Ká píše:
fremantle píše:Ale tak zprasený, hnusný, nepřehledný a nelogický nástroj, jako je nové IB mBank, jsem zatím ještě neviděl
S tím naprosto souhlasím. Nic hnusnějšího jako to nové IB mBank, ale i stránky této banky v internetu asi neexistuje.
Ze zpupnosti vzniká jen hádka, kdežto u těch, kdo si dají poradit, je moudrost.
Bible - Přísloví 13:10
vlazy
Poslední varování

Odeslat příspěvekod eL Ká 24. 2. 2016 13:01

Jo, tak takhle si na to vzpomínám, pravda. Mea culpa. Ono tam vždycky svítilo těch 9999, tak jsem to nastavení v podstatě ignoroval :)
eL Ká
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod ripper6 24. 2. 2016 19:50

Stary jsem mel taky radsi, co je dnes novy to stoji casto za prd. Inspirace Win8 se nezapre :D
ripper6
Poslední varování

Odeslat příspěvekod Franklin 24. 2. 2016 20:16

Nové IB je nejen hrozně nepřehledné a nelogické, ale navíc mu chybí pár funkcí, které staré IB umělo. Když si uvědomíme, kolik set miliónů to stálo, výsledek je poměrně hrozný.
Franklin
Diskutér

Odeslat příspěvekod Tatatoooo 25. 2. 2016 09:52

Kdyby chtěl někdo získat doporučení a získat tak 500kč k založení účtu u Mbank, napište mi SZ. Mám 5 volných doporučení...
Tatatoooo
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod iguka 25. 2. 2016 10:21

já bych bral nějaké doporučení na založení kreditky
iguka
Nadšenec

Odeslat příspěvekod fremantle 25. 2. 2016 10:33

Tak v těch doporučovacích akcích byl i bonus pro nového klienta za sjednání úvěrového produktu... tak časem možná něco bude, ale jak už jsme někdy měli s mBank nějaký smluvní vztah (což většina místního osazenstva už splňuje), tak to je už pro vstupní bonusy za kreditku nejspíš konečná.
fremantle
Inventář

Odeslat příspěvekod Havers 25. 2. 2016 16:36

fc70 píše:Po uplynutí 3 měsíců je potřeba počkat, až se vklad obnoví, a pak (třeba i tentýž den) jej ukončit/vypovědět. Sankce je, že se nepřipíše žádný úrok (od data obnovy), tj. za ten 0 nebo 1 den mezi obnovou a ukončením vkladu. Je to potřeba pohlídat (není možné zadat ukončení předem), ale jinak v tom chyták není.

Je to trochu jinak:
Při předčasném ukončení vkladu je vám připsán čistý úrokový výnos za dobu trvání vkladu snížený o 50% sankční úrok.

-- 25. 2. 2016 16:45 --

lukas1107 píše:Automaticke obnoveni jde vypnout.

Automatické obnovení mVkladu nejde vypnout!
Havers
Diskutér

Odeslat příspěvekod Franklin 25. 2. 2016 21:34

mBank opět jede:

1. Jedna a ta samá platba kartou se mi na jednom místě v IB zobrazuje jako nezaúčtovaná (Historie transakcí), na jiném místě IB jako zaúčtovaná (Hlavní menu, dále Výpis kreditky).

2. Na titulce webu je opět banner: Místo nulové ochoty. Jak dlouho o tomhle problému už vědí?

Polská bankovní žumpa. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Franklin
Diskutér

Odeslat příspěvekod barnyss 25. 2. 2016 21:42

mVklad 2% p.a do 100k na 3 měsíce:
- požádejte o založení termínovaného vkladu přes link níže v této zprávě
- nejpozději do 14 dnů od podání žádosti si převeďte požadovanou sumu z účtu vedeného v jiné bance, na účet v mBank, ke kterému má být mVklad zřízený
- do popisu platby uveďte "EXTRA úrok"
- nejpozději do 14 dnů poté vám otevřeme mVklad s EXTRA úrokem 2 % p.a.

Moje zkušenost:
Na účet mBank jsem převedl 100 tis. Kč s popisem platby "EXTRA úrok" + svůj vlastní text pro pozdější identifikaci, a nic se 2 týdny nedělo. Po několika urgencích mi bylo vysvětleno, že v popisu platby musí být pouze text "EXTRA úrok" a nic dalšího. Takže mi žádný mVklad neotevřeli.
barnyss
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod fremantle 25. 2. 2016 22:03

:shock:

Takže vlastně nakonec s tím "místem nulové ochoty" ani tak nelžou...
fremantle
Inventář

Odeslat příspěvekod Havers 25. 2. 2016 23:13

barnyss píše:Moje zkušenost:
Na účet mBank jsem převedl 100 tis. Kč s popisem platby "EXTRA úrok" + svůj vlastní text pro pozdější identifikaci, a nic se 2 týdny nedělo. Po několika urgencích mi bylo vysvětleno, že v popisu platby musí být pouze text "EXTRA úrok" a nic dalšího. Takže mi žádný mVklad neotevřeli.

Tak to má logiku. Systém to podle chybného popisu platby nerozpoznal. Já jsem postupoval přesně dle podmínek stanovených bankou a peníze na mVklad byly převedeny okamžitě.
Havers
Diskutér

Odeslat příspěvekod osobne2 26. 2. 2016 08:58

A kdyz mi tahle nabidka neprisla, a zalozim tim zpusobem mVklad, projde to? Poskytne nekdo link?
osobne2
Přeborník

Odeslat příspěvekod Havers 26. 2. 2016 09:18

Link je v IB. Pošli mi své přihlašovací údaje do IB a uvidíme, co se s tím dá dělat.
Havers
Diskutér

Předchozí stránkaDalší stránka