mBank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod S474N 26. 2. 2016 09:34

Kde v IB?
citát dne: "Kde jde o sekundy, je Policie na místě během několika minut."

"Neozbrojený člověk může před zlem pouze utéct, a zlo není přemoženo tím, že se před ním utíká."
S474N
Inventář

Odeslat příspěvekod fremantle 26. 2. 2016 09:39

Ve zprávách z banky?
fremantle
Inventář

Odeslat příspěvekod S474N 26. 2. 2016 09:41

Bohuzel, neni.
citát dne: "Kde jde o sekundy, je Policie na místě během několika minut."

"Neozbrojený člověk může před zlem pouze utéct, a zlo není přemoženo tím, že se před ním utíká."
S474N
Inventář

Odeslat příspěvekod fremantle 26. 2. 2016 09:45

No jo, nabídku neposílají každému... nevím na základě jakého klíče oslovovali klienty. :hm
fremantle
Inventář

Odeslat příspěvekod osobne2 26. 2. 2016 09:55

Tak kdyz by nekdo, kdo nabidku dostal, poskytl link, tak by to snad slo i u jinych ne?
osobne2
Přeborník

Odeslat příspěvekod vlazy 26. 2. 2016 10:47

osobne2 píše:Tak kdyz by nekdo, kdo nabidku dostal, poskytl link, tak by to snad slo i u jinych ne?
A není náhodou ten link pro každého jiný, tzn., že platí pouze pro konkrétní osobu které byl zaslány? Pokud by to tak bylo tak by se pak možná mohlo stát, že si někdo přes to ten mVklad založí, zašle na něho peníze a pak zjistí, že to založil někomu jinému a vložil mu tam peníze a bude muset po něm vymáhat jejích vrácení. Jestli to tak je to ale nevím. Nechceš to vyzkoušet, pokud ti někdo ten link poskytne a pak nám tu napsat jak to dopadlo?
Ze zpupnosti vzniká jen hádka, kdežto u těch, kdo si dají poradit, je moudrost.
Bible - Přísloví 13:10
vlazy
Poslední varování

Odeslat příspěvekod anonymni 26. 2. 2016 10:56

Já mám ve zprávách v IB pouze nabídku:
"Aktivujte si vyšší úrokovou sazbu na eMax Plus:
Využijte naši nabídku na úrokovou sazbu 0,80 % p.a. na jednom z Vašich účtů eMax Plus."
Vzít či nevzít :D
anonymni

Odeslat příspěvekod powery 26. 2. 2016 10:58

Bez omezení výše vkladu?
powery
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Havers 26. 2. 2016 11:29

Link je v IB resp. je přímo jeho součástí. Je to asi tak, jako by chtěl někdo jiný poskytnout link na detail mé karty v IB. Prostě je to nesmysl a nejde to.

www.mbank.cz/mailing/2016_02_fresh_mone ... nline.html
Havers
Diskutér

Odeslat příspěvekod jerry666 26. 2. 2016 12:18

Havers píše:Link je v IB resp. je přímo jeho součástí. Je to asi tak, jako by chtěl někdo jiný poskytnout link na detail mé karty v IB. Prostě je to nesmysl a nejde to.

http://www.mbank.cz/mailing/2016_02_fre ... nline.html

Myslím, že by ten postup měl fungovat obecně, kdybych o tu nabídku měl zájem, tak bych to vyzkoušel dle popisu v Haversově odkazu, i když bych nedostal žádnou zprávu do IB.
jerry666
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Havers 26. 2. 2016 12:44

Obecně to nefunguje...
Havers
Diskutér

Odeslat příspěvekod 07Petr 26. 2. 2016 13:45

Nemáte někdo zkušenosti, jak zvětšit pravděpodobnost obdržení kreditní karty u mBank? Má smysl "protáčet" peníze na mKontu? Teď mi 1. žádost zamítli. :-(
07Petr
Nadšenec

Odeslat příspěvekod lukas1107 26. 2. 2016 15:31

Havers píše:Automatické obnovení mVkladu nejde vypnout!

https://ctrlv.cz/shots/2016/02/26/8070.png

Ale jde 8-)
lukas1107
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod tulum 26. 2. 2016 16:28

07Petr píše:Nemáte někdo zkušenosti, jak zvětšit pravděpodobnost obdržení kreditní karty u mBank? Má smysl "protáčet" peníze na mKontu? Teď mi 1. žádost zamítli. :-(

Asi v tom moc logika nebude, protože já to jejich konto měl (než jsem nyní začal protáčet) asi 3 roky totálně mrtvé a k tomu mám už pěkný komínek karet a obě karty od nich s limitem 10tis. prošly bez problému..
tulum
Nadšenec

Odeslat příspěvekod pivinecek 26. 2. 2016 18:45

ahoj, mam dotaz ohledně mKreditky a zúčtovacího období. Když mám zúčtovací období k 2. dni v měsící, znamená to, že transakce zaúčtované dejme tomu k 2.3.2016 do 23:59 hod se promítnou ve výpisu co mi brzy dojde nebo se tam objeví jenom transakce zaúčtované k 1.3.2016 do 23:59? díky moc
K dispozici zaměstnanecké slevy na Samsung
promo kódy v mém profilu (zeměkoule u jména) nebo SZ. Revolut, Vivid Card, Raiffeisenbank, IN100 české dráhy.
pivinecek
Nadšenec

Předchozí stránkaDalší stránka