mBank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod fremantle 3. 3. 2016 15:57

Ve francouzské pekárně odmítají všechny v oblečení od Calvina Kleina, nemají tu značku rádi.
fremantle
Inventář

Odeslat příspěvekod tulum 3. 3. 2016 16:04

A zdejší pekárna proplácí od Calvina i na eshopu?
tulum
Nadšenec

Odeslat příspěvekod xkanourek 3. 3. 2016 16:08

Díky...sem si myslel, že to nebude tak jednoduchý...bych se aj dal na gambling přes nějakou sázkovku mít na to čas...budu muset na lepší oškubání těch ČEZáckejch svi.ní vymyslet něco iného :-l
xkanourek
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod ripper6 4. 3. 2016 16:38

to budes muset, pokud ne tak te vobere nekdo tak :D
http://www.novinky.cz/krimi/396730-bank ... liony.html
jen ktera banka to tak mohla bejt...hadejte :)
ripper6
Poslední varování

Odeslat příspěvekod msimcard 5. 3. 2016 12:48

Chápu správně, že od 29.3. již bude možné rušit mSpoření i přes IB a nebude nutné volat na mLinku?
msimcard
Nadšenec

Odeslat příspěvekod osobne2 5. 3. 2016 13:32

To by bylo dobre. Kde cerpas ty informace?
osobne2
Přeborník

Odeslat příspěvekod msimcard 5. 3. 2016 21:25

v IB mám zprávu, ale není z toho jasné, jestli půjde právě i toto. Mění sazebník od 29.3.
Jinak by to mělo být přes Supermarket.
msimcard
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Franklin 5. 3. 2016 21:36

Není jasné, co přesně půjde udělat v IB a co ne. Chybí detaily té změny.

Co mi přijde na mBank naprosto fascinující: některé informace lze dohledat pouze na stránkách cizích firem (Facebook, finanční servery), zatímco u sebe (web mBank, IB) nemají často vůbec nic. Tak například o vypínání bezkontaktní funkce se dozvídáme z novin, na webu mBank ani čárka a na dotaz na žumpě nikdo nereaguje. Polská bankovní žumpa.
Franklin
Diskutér

Odeslat příspěvekod Zedna1 6. 3. 2016 01:44

reakce na Franklina:

zde je ten zdroj info o vypinani bezkontaktni funkce u mBank:
http://www.novinky.cz/finance/395292-co ... kartu.html

Někde lze bezkontaktní funkci vypnout

Některé banky i přesto, že v nabídce mají jen bezkontaktní karty, vyházejí klientům vstříc a umožňují jim vypnutí bezkontaktní funkce. Setkáte se s tím například u České spořitelny, mBank, UniCredit Bank nebo Zuno.

„Klient má na výběr - buď si vybrat čistě kontaktní kartu, nebo si u bezkontaktní karty nechat tuto funkci vypnout. Liší se to podle karetní asociace a typu karty. Obecně u Visa debetních karet nabízíme možnost volby kontaktní či bezkontaktní, u MasterCard je možnost funkci vypnout,” doplnil nabídku mBank její mluvčí Pavel Vlček.
Zedňa
Zedna1
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod __Pavel 7. 3. 2016 12:18

Má někdo zkušenost, jak je to v den splatnosti m-kreditky, při nastavené automatické 100% splátce v případě, že předčasně splatím část nebo celou dlužnou částku?
__Pavel
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Franklin 7. 3. 2016 12:43

Automatická splátka se provede v případě, že z posledního výpisu zůstala část dluhu neuhrazena. Výše automatické splátky nepřesáhne nesplacenou část dluhu z posledního výpisu.

Příklad 1: Mám nastavenu 100% splátku, 40% posledního výpisu už jsem zaplatil ručně => automatická splátka pokryje zbylých 60%.

Příklad 2 (na toto se nachytalo hodně lidí): Mám nastavenu 5% splátku. Ručně už jsem zaplatil 5%. Z posledního výpisu mi stále zbývá uhradit 95% dluhu. Automatická splátka proto proběhne a zaplatí se tak dalších 5%.
Franklin
Diskutér

Odeslat příspěvekod treborit 8. 3. 2016 20:08

dnes pripsan 500,- bonus na Msporeni za Eshop kreditku, jestli to takto pujde dal, tak to zacnou posilat dopredu :)
treborit
Diskutér

Odeslat příspěvekod osobne2 8. 3. 2016 20:19

Fakt ze jo. Kolem 17 hod. jsem to dnes kontroloval a jeste to tam nebylo.
osobne2
Přeborník

Odeslat příspěvekod Franklin 8. 3. 2016 23:14

Na titulní stánce webu se stále zobrazuje: Místo nulové ochoty.
V mBank pracují ti nejméně schopní bankéři ze všech. Jinak by to už dávno opravili.
Franklin
Diskutér

Odeslat příspěvekod avathar 9. 3. 2016 11:11

Bolek a Lolek jsou na cestě kolem světa
Jinak mám souběžně kreditky esop a world.
avathar
Diskutér

Předchozí stránkaDalší stránka