Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
radecekh píše:Podle mě podmínky dovolují doporučit sám sebe, ale jen tehdy, když je to mezi mKonto a mKonto Business.
marvy píše:nutne mit ico
-- 19. 3. 2016 16:53 --radecekh píše:Podle mě podmínky dovolují doporučit sám sebe, ale jen tehdy, když je to mezi mKonto a mKonto Business.
ono by to asi jinak na stejny tel cislo stejnak ani neslo.kdyz zalozim obyc mkonto a pak me doporuci ten samej produkt stejny cislo
msimcard píše:marvy píše:nutne mit ico
-- 19. 3. 2016 16:53 --radecekh píše:Podle mě podmínky dovolují doporučit sám sebe, ale jen tehdy, když je to mezi mKonto a mKonto Business.
ono by to asi jinak na stejny tel cislo stejnak ani neslo.kdyz zalozim obyc mkonto a pak me doporuci ten samej produkt stejny cislo
Nepůjde to ani na jiné tel. číslo. Je tam přeci rozhodující i RČ, které nezměníš
Prologer píše:Dělal jsem to teď přes vratnépeníze. Nic o nemožnosti kombinovat s akcí tam nepsali.
Před rokem jsem asi 10 známým to dělal přes jak vratnépeníze, tak refundo a úspěšnost byla tuším 80% (8 z 10). No, za zkoušku se nic nedá
(linky jsou moje reflinky - pokud jste někdo o možnosti cashbacku nevěděli a pomohl jsem vám, tak budu rád, že se zaregistrujete přes ně)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků