mBank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod Zedna1 18. 3. 2016 22:15

Jako vsechny akce mKlub i zde to plati jen pro zcela nove klienty, kteri u mBank nikdy predtim nemeli zadny ucet, presneji nepodali predtim zadnou zadost o jakykoliv produkt (napr. mKonto).
Zedňa
Zedna1
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod marvy 19. 3. 2016 09:18

to jde pokud nekdo neni klientem,zalozi si mkonto a pak doporuci sam sebe?.tak ze dostane 2x 500kc za doporuceni sam sobe?.pry to podminky dovolujou.
marvy
Diskutér

Odeslat příspěvekod drkarel 19. 3. 2016 12:40

Teoreticky to u mBank možné je. My jsem se při otevírání účtu (někdy předloni) s manželkou vzájemně doporučili a odměny jsem dostali. Nejspíš se ale budeš muset doporučit hned při zakládání, ovšem spoléhat na to nemůžeš.
drkarel
Inventář

Odeslat příspěvekod radecekh 19. 3. 2016 13:50

Podle mě podmínky dovolují doporučit sám sebe, ale jen tehdy, když je to mezi mKonto a mKonto Business.
radecekh
Diskutér

Odeslat příspěvekod osobne2 19. 3. 2016 15:29

Muzu zalozit mKonto Business, kdyz nejsem podnikatel? Nebo je k tomu nutne mit ico?
osobne2
Přeborník

Odeslat příspěvekod marvy 19. 3. 2016 16:51

nutne mit ico

-- 19. 3. 2016 16:53 --

radecekh píše:Podle mě podmínky dovolují doporučit sám sebe, ale jen tehdy, když je to mezi mKonto a mKonto Business.

ono by to asi jinak na stejny tel cislo stejnak ani neslo.kdyz zalozim obyc mkonto a pak me doporuci ten samej produkt stejny cislo
marvy
Diskutér

Odeslat příspěvekod msimcard 19. 3. 2016 19:39

marvy píše:nutne mit ico

radecekh píše:Podle mě podmínky dovolují doporučit sám sebe, ale jen tehdy, když je to mezi mKonto a mKonto Business.

ono by to asi jinak na stejny tel cislo stejnak ani neslo.kdyz zalozim obyc mkonto a pak me doporuci ten samej produkt stejny cislo

Nepůjde to ani na jiné tel. číslo. Je tam přeci rozhodující i RČ, které nezměníš
msimcard
Nadšenec

Odeslat příspěvekod osobne2 19. 3. 2016 19:52

Já mám své tel.č. registrována na tři různá mKonta (na tři osoby), takže by to mělo jít. Jen by mě zajímalo, kdybych někoho nového doporučil, jestli by jsme dostali odměnu za doporučení všichni tři. :D
osobne2
Přeborník

Odeslat příspěvekod marvy 19. 3. 2016 20:33

msimcard píše:
marvy píše:nutne mit ico

Nepůjde to ani na jiné tel. číslo. Je tam přeci rozhodující i RČ, které nezměníš

to je pravda na bussines kontu je ičo. :hm :nenapadne
marvy
Diskutér

Odeslat příspěvekod Prologer 20. 3. 2016 12:35

Ano, v podmínkách je výslovně napsáno, že ten kdo má mKonto může doporučit sám sebe do mKonto Business.

Právě jsem to udělal, tak uvidíme, jestli vše projde. 1000Kč zadarmo, tak se to dělá :)
Hlavně jsem zvědav, jestli dostanu ještě i navíc 250Kč cashback. Link mě odkazoval na mKonto, tak jsem si ho trochu pozměnil :)
Rád vás doporučím do Crypto.com, Revolut, Plutus apod. Napiště PM
Prologer
Nadšenec

Odeslat příspěvekod marvy 20. 3. 2016 16:49

tak sem to pro*sral,ja to zakladal pred mesicem a taky na akci.predpokladam ze podminky byli stejne.
marvy
Diskutér

Odeslat příspěvekod msimcard 20. 3. 2016 19:31

Prologer: Přes jaký cashback portál jsi zakládal? Dříve jsem se o tom informoval a bylo mi řečeno z několika cashback portálů, že v případě zakládání ještě v rámci akce mBank se cashback nezapočítává!
msimcard
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Prologer 20. 3. 2016 20:23

Dělal jsem to teď přes vratnépeníze. Nic o nemožnosti kombinovat s akcí tam nepsali.
Před rokem jsem asi 10 známým to dělal přes jak vratnépeníze, tak refundo a úspěšnost byla tuším 80% (8 z 10). No, za zkoušku se nic nedá :)
(linky jsou moje reflinky - pokud jste někdo o možnosti cashbacku nevěděli a pomohl jsem vám, tak budu rád, že se zaregistrujete přes ně :) )
Rád vás doporučím do Crypto.com, Revolut, Plutus apod. Napiště PM
Prologer
Nadšenec

Odeslat příspěvekod marvy 21. 3. 2016 11:45

Můžu Vás doporučit, pokud máte zájem o 500Kč napište SZ. Jen zdejší diskutéři prosím. :-) :love:
marvy
Diskutér

Odeslat příspěvekod msimcard 21. 3. 2016 12:01

Prologer píše:Dělal jsem to teď přes vratnépeníze. Nic o nemožnosti kombinovat s akcí tam nepsali.
Před rokem jsem asi 10 známým to dělal přes jak vratnépeníze, tak refundo a úspěšnost byla tuším 80% (8 z 10). No, za zkoušku se nic nedá :)
(linky jsou moje reflinky - pokud jste někdo o možnosti cashbacku nevěděli a pomohl jsem vám, tak budu rád, že se zaregistrujete přes ně :) )

Tak pak dej vědět jaká byla nyní úspěšnost. Mám dojem, že to právě díky těmto zkušenostem zrušili. Ano, je fakt, že v podmínkách se na toto vůbec napamatuje.
msimcard
Nadšenec

Předchozí stránkaDalší stránka