mBank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Tento příspěvek byl odstraněn.
petr.novak888

minarjo

petr.novak888

Odeslat příspěvekod hyper9 1. 1. 2025 10:38

mBank prodloužila akci s bonusem až 3 000 Kč za založení mKonta Business, účet nutno založit do 31.3.2025
https://www.mbank.cz/informace-k-produk ... en2025.pdf
hyper9
Diskutér

Odeslat příspěvekod libol 1. 1. 2025 15:38

Vím, že si k mBank můžu převést kreditku, ale nezkoušel to někdo i se SkipPay? Nějak pro ní nemám využití, tak než ji zruším ;-)
Vím, že skippay není kreditka, ale způsobem použití by odpovídala.
libol
Diskutér

Odeslat příspěvekod Milos 1. 1. 2025 15:49

SkipPay karta je revolvingový úvěr, takže by mělo jít ji převést do mBank, tak jako jiné kreditky. Osobně vyzkoušené to ale nemám.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod jiri1122 5. 1. 2025 22:49

dotaz - po obdržení bonusu 3000 Kč - měl bych to uvést v daňovém přiznání jako příjem (jsem OSVČ) ?
Díky
jiri1122
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Milos 5. 1. 2025 23:13

Ano, u OSVČ je potřeba to zdanit.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod octaviampi 5. 1. 2025 23:18

U fyzika s vetsimi ostatnimi prijmy taky, ne?
octaviampi
Diskutér

Odeslat příspěvekod Milos 5. 1. 2025 23:37

Ano, taky. Danění bonusů a odměn se ale kdyžtak řeší v jiném vlákně viewtopic.php?f=319&t=1246923
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod Rad68 10. 1. 2025 09:44

Chtěl jsem zrušit automatickou obnovu jedné nepoužívané mKarty, ale nemůžu to nikde najít. Hledám blbě, nebo to fakt nejde? Zkoušel jsem hledat i úplné zrušení, ale to tam taky nikde nevidím (našel jsem jenom blokaci, ale tam mi není jasný, jestli pak k datu obnovy nepřijde nová - někde, už nevim kde, asi v komerčce se mi to tak totiž stalo).
Rad68
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod hyper9 10. 1. 2025 09:52

V mBank hodně věcí funguje jinak, než je člověk zvyklý.

Zrušení karty se dělá přes Bezpečnost - Úplné zablokování karty - Důvod: zrušení karty
hyper9
Diskutér

Odeslat příspěvekod retron 10. 1. 2025 12:56

3,5% na mSpoření do 27.2.
retron
Přeborník

Odeslat příspěvekod mawal 11. 1. 2025 09:18

Změna způsobilých plateb pro bonus na KK eshop?
Nemáte prosím informace, že by došlo ke změně? KK používám téměř výhradně jako podkladovou kartu pro Curve. A přes Curve pak dobíjení revolutky, splátky Skippay apod. nebo běžné nákupy, ale vše přes Curve. POslední bonus 200 Kč přišel v půlce října, pak už jen pár korun. Všimnul jsem si toho až teď, moc jsem to nesledoval, běželo to hezky na pozadí. A co jsou teď způsobilé platby pro bonus, jen přímé placení kreditkou za nákupy? Co dobíjení revolut přímo? U KK Spořky takto bonus (zatím?) funguje.
mawal
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Milos 11. 1. 2025 09:37

Ke změně došlo už před delší dobou, za platby přes Curve ani za přímé dobíjení Revolutu není cashback. Ten lze teď získat jen za skutečné online transakce.
Milos
Inventář

Předchozí stránkaDalší stránka