mBank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod dalich 6. 5. 2025 11:31

Karty mBank jsou i pro mne v poslední době velmi nespolehlivé. Časté preventivní blokace, bo mají paranoidní oddělení bezpečnosti. V podstatě jde o jedinou banku, kde mám na kartách pořád nějaký problém (blokace nebo zamítnutí) a je jedno, zda jde o online, nebo fyzický terminál. Ostatní banky OK, a to včetně rizikových transakcí (po povolení na white list).
dalich
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Aldadol 6. 5. 2025 15:43

Rop píše:A platíš fyzickou kartou nebo přes telefon?

Karta fyzicky přiložena, turniket mě pustil, ale u výstupu turniket zarputile blikal červeně. U Revolutu po prvním turniketu proběhla předautorizace, finální částka za den stržena někdy v noci. U mBank mi žádná notifikace o autorizaci nevyskočila. Ale synovi u Partners taky ne a bez problému.
Aldadol
Návštěvník

Odeslat příspěvekod polda 6. 5. 2025 15:57

Paranoidní oddělení bezpečnosti v bance.
RB aspoň zavolá jestli to jsi ty kdo platí.
MBank rovnou blokne platbu na maďarské pumpě. Čím bych platil kdybych měl jen tu jedinou kartu
polda
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod cosmicboy 7. 5. 2025 05:47

Již poněkolikáté se mi stalo, že při poslání peněz do mBank (ale pouze u větších částek, z mého druhého účtu u Fio) se peníze u mBank připíší až následující den. Myslel jsem, že v rámci okamžitých plateb by to mělo být vždy ihned... Ostatně malé částky to připisuje vždy ihned. U Fio jsou z účtu odepsané okamžitě. Je to OK?
cosmicboy
Návštěvník

Odeslat příspěvekod servpack 7. 5. 2025 05:55

Limit pro okamžitou platbu ve Fio je 100 000 Kč. Vyšší částky se odešlou jako standardní platba.

Pokud jsi posílal nižší částku, tak občas také nemusí okamžité platby fungovat. Ať už u odesílající či přijímající banky. U Fio lze při odeslání zvolit, aby se při selhání okamžité platby platba nezměnila na standardní.
servpack
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod cosmicboy 7. 5. 2025 06:09

Aha, o tom limitu jsem nevěděl. Díky za reakci!
cosmicboy
Návštěvník

Odeslat příspěvekod hannys85 7. 5. 2025 14:51

Pochlubte se kdo vyhrál prsten a kolik plateb jste udělali? Já něco přes 40 a teď mi přišlo info, źe jsem nevyhrál.
hannys85
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Milos 7. 5. 2025 15:00

Já teď raději soutěžím o Playstation, na to stačí jedna online platba eKartou denně, soutěž běží do 11.5. ;-)
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod Terminator3 7. 5. 2025 15:16

Já něco přes 40 a teď mi přišlo info, źe jsem nevyhrál.
Škoda Fabia II Combi 4x2 R3 12V
Terminator3
Návštěvník

Odeslat příspěvekod kecinzer 7. 5. 2025 17:01

Kartou platí hlavně manželka a teď přišlo, že jsem vyhrál muhehe. Platby normálně nepočítám. Koukám za květen 27.
kecinzer
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Rop 7. 5. 2025 19:20

55 za duben a velký kulový.
Když nevíš co s tím, tak to zaúčtuj na základní stádo.
Rop
Administrátor

Odeslat příspěvekod Milos 7. 5. 2025 20:35

kecinzer píše:Kartou platí hlavně manželka a teď přišlo, že jsem vyhrál muhehe. Platby normálně nepočítám. Koukám za květen 27.

Aktuální výhra je za dubnové platby, kolik jsi měl plateb v dubnu?
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod kecinzer 8. 5. 2025 12:41

V dubnu bylo 90 plateb.
Každopádně na eshopu Niceboy mi to píše, že ten slevový kód nefunguje. Tak nevím.
kecinzer
Nadšenec

Odeslat příspěvekod jujec 9. 5. 2025 07:56

Já jsem měl cca 650 plateb a nic mi nepřišlo. Tak nevím.
jujec
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod kecinzer 9. 5. 2025 09:00

Tak jsem si střihl hovor s podporou, protože mi to ten kód prostě nebere. Byla vyplněna reklamace. To jsem zvědav.
kecinzer
Nadšenec

Předchozí stránkaDalší stránka