To by mne moc zajímalo.

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
Stačí se podívat na své příchozí platby, co tam uvidíte za informace o plátcích... Název účtu tam je a pochybuju, že se někde dá změnit na něco jiného než majitele účtu. Interně, aby se člověk vyznal ve svých účtech nejspíš někde ano, ale tak, aby tam navenek jméno nebylo těžko. Ani mě nenapadá k čemu by to člověk potřeboval, pokud nechce provádět něco špatného...jan.vykotlany píše:Potřebuji vědět, jestli když posílám dejme tomu anonymně do nějaké fírmy peníze prostřednictvím internet bankingu dejme tomu přes Poštovní spořitelnu jestli ta firma, když pošlu peníze přes internet bezhotovostně, jestli ta firma co dostane odemne peníze uvidí nějak zobrazení majitele bankovního účtu ? Protože já když se zaloguji do internet bankingu poštovní spořitelny, tak jako název účtu se mi zobrazí mé jméno a příjmení. To bohužel nemohou v nastavení změnit / jako se dá třeba změnit nastavení e-mailové a SMS notifikace třeba zasláním autorizačního kódu atd.
To by mne moc zajímalo.i/quote]
8.8. Nastavení názvu účtu
Můžete si zadat vlastní název účtu, jenž obsluhujete prostřednictvím SERVISU 24.Tento název se bude zobrazovat ve všech přehledech účtů v aplikaci SERVIS 24.Pokud název účtu nezadáte , budou se Vám v přehledech a seznamech zobrazovat pouze čísla účtů.
Název účtu nastavíte v záložce "NASTAVENÍ" kliknutím na odkaz "Nastavení názvu účtu".Zobrazí se Vám Přehled účtů s názvy. Pokud chcete změnit či nastavit "Název účtu"u zobrazených účtů, klikněte na jeho číslo.Zobrazí se "Zadaní názvu účtu - krok 1 ze 2", vyplňte požadovaný název, stiskněte tlačítko pokračovat.Poté , co jste si ověřili, že zadané údaje jsou správné stisknutím tlačítka "Odeslat" se požadované nastavení uloží.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků