Tak zadnej ucet nezmeni ani na vyssi uroceni a je nutne fakt zalozit dalsi ucet.
Napsal jsem do Trinity ze chci tedy nove uroceni na tom a tom uctu + cislo samozrejme a primo to napsal svoji osobni bankerce. Chtel jsem tedy vedet kdy asi budu mit jako klient ten slibeny urok 3,08%.
Odpoved, jak z podvodne firmy

Takze takova banka, tam fakt jednou neco resit, preji zdejsim hodne stesti
Aneb bych cekal ano budete to mit dle otazek treba za tyden a nebo nemate narok.
Ne odpoved tohodle typu.
děkujeme Vám, že využíváte služeb TRINITY BANK a.s. a taktéž nám dovolte poděkovat za Váš e-mail.
Dovolujeme si Vám sdělit, že dne 22.12.2021 došlo ke změně podmínek marketingové akce Dobrý klient. Rozhodnutí Trinity Bank týkající se těchto podmínek bylo všem klientům zasláno emailem. Stejně jako v minulosti můžete i nadále získat nejvýhodnější zhodnocení při realizaci tzv. nového vkladu. Více informací k uvedeným podmínkám naleznete na
https://www.trinitybank.cz/ke-stazeni/#produkty-sluzby .
Věřím, že výše uvedené informace jsou pro Vás dostačující, nicméně v případě jakýchkoliv dotazů mě neváhejte kdykoliv kontaktovat na uvedených kontaktech.
S pozdravem a přáním příjemného dne
Kristýna Nemcsoková
-- 28. 12. 2021 23:47 --stepano píše:Bych řekl, že spousta lidí co tam naládovalo za 2,58% a nedosáhnou na 3,08% bude 27.12 převádět do Creditas a pak následně 10.1. do Expo.. mezitím očekávám, že se ještě chytí J&T a mohla by představit něco solidního.
Ne nikoliv, pokud je to bude prudit zrusi to a zablokuji telefon od banky abyse jim nedovolala
Priklad jen pro pobaveni:
kamarad 1: hele proc me porad ta Moneta telefonuje? Ze mam prej na beznem uctu 300tisic a co jako? Videj ze mam penize, tak proc mi nabizi pujcku a kraviny? Jsem je zablokoval a je uz klid.
kamarad 2: jo na beznem uctu ve Sporce, vecne letacek kdyz jsem tam sel, volali me. Takze jsem vzal ty penize a poslal to tehdy na ing konto (mozna to ma ted v RB) a je klid.
Vic nic nezajem, tecka i kdyby tam davali 000,1% uroceni