iglooo píše:Měl jsem v noci sen, že nás Trinity do konce týdne překvapí, zřejmě ve čtvrtek. A sny se mají plnit...
-- 5. 4. 2022 20:23 --
Mně se zdál strašný sen.
Musel jsem se vzbudit, nafackovat si a rozdejchat to.
O Mynářovi.
Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
iglooo píše:Měl jsem v noci sen, že nás Trinity do konce týdne překvapí, zřejmě ve čtvrtek. A sny se mají plnit...
farang píše: Navíc by to byla i výchovná lekce pro "totálně nezávislou" ČNB - musela by dotisknout fyzické peníze, kterých je v oběhu méně než elektronických peněz.
tomasvlasak píše:očekávám, že brzo zvýší J&T, mělo by to být velmi zajímavé vzhledem k ostatním, kde se moc zvedat nechce
slavo963 píše:Havers píše:Míra inflace únor/březen 2022 (Evropa).
muzes dat zdroj pls?
tomasvlasak píše:J&T zvedá od 7.4 a spořící účet (1 den vklad) bude za 4% zvedají se i termínované vklady a všem, kteří udělali vklad od 24.3. a později, tak nastaví dodatečně vyšší sazbu, např 1 rok za 4,5%
tomasvlasak píše:J&T zvedá od 7.4 a spořící účet (1 den vklad) bude za 4%
zvedají se i termínované vklady a všem, kteří udělali vklad od 24.3. a později, tak nastaví dodatečně vyšší sazbu, např 1 rok za 4,5%
farang píše:obbr píše:Mirovamise píše:Tohle vlákno postrádá smysl při současné reálné inflaci nejméně kolem 15% (dvojnásobné vůči všem okolním státům) a výsměšných zlomkových úrocích cizáckých zprivatizovaných bank v česko. Při takových arogantně výsměšných bankovních úrocích vkladů je irelevantní se bavit jestli dává nějaká banka 3,5% nebo 4%, protože je to pořád ŘÁDOVĚ arogatně málo vůči inflaci a i centrální úrokové sazbě.
Doplnění: Nikdy nebyl rozdíl v inflaci a průměrné úrokové sazbě bank 5ti násobný ! ! !
Také se mi to nelíbí, ale pokud se na to podíváš z opačné strany, tedy, že bys byl v pozici majitele banky, tak se zřejmě budeš chovat úplně stejně. Banky nejsou charita, ale dělají tvrdý byznys. A čím déle a více udrží rozpětí sazeb mezi nabídkou klientům a vyhlášenou sazbou ČNB, tak pro ně lepší situace.
Proto by mělo smysl, aby si všichni střadatelé vybrali veškeré své vklady ze všech bank a to cash. Banky by pak měli "najednou" důvod "upravit" tržní sazby na depozitech. Navíc by to byla i výchovná lekce pro "totálně nezávislou" ČNB - musela by dotisknout fyzické peníze, kterých je v oběhu méně než elektronických peněz. Neboli nemám rád, když mně ve prospěch dlužníků někdo vychovává dlouhodobě nízkými sazbami.
tomasvlasak píše:na webu to zatím ještě nemají, ale mělo by to tak být
tomsln píše:tomasvlasak píše:na webu to zatím ještě nemají, ale mělo by to tak být
Nemáš info, jaká bude sazba u těch dalších vkladů s výpovědní lhůtou? Tedy 33D a 3M?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků