Rozdíly ve spořících účtech CZK (toto není obecná diskuze)

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod MP007 4. 5. 2023 12:19

Airbank zrušila podmínku pěti plateb kartou k získání úročení na SU?
MP007
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod minarjo 4. 5. 2023 12:29

Že by Air měla podmínku rušit? Pochybuji, já ji v appce (grafickou ikonu u SÚ s proklikem na seznam těch 5 plateb) normálně mám. @Sasakr buď o této podmínce neví, nebo na ni zapomněl.
minarjo
Inventář

Odeslat příspěvekod peter23p 4. 5. 2023 12:56

Zrušily to pouze těm koho oslovily s akční nabídkou úročení.
peter23p
Diskutér

Odeslat příspěvekod Sasakr 5. 5. 2023 00:10

Přesně tak, patřím k vyvoleným s 5,5 % bez podmínek.
"Svoboda je věc, která akorát ruší." Tdjohn
Sasakr
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod yamamoto 5. 5. 2023 17:05

To se máš, já jsem snad už 10 let s bankou, vždy jsem tam měl nějaké peníze i na spořícím účtu, vždy jsem splnil podmínky a světe div se, 5.5% si nezasloužím :) proto musím zkusit štěstí u monety, velkou část tam převedu a airbank si nechám jen jako něco na útratu a kde mi chodí výplata.
5.5% by potěšilo, když to člověk dostane, ale když ne, tak je to od banky hnus pro dlouholeté a věrné klienty.
yamamoto
Návštěvník

Odeslat příspěvekod vpe 5. 5. 2023 17:20

U Monet ti to dostaneš tak jen když utíkáš
<- Investown bonus 750-1000 Kč (nemovitosti, zhodnoceni i 11,5% pa)
<- Patria kod 1000 - klikni na muj nick vlevo
<- Tipli 300 Kč, REVOLUT, … Allegro 200,-
<~ MBank kod 1000,- - Klikni v profilu
<~ XTB 15€ v akciích za reg.
<~ Degiro
vpe
Poslední varování

Odeslat příspěvekod mate59 5. 5. 2023 17:41

U Monety jsem 5,5% neměl a když jsem poodsunoval vše pryč na nulu,ani je nenabídla, takže to asi až tak neplatí.
mate59
Diskutér

Odeslat příspěvekod Milos 5. 5. 2023 19:55

Taky jsem nezískal u Monety ani Airbank úrok 5,5%. Nijak mě to ale netrápí, naštěstí je plno jiných bank, které nabízí vyšší úrok a všem.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod peter23p 5. 5. 2023 20:03

Já bych to u Airbank celkem ocenil abych nemusel dělat povinné platby kartou ale taky mě nevybrali mám tam na spořáku částku v řádu sta tisíc a asi je to moc.
peter23p
Diskutér

Odeslat příspěvekod regin 6. 5. 2023 08:23

Já mám na BÚ i SÚ pořád nulu. Maximálně na BÚ přijde nějaké platba, která do 20 minut zase odejde jinam. Kartu jsem už 1/2 roku nepoužil a nabídka nepřišla. Ale také mne to netrápí, protože jsou lepe nebo stejně úročené účty.
regin
Diskutér

Odeslat příspěvekod Zdenk2 7. 5. 2023 06:57

regin: Vidím to podobně. Sice mám v AIR 5,5 % + 0,2 bonus, ale také ji už nepoužívám.
5,5 % má i FIO konto a navíc s výhodou platební karty. Takže se dá používat k nákupům a není potřeba přesouvat mezi SÚ a BÚ. Volné prostředky pak na SÚ Maxbank...
Zdenk2
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod regin 7. 5. 2023 09:54

Do MaxBanky bych šel taky, ale nemám si jak založit účet. Vtipné (nebo možná smutné) je, že prakticky všechny banky, u kterých mohu založit účet online, mají v mém okolí pobočku, ale banky, u kterých to nejde (chtějí jako druhý doklad pas nebo řidičák a nepodporují bankovní identitu), pobočku poblíž nemají. Nicméně mám účet u Creditas, tak doufám, že přes něj půjde někdy v budoucnu účet u MaxBanky založit.
regin
Diskutér

Odeslat příspěvekod yndezit 7. 5. 2023 11:08

Ono na pobočce Maxbanky by sis moc nepomohl, tam ti maximálně oskenují ty dva doklady, a běž si to založit online.
yndezit
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Milos 7. 5. 2023 11:19

To jako fakt? Na webu možnost osobního založení účtu na pobočce normálně uvádějí.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod yndezit 7. 5. 2023 11:35

Otce jsem tam loni na podzim nahnal, když mu pořád vraceli fotky dokladů z online pokusů o založení. Takhle dopadl, v mailu mu přistály z banky oskenované černobílé doklady.
Je teda možné, že chtěl jen dokončit již rozdělanou online registraci, kvůli referralu, každopádně takto to dopadlo.
yndezit
Nadšenec

Předchozí stránkaDalší stránka