Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
aaaa píše:Uroky budou pripisovat zdanene nebo nezdanene?
karel304 píše:Cyrrus nemá zrovna nejlepší recenze, smlouvu lze uzavřít pouze přes telefon s makléřem, nemají webovou ani mobilní platformu vše se zadává telefonicky, vysoké poplatky. Snad tedy jedině na ten vklad, ale je vůbec pojištěn jako v bance? https://investplus.cz/recenze/cyrrus/
Milos píše:Volal jsem tam, akce stále ještě platí, sazba je 8% mínus poplatek 0,4%. Partnerský účet mají v ČSOB. Když se online smlouva založí teď, tak se založení smlouvy i převod peněz stihne do konce července a od srpna se budou peníze úročit sazbou 8%. Jinak by se peníze úročily až od září (od prvního dne následujícího měsíce po splnění podmínek). Žádného jiného zakopaného psa jsem v tom neobjevil.
Roman1989 píše:Milos píše:Volal jsem tam, akce stále ještě platí, sazba je 8% mínus poplatek 0,4%. Partnerský účet mají v ČSOB. Když se online smlouva založí teď, tak se založení smlouvy i převod peněz stihne do konce července a od srpna se budou peníze úročit sazbou 8%. Jinak by se peníze úročily až od září (od prvního dne následujícího měsíce po splnění podmínek). Žádného jiného zakopaného psa jsem v tom neobjevil.
díky za update,
já těmto navolávačům teda moc nevěřím, ale když to máš ty, tak to u mě zvyšuje kredibilitu. Ale i tak se zeptám, evidentně to nedají úročit přes noc k ČNB, protože 7,6% by tam nedosáhly. Kam to teda dávají? Protože risk free 7,6% prostě nikde není. To to doplácí ze svého a berou to jako náklady marketingu a doufají, že nějaké spořicí pak nalákají k sobě na ty jejich certifikáty?
Přemýšlím, že bych to taky prubl s 0,5mil., ale to už teda nestíhám, a tak až kdyžtak koncem srpna.
"Za připsání úroku je účtován poplatek dle ceníku CYRRUS dostupného na našich webových stránkách. Momentálně je výše poplatku 0,4 % p. a. z aktuálního zůstatku na vašem Finančním účtu. Nezapomeňte také, že na úročení se dle české legislativy vztahuje srážková daň."
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků