Rozdíly ve spořících účtech CZK (toto není obecná diskuze)

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod Czulibrk 20. 1. 2010 15:16

Takže něco málo o MPU:

- nové klienty aktuálně nabírají pouze pro termínované vklady od 100 000Kč na 18 měsíců a více
- spořící účet bude spuštěn začátkem února a nabízen pouze stávajícím klientům
- ke spořícímu účtu budou měsíčně 2 transakce zdarma
- vratný členský vklad je 1000 Kč. Při zřízení účtu se platí 100 Kč, zbytek se odečte od vkladu
- úroky se připisují čtvrtletně

+ je možné zřídit termínovaný účet na 18 měsíců s vkladem 100 000 Kč a začátkem února jej bez poplatků převést na spořící účet bez výpovědní doby (tak jsem to udělal já)
Olé!
Czulibrk
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod filip893 21. 1. 2010 13:46

Unibon teď nově nabízí 3letý termínovaný vklad "stošestka"s fixní úrokovou sazbou 6%. Po roce nebo dvou lze vybrat či naopak přiložit až 10% z aktuální hodnoty vkladu.
What kind of operating system does it use?
It's... Vista!
We're going to die!
filip893
Diskutér

Odeslat příspěvekod S474N 21. 1. 2010 13:56

No to teda zadna hitparada.
citát dne: "Kde jde o sekundy, je Policie na místě během několika minut."

"Neozbrojený člověk může před zlem pouze utéct, a zlo není přemoženo tím, že se před ním utíká."
S474N
Inventář

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 21. 1. 2010 14:51

filip893: to zní zajímavě, že se ani nepochlubili (třeba mailem). Že bych do toho šel? Ale tři roky jsou docela dlouhá doba, no, vypadá to na zajímavý nápad.
Nekupuji si věci, které nepotřebuji nebo které se mi nelíbí, abych udělal dojem na lidi, kteří mě stejně nemají rádi.
PatrikChrz
Administrátor

Odeslat příspěvekod Havers 21. 1. 2010 16:02

Tři roky jsou opravdu hodně dlouhá doba. Kdo ví, jaké budou úrokové sazby za 2 roky...
Havers
Diskutér

Odeslat příspěvekod S474N 21. 1. 2010 16:26

Havers: presne tak a pokud se krize opravdu rozjede, tak clovek bude rad za kazdou volnou korunu, aby mohl skoupit co nejvic majetku :mrgreen:

"Neozbrojený člověk může před zlem pouze utéct, a zlo není přemoženo tím, že se před ním utíká."
S474N
Inventář

Odeslat příspěvekod mano 181 21. 1. 2010 16:26

Zdravím.Máte niekto skúsenosti s AKCENTA.CZ?Majú celkom zaujímavé ponuky.
mano 181
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 21. 1. 2010 16:32

Akcentu znám spíše jako devizovou společnost
http://ekonomika.idnes.cz/csob-rusi-uct ... nomika_zra

http://ekonomika.sme.sk/c/3747066/tri-s ... aluje.html

není špatná, ale není ani nejlepší. Mám lepší nabídky, takže jí nevyužívám.
Co jsem koukal na podmínky záložny, tak je to podobné. Taky není ani nejlepší, ani nejhorší. Na trhu jsou výhodnější nabídky, tak nemám důvod je využívat.
Nekupuji si věci, které nepotřebuji nebo které se mi nelíbí, abych udělal dojem na lidi, kteří mě stejně nemají rádi.
PatrikChrz
Administrátor

Odeslat příspěvekod mano 181 21. 1. 2010 17:21

Dík.Ale máš niečo konkrétne?Ja mám FIO Konto,ale je to bida.Hľadám niečo lepšie,ale s IB.
mano 181
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 21. 1. 2010 17:31

http://www.mesec.cz/clanky/kam-aktualne ... le-penize/

Když si do konce ledna stihneš založit členství u MPÚ (prý od 1.2. pozastavují nabírání nových členů), tak od 1.2. si můžeš zřídit spořící účet bez výpovědní lhůty s úrokem od 2,5 do 3,1 % (dle zůstatku).

Za 2,5 % s internetovým bankovnictvím je ještě ING a LBBW.

Tento rok slibuje rozběhat internetové bankovnictví i Unibon, aktuálně má 3,1 %
PatrikChrz
Administrátor

Odeslat příspěvekod tokram 26. 1. 2010 11:02

Na stránkách Unibon je aktivní odkaz na IB, zobrazí se mi přihlašovací formulář. Bohužel zatím nejsem klientem, takže nemůžu otestovat.
tokram
Návštěvník

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 26. 1. 2010 11:13

To jsou mi věci, že by se už ledy pohnuly? Zkoušel jsem se na Unibon dovolat, bohužel linka je přetížena (prosím zavolejte později).
PatrikChrz
Administrátor

Odeslat příspěvekod 4honza 26. 1. 2010 11:26

Tak jsem se zeptal v Unibonu a na webu sice formulář je, ale služba se má spouštět v půlce února.
4honza
Diskutér

Odeslat příspěvekod S474N 26. 1. 2010 11:28

PaCh: asi maji obsazenou celou infolinku - oba dva operatory :mrgreen:

S474N
Inventář

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 26. 1. 2010 11:30

4 honza: jo, psal jsem mail na pobočku a dostal jsem stejné info - v půlce února.
PatrikChrz
Administrátor

Předchozí stránkaDalší stránka