Rozdíly ve spořících účtech CZK (toto není obecná diskuze)

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod S474N 26. 1. 2012 17:41

Tak nejdriv napis, kolik tam mas a kde to je a za jaky urok a najdeme lepsi.
citát dne: "Kde jde o sekundy, je Policie na místě během několika minut."

"Neozbrojený člověk může před zlem pouze utéct, a zlo není přemoženo tím, že se před ním utíká."
S474N
Inventář

Odeslat příspěvekod qsubt 26. 1. 2012 17:45

jedna se o cca 200-250 (nevim presne) tis na "vyhodnem" CSOB sporicim uctu s premii, preposilam do Air. Dekuju za rady.
huh?
qsubt
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod filip893 26. 1. 2012 17:51

Faktem je, že příjdeš o tu prémii, které se vypočítává z minimálního zůstatku v daném období ( v tvém případě 0), ale i tak čím dříve změníš spořící účet, tím více vyděláš, rozdíl je výrazný.
What kind of operating system does it use?
It's... Vista!
We're going to die!
filip893
Diskutér

Odeslat příspěvekod qsubt 26. 1. 2012 17:56

tak to nebude tak jednoduche, bud jsem pitomy nebo mne ze sporiciho uctu v IB nejdou nikam poslat penize, a to ani na muj bezny ucet v csob.. proste ta kolonka odkud je natvrdo nastavena na bezny ucet a ani v menu prevod mezi ucty klienta - neumozni naopak.. sporici-> bezny ..? :D no zkusim jeste jine prohlizece, protoze se mne tomu nechce verit...
huh?
qsubt
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod sniper76 26. 1. 2012 20:32

Existuje někde termínovaný vklad v bance s délkou 1 rok a s lepší úrokovou sazbou než u ZUNO s 3%?
sniper76
Nadšenec

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 26. 1. 2012 20:36

Equa 3,25 %
Nekupuji si věci, které nepotřebuji nebo které se mi nelíbí, abych udělal dojem na lidi, kteří mě stejně nemají rádi.
PatrikChrz
Administrátor

Odeslat příspěvekod filip893 26. 1. 2012 21:10

Evropsko-ruská banka 3,5%
It's... Vista!
We're going to die!
filip893
Diskutér

Odeslat příspěvekod sniper76 26. 1. 2012 22:54

PatrikChrz píše:Equa 3,25 %

Nutno k tomu míti běžný účet. Pokud ho nebudu využívat tak je za 99Kč/měs.

-- 26. 1. 2012 22:59 --

filip893 píše:Evropsko-ruská banka 3,5%

Jsou jen v Praze a Karlových Varech, umí zřízení přes internet?
sniper76
Nadšenec

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 26. 1. 2012 23:04

Tak protáhnout přes běžný účet 15 tisíc / měsíc snad není takový problém, ne? Já ho mám, založil jsem si ho kvůli akci 3 % z karty, zatím uvažuji, jestli si ho nechám, líbí se mi výběry za 9 Kč z jakéhokoliv bankomatu i v zahraničí
Nekupuji si věci, které nepotřebuji nebo které se mi nelíbí, abych udělal dojem na lidi, kteří mě stejně nemají rádi.
PatrikChrz
Administrátor

Odeslat příspěvekod Alcatraz 26. 1. 2012 23:33

sniper76 píše:Evropsko-ruská banka 3,5%
Jsou jen v Praze a Karlových Varech, umí zřízení přes internet?

teď jsem zrovna ve fázi zřizování. První formulář si stáhneš a v PDF vyplníš a odešleš. Pak se ozvou (hned druhý den ráno) a na mail jim zašleš oscanovanou OP, ŘP/pas a elektronický výpis z registračního účtu. Hned odešlou poštou podepsanou smlouvu, kterou podepíšeš a pošleš zpátky. A dál jsem nedošel, čekám na poštu :)

Ale ke konkrétnímu TV si pak stáhneš smlouvu o TV, opět v PDF vyplníš a pošleš přes web nebo mail. Nebo tu první přibalíš do obálky s tou podepsanou rámcovou smlouvou.

Je to jednodušší a zvládnutější než UNIBON, ale na Air bank to nemá (a asi nic nikdy mít nebude, protože Air bank má založení jako jediná bezchybné a dobrý důkaz, že to jde skutečně i bez té pitomé pošty a kurýrů). A na ER se mi libí, že nemusíš mít běžný účet a tahat to přes něj. TV mají jako samostatný produkt.
Alcatraz
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod melolontha 27. 1. 2012 08:23

mně se spořák u Air založit nepovedlo. Smlouva mi nedorazila, na urgence mejlem nereagují a po telefonu slíbili nápravu, aby se na to opět vyprdli. Výsledek je, že se mi připravené peníze už 2 týdny válí na běžném účtu.
Teď vybírám mezi Zunem a krátkodobými termiňáky ER banky a Zuna.
melolontha
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Bond2 27. 1. 2012 16:50

Equa BANK - Aktivní využívání služeb znamená:
- že v daném měsíci dosahuje součet příchozích transakcí na Váš běžný účet v CZK alespoň 15 000 Kč (do součtu nezahrnujeme převody mezi Vašimi účty, převody z ukončených termínovaných vkladů a připsané úroky),
- nebo celkový zůstatek na Vašich účtech v Equa bank neklesne pod 150 000 Kč (je-li některý z běžných či termínovaných účtů veden v cizí měně, je zůstatek převeden do české koruny směnným kurzem deviza střed),
- nebo v Equa bank splácíte hypoteční úvěr.

TEDY TERMIŇÁK NAD 150 000,- je zdarma :tleskani na 3,25%
Bond2
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Alcatraz 27. 1. 2012 16:55

tj, ale pak abyste se bal ho vybrat, hned zacnete platit :)
Alcatraz
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Bond2 27. 1. 2012 17:38

Ne :pozor pak stačí vše zrušit najednou...z termíňáku na účet a zrušit... pohyb přes 15000 a sbohem 8-)
Bond2
Nadšenec

Odeslat příspěvekod filip893 27. 1. 2012 17:46

A proč takový složitosti, když ER Bank ti dá 3,5% a bez podmínek.
It's... Vista!
We're going to die!
filip893
Diskutér

Předchozí stránkaDalší stránka