Rozdíly ve spořících účtech CZK (toto není obecná diskuze)

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod lopatickaCZ 1. 11. 2013 09:49

ERB: Úroková sazba platí ta, co je na vygenerované smlouvě. Osobně jsem si nechal kvůli propadu sazeb (cca 2 měsíce nazpět) udělat smlouvu a peníze jsem poslal asi až za 3 týdny. Měl jsem vyšší sazbu.

Jinak OK. Sazby jsem si nepamatoval, takže jde asi jen o to pásmové úročení, což teda stejně většinu lidí omezuje, protože minimum 1 500 000 je docela dost. A platí to již od dneška viz nový úrokový lístek.
lopatickaCZ
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod fremantle 1. 11. 2013 16:22

lopatickaCZ píše:Úrokové sazby padají opět dolu. Co jsem zaznamenal, protože mě to zajímá a jde o ty z lepších nabídek na trhu:

Creditas u svého spořicího vkladem s 1 měsiční výpovědní lhůtou ode dneška v tichosti snížila úrokovou sazbu z 1,75 % p.a. na 1,25 % p.a.
Celkem sešup, každopádně nyní ve spořicích účtech vede Sberbank (1,63 % p.a. pro zůstatky do 150.000 Kč) a Equa bank (1,60 % p.a., resp. 1,80 % p.a. na EXTRA), WSPK von 1842 má na spořicím účtu pro zůstatky do 100.000 Kč 1,50 % p.a. (s aktivním běžným účtem 2 % p.a.), poté dlouho nic až Air Bank s 1,30 % p.a.
fremantle
Inventář

Odeslat příspěvekod TnT2 1. 11. 2013 16:36

lopatickaCZ: Díky, ještě to u nich ověřím. Bylo by nemilé v říjnu uzavřít smlouvu, v listopadu poslat peníze a mít je zabetonované za 0 % p. a.
Curve karta promo kód na £5: RG7YB | Bondster promo kód: 0539 | Mintos kód: 21GMHB | Portu na 3 měsíce zdarma? Stačí SZ.
TnT2
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod lopatickaCZ 1. 11. 2013 17:33

TnT2: Ono je to vůbec vyčůraný. Když si vezmu, že bych měl i kdyby těch 500 000 na TVfix s obnovou, stačí trochu nepozornosti a....
lopatickaCZ
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod DrumSession 2. 11. 2013 17:33

Zuno spoření Plus 1,5 %
ale částka nesmí poklesnout v měsíci, jinak není úročeno. Tj. vybírat vždy začátkem měsíce a to téměř vše, pro efektivitu úročení vkladu vkladatele. Pro banku mi to přijde trochu nestabilní, ale chce to tak...

* Peníze vám úročíme už od první koruny, a to až do 750 000 Kč. Pokud budete mít na SPOŘENÍ PLUS více, za částku nad 750 000 Kč úrok nezískáte.
* Když si ze SPOŘENÍ PLUS vyberete nějaké peníze, nepřipíšeme vám za tento měsíc žádné úroky.
* Maximální výše úročené částky se může v budoucnu změnit. V takovém případě tak učiníme vždy k prvnímu dni kalendářního měsíce a dáme vám to s předstihem vědět.
PENÍZE nebo nepočitatelná LÁSKA ? ŠTĚSTÍ spočívá vědět to, co si vybrat
Nesmíte se bááát a na hlavu si nechat s... Takže? Musíte se ptááát !!
DrumSession
Diskutér

Odeslat příspěvekod khonsun 3. 11. 2013 10:56

lopatickaCZ píše:TnT2: Ono je to vůbec vyčůraný. Když si vezmu, že bych měl i kdyby těch 500 000 na TVfix s obnovou, stačí trochu nepozornosti a....

Nejak poranu nevim na co si dat pozor, prosim?
Edit: Ted jsem si vsiml - s obnovou. Da se to ovsem v prubehu menit; a nezapomenout.
Naposledy upravil khonsun dne 3. 11. 2013 12:14, celkově upraveno 1
khonsun
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod lobogoj 3. 11. 2013 11:30

U me se zas po letech uchytilo ING konto s tou akci 1,5 % p.a. na 5 mesicu, moznost vyberu kdykoliv bez regrese.
lobogoj
Návštěvník

Odeslat příspěvekod dr._lukas 3. 11. 2013 23:19

No ja mam bez jakehokoliv saskecu v ab taky 1, 5%
dr._lukas
Inventář

Odeslat příspěvekod lobogoj 4. 11. 2013 08:49

Nojono, kde jsou ty casy, kdy mela mBank 3% p.a. na eMAXu bez podminek? :-S
Jednou budes takhle vzpominat i ty na AB. 8-P
lobogoj
Návštěvník

Odeslat příspěvekod dr._lukas 4. 11. 2013 10:43

Tak to nejspis budu vzpominat pri delani diry na trezor :-) zadarmo pujcovat bankam nebudu...

mBanka ma posledni 3 mesice odemne pujcene za 3%..ale az ten vklad skonci bude to horsi :oops:
dr._lukas
Inventář

Odeslat příspěvekod msimcard 4. 11. 2013 12:04

dr._lukas píše:No ja mam bez jakehokoliv saskecu v ab taky 1, 5%

Poraď, jak se dá sehnat u Airbank 1,5 % ??
Nějaká VIP nabídka?

díky za info
msimcard
Nadšenec

Odeslat příspěvekod filip893 4. 11. 2013 12:20

Teď už nijak, při startu AB dávala prvním klientům, kteří se registrovali na webu doživotní bonusovou prémii 0,2% p.a. k aktuální úrokové sazbě na spořícím účtu.
What kind of operating system does it use?
It's... Vista!
We're going to die!
filip893
Diskutér

Odeslat příspěvekod msimcard 4. 11. 2013 12:26

filip893: Aha, díky za info :-)
msimcard
Nadšenec

Odeslat příspěvekod dr._lukas 4. 11. 2013 14:48

tak..tak, jak to napsal Filip
dr._lukas
Inventář

Odeslat příspěvekod gekkon 7. 11. 2013 15:09

Panove a damy, prave jsme prisli o 4% uspor...

http://www.novinky.cz/ekonomika/318539- ... -ceny.html

Za jak dlouho to dostaneme na sporaku zpatky... :-\
gekkon
Mírně pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka